Ce ati putea sa treceti cu vederea intr-o relatie?

Ce ati putea sa treceti cu vederea intr-o relatie? | Autor: onyxg1998

Link direct la acest mesaj

De multe ori poate am spus "daca mi s-ar fi intamplat mie asa ceva, as fi plecat fara sa ma uit in urma!"

Ce ati putea trece cu vederea intr-o relatie?

Pupik de la Onyx si Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Grea intrebare!Cand citim ce li se intampla altora,il/o compatimim sau condamnam si ne spunem"pai daca imi facea mie asa ceva...!"Dar la proxima situatie vedem ca facem niste compromisuri de care nu ne credeam in stare.Totusi pot spune cu certitudine ca n-as suporta betia pt. ca genereaza numai nenorociri.Cat despre alte'nesoportari' mai lasa-ma sa ma gandesc.daca da peste ce scriu eu?Ii mai dau idei,fereasca Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ffoxy spune:

As trece cu vederea daca ar uita ca este ziua mea. Dar as vrea sa nu se intample asa in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pot sa-ti spun sigur ce nu as trece cu vederea: alcoolismul, abuzul psihic si fizic, iresponsabilitatea fata de copii. Despre restul nu am idee daca as putea sa trec peste sau nu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Btw prin "relatie" eu inteleg casnicie. Altceva la mine este exclus.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by Andries

Pot sa-ti spun sigur ce nu as trece cu vederea: alcoolismul, abuzul psihic si fizic, iresponsabilitatea fata de copii. Despre restul nu am idee daca as putea sa trec peste sau nu.

Andries

si eu am aceeasi parere. mai ales abuzul.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Alcoolismul si abuzul in toate formele lui nu pot fi admise si nici trecute cu vederea.

Pentru alte lucruri nu pot spune decat ca depind de conjunctura in care apar si atunci le pot trece cu vederea sau nu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Cred ca as putea inchide okii la faptul ca face prea multe garzi la spital si ca e pasionat de ceva anume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Eu deja trec cu vederea pasiunea lui pentru calculator si tot ce tine de asta...m-am obisnuit sa vorbesc si sa nu fiu auzita si stiu ca la prima pauza de o tigara sigur voi avea parte de toata atentia,pret de 5 minute.....asa ca desi compul lui este marele meu dusman....trec cu vederea...ca asa e frumos si bine intr-o relatie:sa faci un compromis in avantajul fericirii...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Nu as trece niciodata peste violenta de orice natura ar fi ea: verbala, fizica, etc.

Mai nou trebuie sa trec cu vederea inmultirea delegatiilor in tara sau afara, care tin de noua lui pozitie in companie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

"tine", tastatura asta fir-ar sa fie, altfel pe diploma mea scrie filolog

Mergi la inceput