Loredana tocmai a anuntat lansarea unui album de cantece pentru copii. Prima melodie la care a facut si videoclip suna promitatoare. Mi se pare amuzanta, cred ca va prinde la copii.
Loredana a declarat ca "Sunt implicat#259; în lansarea unui album cu muzic#259; pentru copii de la 1 la 100 de ani, album care se va numi «Copiii sirenelor» #351;i care con#355;ine cântece speciale, compuse de mine #351;i single-ul «Copiii sirenelor» – un cântec pe care l-am realizat pe scheletul vocii mele de la trei ani. Sunt eu în duet cu mine de când aveam trei ani. De asemenea, lucrez la un nou proiect, care sper s#259; fie o surpriz#259; pl#259;cut#259; pentru fanii filmului românesc, mai ales c#259; este realizat de unul dintre cei mai iubi#355;i regizori din România."
Puteti vedea videoclipul www.protv.ro/filme/aici-in-exclusivitate-ultimul-videoclip-al-loredanei-copiii-sirenelor.html?id_file=24317#24317" target="_blank">aici
Mie imi place la nebunie muzica pentru copii si sigur albumul acesta se va afla pe lista mea de cumparaturi pe viitor.
Leah