FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Multumesc Violeta pt incurajari.

E multa liniste pe aici.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Iuliana,e cam liniste....fetele noastre or fi prin concediu!
arinna,am vazut canapelele....yo nu vaz nici o diferenta de culoare deci merge daca te uiti din avio(adica din Romania)
si cu matul...ce sa-ti mai spun ?! e un scumpic

va pe toate

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Vio, felicitario sa aveti puiutzi devremedaca e motanu' mare.Daca nu, astia aici recomanda castrarea inca de la 6 luni ca sa nu apuce sa distruga casa.la noi stiu ca zic ceva de 1 an dar pana atunci s-ar putea sa ai probleme...Iar cu fetitza si mai si, cica e bine sa nasca o data pana o castrezi ..am avut serii intregi de matze de pe la 20 de ani

Aelita, matzul mic e luat din Bucuresti de la o farmacie si Tommy il ucide pur si simplu, pe nici o jucarie nu a avut asa furie ca pe el si cand ne supara/zgaria i-l aruncam si il muscapana cadea lat de oboseala...
Ce ai vazut acolo, cortulet nu e cusca e ceva in care sa doarma numai ca e prea cald sa doarma acolo si-l face teren de antrenament, aluneca cu el in toata casa, i-a scos firele,il musca, se arunca in el de deasupra cu capul inauntru si cade pe spate cu capul tot inauntru, mori de ras...acu are 4 luni si deja 3 kg jumatate da nu e greas, vad ca aici pisoii-s mari tare, dupa castrat mai ales se fac cat cainii,sunt mai lungi si mai inalti ca la noi.
da, i-am cumparat o gramada de chesttii, suportul e nu prea inalt ca arata aiurea nu avem unde sa-l punem, exista si cu etaje, cu intrari,pagode le zice-da am ales ceva mai discret sa stea la geam-in locul ala vrem sa punem o masa rotunda da inca nu e in depozit-si sa-i lasam numai suportul mai mare-restul jucariilor merg jos in subsol(basement ii zice aici, acolo avem ca un alt apartament)

Inca nu am poze din toata casa, abia zugreavim basementul care e cat toata partea de sus-cand aranjez fac pozn si va pun .Poate intre timp mai pun ceva cu biroul si dormitorul de sus da nu-s cine stie ce

Canapelele se pare ca le putemn schimba dar abia pe la sf lunii, cand vine alt transport...si trebuie sa mergem in Toronto sa le vedem, sa nu fie iar diferite Nu stiu ce nunanta vor avea, sper ca cea deschisa care imi place mie ( canapeaua mare) daca nu macar sa fie uniforma.Si au si niste mici zgarieturi,desi sunt destul de rezisttente, cred ca asa vine pielea cine stie -sper sa recunoasca ca-s de-ale lor ca-s de acelasi gen-orizontale, ca taiate cu lamaMa rog, daca era numai asta da cu culorile mi-au pus capac.In rest sunt atat de comode si placute la piele,in general nu-mi placeau cele din piele da astea mi s-au parut ok......Pana atunci stam cu astea, mai am si grija lor.

Ma bucur ca v-au placut casa si matza, nu se vedea mare lucru decat sufrageria de sus si putin din dormitor iar patratul ala-gaura-da spre bucatarie,de acolo se vede in sufragerie si invers...Va mai explic eu cand pun mai multe.

Iuliana, si-a revenit fetitza ?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

maine plec la Romanica !!!

iuliana,50 g nu se iau in seama !! nu e real,adica,pt ca o cantaresti si la o ora distanta si iti iese cu 50 in plus sau in minus,si de la o zi la alta iti poate iesi minus 50 ,ca a treia zi sa iasa plus 100,si atunci iti dai seama ca nu a pus 100 intr-o zi,deci nici nu a scazut 50...Intelegi ?? Depinde mult cum are burtica,plina goala,a facut pipi,n-a facut pipi,a facut kk ,n-a facut...cantarul nu poate arata cu exactitate de 50 g oricat ai vrea!
deci o astfel de scadere,daca s-ar produce intr-o luna intreaga,se considera ca bebe a stangnat,e prea putin sa zici " a scazut".
cum tu vorbesti de o zi,nici nu se ia in socoteala! gandeste.-te ca daca bea un deget de apa sau lapte,alea sunt gramele! deci IRELEVANT!
greutatea se face la saptamana APROXIMATIV-nici atunci nu te dai cu capul de pereti si nu o iei ca litera de lege,ci ORIENTATIV,si la luna vezi cam cat a pus..si la fel 100 in plus sau in minus nu s epune.
50 nici atat!
e normal sa fie marait dupa vaccin,unii pediatri recomanda panadolul pt durere si pe febra.
cu cat tu nu iti faci probleme,cu atat ii va fi mai bine,crede-ma !
eu nu mi-am facut probleme,dupa fiecare vaccin am fost sigura ca nu imi va da dureri de creier,si asa a fost,putin maraita si atat,si pt ca eu am fost optimista si i-am transmis prin lapte,a mancat mai mult ca niciodata,ca ziceam ca o s-o vaccinez saptamanal
gandeste pozitiv!!!
ai sa te uti in jur,mamicile pesimiste tind sa aiba mai multe probleme cu bebeii decat cele care privesc mai optimist .nu stiu cum se face,dar vin una dupa alta,pt ca se creeaza asa ca un nor negru in jur,de la ganduri negre,si sunt atrase anumite stari,eu una cred ca se slabeste rezistenta bebelului prin gandurile noastre.
ai vazut si prin rugaciune cum se schimba multe.nu miracole,dar asa,la nivel mic,se cunoaste!
asa e si puterea gandului.
ca nu iti vorbesc de minuni,ci de schimbari la scara redusa.
te pup si fruntea sus,incearca sa gandesti pozitiv ,in fiecare zi repeta-ti numai fraze de incurajare,si ai sa vezi ce bine o sa fie!

