frumoasa-i tara noastra -calatorii in tara si poze

frumoasa-i tara noastra -calatorii in tara si poze | Autor: aurora56

Link direct la acest mesaj

Am facut un concediu deosebit la noi in tara si m-am hotarat sa pun niste poze .Eu cred ca sunt atat de multe lucruri de vazut la noi in tara si de multe ori trecem pe langa locuri minunate si nu avem ragaz sa ne odihnim ,sa ne relaxam si sa admiram atatea minunatii ale naturii .Acum voi pune poze si daca doriti explicatii ,conditii cazare cu zona lac Vidraru si muntii Mehedinti ,statiunea Baile Herculane si zona de de langa statiune ,statiunea 3 Ape ,etc.

poze1
poza2
poze munte 2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

am verificat semnatura si am incercat sa le pun din nou la poze munte 2007 .Sper sa se vada.

poze1
poza2
poze munte 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va felicit din tot sufletul pentru alegerea pe care ati facut-o in privinta traseului ales....
Minunate poze ati facut si am recunoscut o groaza de locuri prin care si eu am trecut acum doua saptamani in urma...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

si pentru ca sunt din Tulcea ,sper ca intr-o zi sa pot pune si poze din Delta Dunarii dara astept sa facem o calatorie spre Sfantu Gheorghe sau Sulina . Nu am facut poze dar am facut un popas la Moravita in zona lui Decebal intre-un luminis deosebit si am facut baie la un rau de prin preajma .Pacat insa ca drumul este destul de prost in acea zona si se ajunge destul de greu ,campingul e cam parasit (am fost intr-o zi de luni )si trebuie sa fii destul de bine aprovizionat dar tot am gasit niste cabanieri draguti care ne-au oferit vin rece intr-un beci amenajat ca local unde era racoare .
Era atat de placut ca nu-ti mai venea sa pleci .M-a impresionat curatenia din orasul Orsova si soseaua intre Anina si Resita unde pe cativa zeci de km nu am vazut vreo groapa .Peisajul care se vede din muntii Aninei spre vale catre oras este absolut superb dar nu am avut timp sa fac poze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Aurora, foarte frumoase pozele. Ne poti spune exact traseul, unde v-ati cazat si cam la ce preturi? Cat a durat concediul?

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Concediul a durat 9 zile ,Am plecat sambata la 5.00 ,am ajuns in Curtea de Arges la 12.00 ,am vizitat manastirea care era in renovare partial exterior dar cu un parc frumos si curat ,ne-am cazat la Capataneni ,pensiunea Iuliana (vezi cele 3 poze cu camera si balconul),tel 0741111480 ,60 ron/camera la 7 km de Vidraru ,am mancat in bucataria acesteia care era forte bine dotata si spatioasa pachetul de acasa ca nu aveam timp de restaurante ,am vazut in dupamiaza aceea lacul si barajul Vidraru si apoi cetatea Poenari (am urcat cu toata oboseala cele 1460 trepte dar a meritat ) .A doua zi am mers catre Horezu (nu am mai vazut manastirea ca nu am avut timp), Targu Jiu cu vizitarea operelor lui Brancusi ,Turnu Severin si Portile de fier(nu am facut poze ca nu am avut voie)si am ajuns la ora 16.00 la Herculane unde am avut bilet prin sindicat la hotel Dacia (partial renovat geamuri,baia total ,mobilier cam vechi dar intretinut ,tv in camera si o vedere superba spre parc -poze ,mancare buna ,servire cu toane dar a meritat).La plecare am observat ca cazarea la hotel era 80 ron camera (deja se intrase in sezon pe 9 iulie).In Herculane AI CE VEDEA ,NU TE PLICTISESTI ,POTI FACE TRASEE LA PICIOR,sau cu masina sau autocar (se organizeaza excursii la Tismana ,Cazane ,Orsova ).De asemenea se merita sa mergi pe jos de-a lungul Cernei peste cele 2-3 poduri pana la iesirea din Herculane dupa hotel Roman ,spre 7 Izvoare . Contra unei sume de 1,5 ron exista microbuz care te duce la 7 izvoare unde e un strand termal cu bazin foarte mare de adulti si unul de copii .Mai sunt si niste bazinase cu apa termala gratis la 1 km mai jos de 7 izvoare spre campingul cu aceiasi denumire unde pot face baie dar numai adulti ca apa e foarte calda .Toate strandurile din Herculane au apa calda ,numai bune pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ai urcat la Poenari!!!!! Noi am fost mai lenesi si nu ne-am incumetat (am fost duminica). Cum este acolo sus? Se poate vizita? E ceva in genul Rasnov (stil muzeu), sau cum?

briza_marii
poze

Mergi la inceput

In pozele de la semnatura e o poza cu cetatea Poenari precum si vedere de acolo de sus spre vale .Nu stiu cum e la Rasnov ca nu am fost dar asta este cu intrare (parca 2lei) si sunt niste ruine ale cetatii si fortarete insa drumul pana acolo si vederea de sus merita tot efortul de a urca cele 1460 trepte.

Mergi la inceput

uita-te la vedere munti zona cetate din semnatura mea poze munte 2007 si ai sa vezi ca a meritat sa ajung acolo sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor,

Aurora, am vazut pozele tale de vacanta si sunt superbe!

Mi s-a facut si mie un dor de munte...
Printre altele am vazut cateva poze de la o pensiune Liliana de care vreau sa te-ntreb. Unde e situata? Am dat o cautare pe google si am gasit una din Zona Bran-Moeciu. Vroiam sa stiu daca e vorba de asta sau de o alta situata in alta zona.

Aaa..si totusi este cineva care a fost la pensiunea asta (Pensiunea Liliana - Moeciu de Jos)? Astept cu nerbdare informatii...
Este intr-adevar frumoasa tara noastra. Timp si resurse s-avem s-o vizitam si sa ne bucuram de locuri incredibile, parca rupte din rai.

Multumesc,

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Acum am vazut ca e de fapt Pensiunea Liliana Capataneni...

De pensiunea Liliana (Moeciu de Jos) stie totusi cineva ceva?

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)

Mergi la inceput