hai la o cafea!
Raspunsuri - Pagina 31
wonderful spune:
Slim.Ti-am zis Slimmy pt. ca suna a alint si pt. ca sugereaza o femeie zvelta nu slaba.daca nu-ti place revin la SLIM..
Da-i si niste telina ca face bine la stratul de ozon.
iuliana_2007 spune:
quote:Buna fetelor in primul rand ca sa nu uit.
Originally posted by wonderful
Nu ma refeream la mine ci la altcineva care si-a spus problema la Psi.adevarul e ca uneori,unii parca te imping sa le dai raspunsuri la mishto dar nu era cazul acelei tinere.Cred ca v-ati culcat asa ca mai vorbim ceva mai tarziu.Va si somn usor.
Wonderful stiu ca nu te refeareai la tine.Ca am citit subiectul cu pricina.Nu a primit saraca fata nici o incurajare numai teorie.
Maturitatea asta firar ea sa fie.Daca nu am mai fi cate-odata copii,in momentele noastre alaturi de cei dragi atunci viata asta ar trece pe langa noi ca un rau cu atatea probleme tratate cu maturitate.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
slimatei spune:
quote:
Originally posted by violeta69
fetelor ...va mai citesc din cand in cand ...asa ca,ma scuzati daca ma bag si yo in vorba!!!
cand o sa va trimita moderatorii dincolo....la prieteni dintotdeauna(va zic asta ca initial am fost si noi p'aci vreo 3 capitole!!!) va invit sa beti cafeaua la fetele fantastice...sau ma rog, pe unde vreti voi( eu v-am invitat )
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ce faci vio? eu mai vin din cand in cand ...dar e slabuta miscarea tare.....ce-ar fi sa ne mutam...? mai e cineva deacord..?pana nu ne da afara...da oricum noi aici vorbin de unu'n doi sau doi'n unu....
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
slimatei spune:
eu am plecat la piscina ca si asa vb singura pe aici....
slimatei spune:
a wonderful,pai tocmai ca-mi place...suna bine...eram doar curioasa...
belutza spune:
Buna fetelor. Nu stati deloc , sunteti pe treaba mai mereu .. am avut de citit vreo 2 pagini
belutza
iuliana_2007 spune:
Toata lumea s-a ascuns cu caldura asta,nu mai ai nici in chef sa urnesti nici macar tastele.Greu,greu...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ina78 spune:
Se cere un nou capitol... daca va mai "cafeliti" mult.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
belutza spune:
Eh azi nu mai este ca zilele trecute , am fost plecata mai devreme in fusta si-mi inghetasera picioarele. La noi azi , cel putin , este suportabil.
belutza
wonderful spune:
Iuliana,e 1 zi cand nu ma trec apele in casa,chiar adie vantul.Mai stii ce-i ala 'vant'?Imi vine sa trag aer in mine sa am rezerva pt. zilele toride.Se tot vorbeste de alt capitol.Cum adica?Lamuriti-ma sa nu raman o bleaga complexata.