frumoasa-i tara noastra -calatorii in tara si poze

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu am facut turul Romaniei (3000km )in 7 zile....
Poze sunt la semnatura...am incercat sa cuprindem cat de mult am putut!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna. Noi ne-am hotarat sa mergem anul acesta la Herculane... dupa 8 oct.Dar ne-am hotarat(pentru ca suntem amandoi incepatori in ale condusului)sa mergem pe urmatorul traseu:
ziua 1 bucuresti-curtea de arges(poate ajungem si la vidraru???)si dupa aceea spre targu jiu(cazare pentru 1 noapte...aveti ceva sugestii de cazare...unde ati stat voi?)
ziua 2 tg jiu-herculane(se mai viziteaza pe parcurs cate ceva) si ajungem la cazarea din herculane(la acest moment nu stim exact unde???)sejur....cu diverse vizite la cazane,orsova,resita,etc

Rugamintea mea este daca ma puteti ajuta cu niste informatii:
1)cazare in targu jiu(ceva mai ieftin)
2)ce distanta e din curtea de arges pana la vidraru
3)ce cazare in recomandati in herculane (se mai poate folosi piscina in aer liber in luna octombrie?

Va multumesc.

http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

In Herculane, de regula, piscinele au apa termala si pot fi folosite chiar si iarna. Si noi mergem in septembrie. De stat, gasesti pe internet pensiuni/vile/moteluri mai nou construite. Hotelurile vechi si mari nu ti le recomand, nu s-a investit nimic in ele si camerele arata jalnic. Doar hotelul Ferdinand, dar cred ca e f. scump, fiind de 4 stele. Oricum, zona e f. frumoasa si merita vizitata.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

aurora si mie mi-a placut traseul elenucai dar al nostru a fost putin diferit...dar a fost superb. asa rau imi pare ca nu ne ajunge timpul sa vedem cate sunt de vazut. am venit cu poze noi.
traseul a fost, in mare, cam asa: Herculane, Cazane, Sarmizegetusa, Deva, Hunedoara, Bistrita, Vatra Dornei, P.Neamt, Cheile Bicazului, Transfagarasan.
as fi vrut sa ajungem si in Maramures dar n-am fi avut timp. poate anul viitor...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare tuturor plimbaretilor!
Am revenit si noi acasa aseara,dupa un circuit de 6 zile,am fi vizitat mai mult daca ne permitea si vremea...dar mai planuim cateva iesiri!
Traseul nostru a cuprins:Craiova-Slatina-Pitesti-Curtea de Arges-lacul Vidraru-lacul Balea-Transfagarasanul-Sibiu-Ocna Sibiului-Fagaras-Rasnov(cetatea Rasnov)-Bran(castelul Bran)-Predeal(cabana Trei Brazi)-Sinaia-Targoviste-Slatina-Craiova.
Mitumac,intre Curtea de Arges si Vidraru sunt vreo 25 km. si cam tot atat de la Vidraru spre Balea,e pacat sa nu urcati pe cel mai inalt varf din tara,zona e superba si merita efortul!
La Herculane sunt o multime de vile si pensiuni,noi acum doi ani ne-am cazat la pensiunea Argus,atunci s-a dat in folosinta si erau preturi acceptabile!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Deosebite poze ai facut Sinziana.Deja incep sa am un chef de dor de duca desi nu mai am concediu.Saptamanile trecute am vizitat Delta Dunarii (o parte din ea dar nu cea spectaculoasa si de aceea nu am pus poze ).Nu am mers pe canale ci numai pe cele 3 brate si iesirile la mare.Am ramas impresionata totusi cat de mult s-a schimbat orasul Sulina de cand nu l-am mai vazut.Eu mi-am dorit foarte mult sa vad macar o pestera dar la cea care am fost era noroi ,nu era lumina si nu era amenajata.

Mergi la inceput

plimbaretiiii...unde sunteti? mai povestiti-ne din drumetiile voastre...
mai vrem poze, filmuletze, ceva...
elenuca ai venit din concediu? cum a fost? arata-ne si noua...
camelia72 intr-adevar, Transfagarasnul e superb...nu am cuvinte... cine il vede odata, cu siguranta va reveni.
acum am fost a doua oara si parca nu ma mai satur de el... sunt de-a dreptul indragostita de el....am pus un filmuletz.

_

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Dany,frumos filmuletul si muzica este potrivita.Cine a facut acest filmulet este meserias bun.Intradevar o amintire frumoasa.Mie imi pare rau ca nu am facut Transfagarasanul.Am ajuns numai la Valea cu pesti si apoi ne-am intors in Capataneni ca am vizitat si cetatea Poenari in aceeasi seara.Adevaru-i ca sunt mute de vazut la noi in tara.Eu ,spre rusinea mea, nu am vazut inca Ardealul (este si foarte departe pentru noi).

Mergi la inceput

aurora multumesc...hmm...filmuletzul eu l-am facut, dar nu-s meseriasa. si incerc sa mai fac, din ce-am filmat pe drum, dar nu prea am timp.
nu-i timpul pierdut, o sa vezi si Ardealul...si noi vrem sa vedem inca multe, dar...cate putin in fiecare an...asta este, nu e timp.

_

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Nu am vazut subiectul vostru si postasem si eu unul la fel...

Mentionam acolo un loc de care ma leaga amintiri foarte frumoase: Pestera Ialomicioara.

Un alt loc foarte frumos este Lacul Izvorul Muntelui. Am mers catre nord pe marginea lacului si a fost o splendoare. Impresionanti muntii ce se oglindesc in apa lacului.
Pe lac mai la sud de Potoci este un hotel plutitor de 3 stele(renovat nu de mult) cu terasa foarte frumoasa in fata.

Monica-Matz 20+ cu Andreea Bianca

Mergi la inceput