arinna,stau 11 zile in tara,poate pana ma intorc termini casa si ne pui poze !
sper sa iti iasa super!!!
chesdtiile alea pt pisici chiar ca nu am vazut nicaieri!!
ce chestie,americanii astia!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

maine plec la Romanica !!!

iuliana,50 g nu se iau in seama !! nu e real,adica,pt ca o cantaresti si la o ora distanta si iti iese cu 50 in plus sau in minus,si de la o zi la alta iti poate iesi minus 50 ,ca a treia zi sa iasa plus 100,si atunci iti dai seama ca nu a pus 100 intr-o zi,deci nici nu a scazut 50...Intelegi ?? Depinde mult cum are burtica,plina goala,a facut pipi,n-a facut pipi,a facut kk ,n-a facut...cantarul nu poate arata cu exactitate de 50 g oricat ai vrea!
deci o astfel de scadere,daca s-ar produce intr-o luna intreaga,se considera ca bebe a stangnat,e prea putin sa zici " a scazut".
cum tu vorbesti de o zi,nici nu se ia in socoteala! gandeste.-te ca daca bea un deget de apa sau lapte,alea sunt gramele! deci IRELEVANT!
greutatea se face la saptamana APROXIMATIV-nici atunci nu te dai cu capul de pereti si nu o iei ca litera de lege,ci ORIENTATIV,si la luna vezi cam cat a pus..si la fel 100 in plus sau in minus nu s epune.
50 nici atat!
e normal sa fie marait dupa vaccin,unii pediatri recomanda panadolul pt durere si pe febra.
cu cat tu nu iti faci probleme,cu atat ii va fi mai bine,crede-ma !
eu nu mi-am facut probleme,dupa fiecare vaccin am fost sigura ca nu imi va da dureri de creier,si asa a fost,putin maraita si atat,si pt ca eu am fost optimista si i-am transmis prin lapte,a mancat mai mult ca niciodata,ca ziceam ca o s-o vaccinez saptamanal
gandeste pozitiv!!!
ai sa te uti in jur,mamicile pesimiste tind sa aiba mai multe probleme cu bebeii decat cele care privesc mai optimist .nu stiu cum se face,dar vin una dupa alta,pt ca se creeaza asa ca un nor negru in jur,de la ganduri negre,si sunt atrase anumite stari,eu una cred ca se slabeste rezistenta bebelului prin gandurile noastre.
ai vazut si prin rugaciune cum se schimba multe.nu miracole,dar asa,la nivel mic,se cunoaste!
asa e si puterea gandului.
ca nu iti vorbesc de minuni,ci de schimbari la scara redusa.
te pup si fruntea sus,incearca sa gandesti pozitiv ,in fiecare zi repeta-ti numai fraze de incurajare,si ai sa vezi ce bine o sa fie!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Iti multumesc foarte mult pt sfaturi.Deja si-a mai revenit printesa mea,este ok acum.Intr-adevar ai mare dreptate dupa ce am inceput sa privesc lucrurile altfel printesa mea si-a revenit.

