hai la o cafea!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

wonderful
nu-mi prea pasa mie de ei ci de cei dragi sa nu se simta dezamagiti..vorba aia vin de unde vin si sa nu-i fac de...nustii cum e lumea... ca oricat ai incerca sa fii mai acatarea tot au ceva sa spuna daca nu spune ca esti "necajit" zic ca te spargi in figuri si nu ai cum sa-i multumesti... mai bine-i las sa-mi planga de mila? ...

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

buna fetelor, n-a mai intrat de vineri

aici sambata a fost ok, nu f cald, iar duminica a fost chiar zi de plaja, dar n-am ajuns, am avut o invitatie la bbq la pranz si am preferat sa merg, sa fiu servita,sa nu mai am nici o grija cu mancarea si vasele

ieri a fost o zi frumoasa, 25 de grade, dar de azi incep ploile, pana sambata si temperaturile nu urca peste 25 parca, nu am verificat

sambata vrem sa mergem la o ferma in afara orasului unde ofera lectii de echitatie. andrei a fost intr-un camp de echitatie saptamana trecuta si s-a indragostit de cai, de fapt stiam din tara ca ii plac animalele, mai calarise iapa lui bunicu, dar acum e real thing, cu sa, cu anumite pozitii, obstacole si tot tacamul.
cica nu ploua sambata.

Anul trecut nu a fost asa de racoare aici, a fost cald, canicula cu 30 de grade constante, vara asta insa ma innebuneste

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Maru,repet invitatia:Hai repejor in Romanica si ai sa vezi cum te prajesti la foooooc mare,de ai sa te intorci in Can. si ai s-o pupi pe toate partile.Si sa nu te mai prindem ca mentionezi grade sub 30 ca ne apuca bufeurile.

Mergi la inceput

ok, tac, nu mai zic nimic
ideea e ca eu sunt la extrema cealalta

but, sunt cu sufletul alaturi de voi

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Maru,tu prinzi vreun program romanesc acolo?

Mergi la inceput

cat despre pupat pe toate partile, credema ca o pup in fiecare zi, i count my blessings every day

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Vreau si eu racoare.A zapacit-o pe fetita mea caldura asta,nu ma mai inteleg cu ea deloc ziua,noaptea doarme tarziu.Am AC dar parca a inceput sa nu mai faca fata si nici nu vreau sa dau pe frig prea tare ca ne ingheata capul sau poate racim.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

mai sunteti treze la ora asta?
-belutza - la ora la care tu te-ai trezit amarita de mine abia mergea la nani.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Nici nu-i de mirare, Iuliana,toti suntem afectati dar in special cei mici.Eu am devenit ca un arici,daca nu m-as controla as sari in gatul oriciu ma enerveaza.Culc-o dezbracata de tot sa-i mai respire pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

BELUTZA - faci nani???

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput