*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Sobi spune:
Kay - toate gandurile noastre sunt catre tine acum! Ne ca ingerasul sa o pazeasca in continuare pe micutia Sonia.
Nu cred ca poate fi traita o durere mai mare decat ce simti tu in momentele astea! Doamne ajuta!
andradap spune:
Neatza...
Profit de faptul ca doarme puiul meu si va scriu cate ceva:
AngelaBv... de vreo sapt. am senzatia ca am lapte doar cat sa-l satur pe el. Nu se mai strange asa de mult!!! Oare oi fi pe drumul spre "pieire"??? Si apropos de wrap... nu eu am scris ci LIVIANA parca
Arcadia, poti sa-i dai 2,5 ml la fiecare 8 ore de PARACETAMOL sirop (pt. copii). Noi din asta am luat ca sa-i dam... dar NU mi-a facut febra ink (si are aproape 24 de ore de la vaccin)
Voiam sa va scriu ce am patit noi sapt. trecuta: colici, crize la greu, apoi botezul...dar nu cred ca-si au locul aici...acum... Am vazut mesajul lui KAY... si parca retraiesc clipele din iarna, cand si pe mine ma incerca GELOZIA de cate ori vedeam o graviduta. Ma gandeam: "Ce fericita este! Are un copil sanatos... pe cand eu? Ce-am facut sa nu merit si eu unul sanatos??" Oooof si inca nu se nascuse... Imi imaginez ce poate simti KAY, de fapt realizez doar a mia parte din suferinta ei... si e de-ajuns. Mi se pare coplesitoare! Micutza SONIA, ma rog pt. tine si pt. mamik ta! Fie ca D-zeu s-o sprijine pe mamik ta si sa-i dea puetri ca si pana acum. Sa mai creada in MINUNI, ca atata timp cat mai exista SUFLARE mai e speranta... NU e totul pierdut!!!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by kid
Elteka Daca vrei, poti sa-i cureti gurita cu apa fiarta si racita. Mie mi-a spus dr sa o curat preventiv, sa nu faca afte sau bubite.
Referitor la faptul ca nu sta cu capul in sus, nu stiu daca ai vazut topicul asta, dar nu trebuie sa iti faci prea mari griji.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">http://www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39
Kid, multumesc! Ma mai gandesc un pic, ca am ajuns la concluzia ca daca nu "intervin" eu cu prea multe, cu atat mai bine ii merge.
Aseara l-a scos taica-su in tricou si pampers... Eu mereu il imbrac, ii pun sosete...el vine si i le da jos...Acu' iar sunt plecati, in Baby Bjorn, in camasuta in care a dormit Si nu stiu cum de la el sta, ca eu numai o data l-am pus si mi-a carait, asa ca m-am lasat pagubasa...Si-mi zicea o australianca la doctor (cu bebelu' adormit la piept in Baby Bjorn, si eu scuturand caruciorul de zor) ca e asa bine pentru bebei si ca le place, ii linisteste, ca stau la pieptul mamei...
Link-ul pe care mi l-ai trimis e despre mama purtatoare
Dar poate il gasesti pe cel bun , ma obsedeaza chestia cu capul tuguiat, desi tocmai aseara am citit ca in luna a 2a nu priveste in sus inca...
Madi, nu-l intereseaza caruselul, protesteaza cand ii dau drumul de cand l-am pus prima data... Am insa o perna cu fata rosie (nu mai am curaj s-o schimb). La aia s-ar holba cateva minute bune...dar cum sa i-o agat deasupra capului??? Poate cand mai creste, ca momentan n-am succes cu nimic...
Tu ai fost la controlul de 6s? Ati discutat despre fibrom?
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
andradap spune:
ELTEKA, si ANTONIO are capul TZUGUIAT... dar mie una imi convine mai mult asa... decat PLAT
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
carrie spune:
noi am avut noapte alba, asta mica a plans intr-una si are de cateva zile o hipersalivatie nasoala.cum o puneam in pat se ineca si urla.incep sa cred ca si tusea a fost de fapt inecatul cu saliva.
am vorbit cu pediatra si ne-a zis ca e posibil sa fie reflux gastric.acest reflux il au toti bebelusii dar unii il tolereaza unii nu.si ca si saliva poate fi de fapt sucuri gastrice care ard.
in plus si faptul ca incepe sa suga si apoi plange e un indiciu.
am un deja vu...si Theodora a avut reflux dar nu a avut aceasta salivatie doar agitatie maxima.