Te .Va multumesc pt sfaturi si sustinere.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Aelita,a cum nu esti la Romanitza?Nu stiam.......da'undi esti?
Da, "americanii" astia-s buni la de-astea, gasesti ce nici nu-ti trece prin cap...Numai ca multe nu-s ok cu calitatea(in general vorbind)Iar magazinele sunt gen depozit, mergi pana lesini, adica carrefour de cateva ori intr-unul singur, chestii de-astea.Pet Shopul de unde am luat lucruri pt pisoi,in oraselul asta mai mare unde stam e cat un mega Image zdravan, are si animale de dat, frizerie de caini, pesti , iepurasi, nevastuici si alte pet-uri...plus mancare ,custi si casutze/accesorii pentru toti...Spray-uri sa nu zgarie sa nu muste sa nu stea sa nu miroase etc....jucarii ca pt copii, culscusuri, pagodele de care ziceam pt matze, mai inalte ca mine...cred ca erau si de 2 m, cu etaje, chestii de dormit, zgariat, jucat si pt mai multe matze.Acum nu stiu cat de fericite sunt ca se practica scosul total de gheare sa nu fuga /distruga sau mai rau scosul corzilor vocale la caini-asta numai din auzite , cu cainii.Aici se dau repede in judecata si cica daca latra mai mult de 10 min pe ora te poti trezi dat in judecata(asa a patit un tip medic cu vecina lui)E greu cu caini cred,plus ca trebuie sa aduni dupa ei.Ba si la pisici au legi, chipurile in zona asta nu au voie pe strada libere(unde stateam inainte, ca o localitate turistica erau libere, multe case nu au gard..aici la oras mare cica le tin in casa-al meu sta afara toata ziua ca am gard inalt si oriaum ma uit dupa el mereu sa nu-i viha vreo idee sa observe ca dincolo e atragator......am si un pomisor langa gard si tot da sa urce da acum e subtire si se indoaia cu el insa cand o fi mare s-ar putea sa-l escaladeze si de acolo direct pe gard.Insa ii tai varfurile gherutzelor cum se face normal si sper sa nu-i vina asa usor.
Au si astia niste reguli ca zici ca e ceea ce stii si de fapt multe sunt exact pe dos oricum merge treaba mai bine ca la noi, asta-i clar da nu-ti dai seama din prima, le observi in timp...
Ce m-a mirat pe mine initial, ca masinile nu fac zgomot, numai un vajait, daca nu esti atent zau ca da peste tine si tu te uiti aiurea.Zgomot mare fac cele modificate sa baraie sau motociclistii, ori muzica la vreao decapotabila.Altfel, lumea umbla lejer,ma simt ca la mare cand merg la cumparaturi, n-au nervi , sunt relaxati si de multe ori nici nu se uita la tine- ceea ce mie imi place, sa ma lase-n pace toti-numai daca te ciocnesti de unul in magazin, adica dai nas in nas cu el sau nu ai loc cu caruciorul, zice sorry si zambeste amuzat.Si-mi mai place babilonia asta, Canada e recunoscuta pt amestecul de rase care se inteleg super intre ele-chinezi(plin), indieni, albi, negri, indieni nativi(americai)plus o gramada de natii europene.Unde am stat inainte erau numai canadieni de aici, nascuti, dar la orase mari e plin de chinezi ,indieni si altele.Dar se inteleg bine, eu rad cu sotul ii zic ca parca au toti creierul spalat, cand vin aici se cumintesc (daca nu erau deja, astia te verifica la sange pana sa te accepte)si se inteleg f bine intre ei.Cine a auzit sa se intample ceva in Canada?

Si-a gasit loc racoros motanul meu
http://s96.photobucket.com/albums/l178/renni07/Tommy/?action=view¤t=P4060012.jpg

Iuliana, ma bucur ca fetitza e ok.....

Eu numai cu matzul si m-am speriat la vaccin, acum o luna si ceva i-au facut mai multe deodata si a suportat f greu, avea dureri, a zacut o zi intrega si nu cateva ore cat ar fi fost normal..acum i le face separat si cu antihistaminic inainte si e ok, nu mai sufera, doar e somnolent cateva ore....

Mergi la inceput

Fetelor voi ce a-ti patit de nu mai dati pe aici?

Toata lumea e plecata in concediu?Sper ca nu v-ati impotmolit pe la mare in apa ca am vazut la tv ca este mare jale.

poze

Mergi la inceput

Iuliana, ce poze frumoase, acum le-am vazut,sunteti frumosi toti iar cea mica e scumpa rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Ma inscriu si eu in clubul vostru.Dar cu ce subiect?
A. Gata.Bine ca nu am plecat pe la mare in plimbare ca ma prindea inundatiile pe acolo.Si cand te gandesti ca duminica seara ar fi trebuit sa ma intorc, daca plecam...............si mai plecam si cu copilul dupa mine.Doamne-Doamne,a avut el grija.

Acum va las,astept fetele sa vina de pe unde au plecat ca vad ca este cam liniste pe aici.

V-am pupat.

Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006

Mergi la inceput

Andaua, bine ai venit!

Fetitza ta, vad ca este nascuta tot pe 17 iulie, ca mine... racusorul!

Mergi la inceput