daca ar fi... ce locuri ati vizita?
Raspunsuri - Pagina 5
crista-s spune:
America de sud, Australia + Noua Zeelanda .... poate si pt ca sunt atit de indepartate ca numai o minune m-ar duce pina acolo...
indepartata e si Asia dar nu ma atrage deloc ...
danutz spune:
Asta e o foarte grea intrebare fiindca pe fiecare continent as dori sa vizitez cate ceva:
-Europa
Italia-Pompei
Spania-pesterile din Altamira
Franta-Louvre
Grecia-insula Mykonos si sa mai merg inca o data in Santorini...si ce dor mi s-a facut de bouzuki in Atena!!!
Scotia-castelele medievale
Anglia-Stonehenge
Olanda-Amsterdam
Monte Carlo-la circutul de Formula 1, in zi de cursa bineinteles!
Rusia-Moscova si San Petersburg cu Ermitajul (acum e momentul fiindca cica in cativa ani o sa fie o jalnica cladire neintretinuta)
Asia
China cu tot ce e de vazut acolo
Japonia
Malayesia, neaparat Kuala-Lumpur cu turnurile Petronas
Cambogia cu templele budiste
Africa
Kenya, neaparat ghetarul de pe Kilimanjaro cat mai exista...
Egiptul
Republica sud-africana
America de Sud si Centrala
Chile,Peru,Argentina si Braziliaaaa si poate Cuba
America de Nord
Marele Canion si Alaska
Sa ne ajute DD sa fim sanatosi ca macar o parte din ele sa le vedem. Anul asta o sa mergem in Maroc!
Unde nu as merge...India! Din cauza mizeriei si a riscului de a contacta TBC (50% din populatie e purtatoare de virus TBC-un procent incredibil de mare)
Iar cand bebe Rares o sa mai creasca o sa-l ducem sa-si vada si sa-si cunoasca tara, asa cum am strabatut-o noi ,in lung si-n lat!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
piccaflor spune:
America de Sud si Centrala si cu siguranta Cuba!
Dupa care as vizita aproape fiecare coltisor din Europa,incepind cu Romania...
Picca 31+ cu Matteo
dana d spune:
Dupa Canada, sau inainte sa vad Canada, eram fascinata de Viena poate si pentru aerul ei imperial si scoala de calarie. Am un adevarat cult pentru monarhii asa ca as vizita toate tarile eurpene unde mai sunt monarhii si palate.
Si imi mai plac mult tarile nordice si reci. As vrea sa vad Laponia lui Mos Craciun, Suedia, Finlanda, Norvegia, dar si Elvetia cu muntii si lacurile ei. Apropo de reci... iar ma intorc la Canada, cred ca e fascinanta partea de nord pustie si inghetata a ei. As vrea sa aflu mai multe despre zonele pustii, sau aproape pustii ale Canadei.
Fetele mele
dana d spune:
Filofteia, am si filme dar ai dreptate, nimic nu se compara cu faptul de a fi acolo la fatza locului. Sa o vezi in toata maretia, sa ii auzi zgomotul, sa te stropeasca mist-ul pe fatza de abia poti tine ochii deschisi si te uiti printre gene, sa iei vaporasul si sa te duca pana aproape de caderea de apa, sa te temi ca te prinde valtoarea... Dar si orasul de langa cascade e superb, e un oras al distractiilor si jocurilor de noroc.
Merita sa faci un efort sa strangi bani sau sa faci un imprumut ca sa ajungi acolo. Sunt convinsa ca ai gasi o/un roman in Toronto sa te ajute sa-ti fie ghid cateva zile. Pare tare departe dar nu e imposibil si merita orice efort, crede-ma ca o asemenea calatorie iti poate schimba viata.
Fetele mele