incepem tratament cu metoclopramid sa vedem cum merge si daca nu trebe sa facem endoscopie
deci e normal ca nu avea nimik la plamani daca ea avea reflux
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
DidiAlex spune:
azi e 13, azi implinesc 2 lunisoare
Petra, Maia, Mara, fetitzele lu' Mari
Eduard Andrei baitetzel de Cioaca
Eliza- Ioana fetitza lu' Vas
..azi e tot 13 si face o lunisoara
Stefan Bagdan flacaul lu' Doxinu
......azi tot 13 iulie si e ziua mamicii noastre Diana
La multi ani! Diana & si tot ce iti doresti tu
Mihaela-mihamora cand ai timp. poate imi trimiti o adresa postala, eventual nu pe numele lu Mari, in contul comun, daca mai sunt doritori. Am intrebat daca e in regula cu hainutzele de baitel, pp ca voi stii ca Mari acum 2 ani, parca i-a murit baietelul la nastere., si nu as vrea sa ii rascolesc alte amintiri. Editez dupa ce imi dau seama ca ati citit.
Carrie, imi pare asa de rau ca nu reusitit sa gasitit o sulutie la probleme. Daca sunt probleme de reflux sau cum s-or numi ele este o mamica parca de ian-feb din Cluj care isi operase baiatelul de ...pilor, nu am retinutz exact denumirea. Dianarus e nick-ul O stiu ca aveam baietei mai mari nascuti in sep-oct 2004 si ii mai citeam. Vb cu ea poate iti recomanda mai multe in legatura cu refluxul, daca asta e problema.
Nu stiu daca mai era ceva de scris, ma tot gandesc la micutza Sonia si sper intr-o minune.
kid spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Link-ul pe care mi l-ai trimis e despre mama purtatoare
Dar poate il gasesti pe cel bun , ma obsedeaza chestia cu capul tuguiat, desi tocmai aseara am citit ca in luna a 2a nu priveste in sus inca...
Elteka Nu stiu de unde a ajuns linkul ala acolo, ca n-am intrat niciodata pe topicul respectiv.
Sa mai incerc o data aici
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by angelabv
Buna mamici si capsunici !
Citesc despre Kay si Sosonica ei si ma rog ca totul sa fie bine, prin cite trece puiutul, si eu ma rog in foecare zi pentru sanatate, e cel mai important lucru !
Noi crestem, papam cu sirg la tzatza dar mai nou am descoperit un nou prieten :degetelul ! Am incercat cu suzeta dar nu ne place, mai incercam...Cu degetelul e poveste lunga, seara adormim asa frumos dar ne amintim de degetel si incepem sa plingem ca nu-l gasim... Incerc s-o fac sarmaluta, dar e si cald, imi e mila s-o tin asa strinsa, cu toate ca atunci se odihneste mai bine... Aveti ceva sfaturi pentru un somn linistit ??? Voi ii mai infasati noaptea , Nicole are 6 saptamini si 3 zile...
Am citit un pic din urma, noi ne-am lupatat cu caldurile si umezeala citeva zile, acum e mai bine, avem si bubite si avem o iritatie la cututele de la barbie unde e asa de greu s-o curat, dupa ce o spal ii pun o cremuta cu zinc- Sudocrem
In rest ma bucur ca bb-ii sunt cuminti si cresc asa frumos, noi mergem in 2 sapt la doctor pentru vacin de 2 luni si masuratori-mie mi-a zis inainte de a merge la vaccin sa-i dau Tylenol, cam o jumatate de ora inainte.
Eu nu-i dau ceai, numai sin - i-am dat de 2 ori Gripe Water iar seara cind plinge e pentru ca suntem asa de obosita si nu reusim sa dormim.
Numai bine , Angi si Nicole
Eu am avut aceeasi pb cu adormitul. Las-o in scutec pana adoarme bustean si apoi desfaci scutecul cat sa fie doar invelita in el. La mine a mers. Acum chiar are program si doarme 7 ore noaptea...rar se mai trezeste pt o masa daca nu a papat bine ziua.
Nu-mi vine sa cred ce se intampla cu Sosonica..am sperat ca totul va fi bine si eram sigura cand a venit acasa ca se va strange suma...facusem calcule si tb sa se stranga. Acum am ramas impietrita...desi sper in continuare intr-o minune...copii sunt ingerasi..au putere, da-i Doamne putere si lui Kay!!!!
Lulu si Alessia Ioana
diana spune:
Multumesc DidiAlex pentru urari.
Ma gandesc in continuare la Kay...
Eu o sa iau iar o pauza de net fiindca plecam la mama la munte.
O sa-mi fie dor de voi. Vreau cand vin...sa gasesc vesti bune despre Kay si Sonia...
Va pup
Diana mamica de Alin si Toni