Mai nou am aflat de la o prietena ca Dl.Dr.Cadar consulta la un cabinet in zona Marasesti (fostul restaurant Budapesta).
Ea s-a dus de cateva ori acolo, in decurs de cateva luni.... rezultat zero si bani dati la greu.
Ingrid si Cristi 4 ani si 11 luni
draga ingid , eu intru pe forum ca sa imi largesc parerea despre homeopatie si din comentarii, iar de la tine inteleg ca te-ai dus la dr. cu copilul de trei ori: primul consult cu indicatii analize; al doilea cu citit analize indicatii tratament (prima faza), al treilea pt nou consult (copilul avea ,,guturai,,), iar dr. ti-a recomandat tratamentul pe care l-a considerat necesar in faza aceea iar tu nu ai fost multumita ; daca stiai ce are si ce medicamente sa-i dai de ce te-ai mai dus???inseamna ca nu ai stiut si ai avut nevoie de opinia unui medic...homeopatia nu trateaza numai boala; in primul rand ajuta organismul sa-si regleze propriile mecanisme de aparare , iar la copii sa-si formeze imunitatea , iar asta nu se face peste noapte...ca mama iti trebuie rabdare...si bani (homeopatia nu este decontata de stat), platesti si la coafeza , dar la un doctor privat????
Draga Toyota,pari sa-l reprezinti pe domnu' doctor Cadar.El stie sau esti una si aceeiasi persoana?Daca da,lasa-i pe altii sa te laude,daca e cazul,daca nu,asta e,n-ai de ce sa te superi.Incerci si tu,ca doar nu esti Dumnezeu.