hai la o cafea!
Raspunsuri - Pagina 25
marumiha spune:
WONDERFUL,BINE AI REVENIT!
Sper ca ai reusit sa te racoresti putin ,si la noi aici situatia e asemanatoare ,nu sti unde sa te bagi ,meteorologi au spus ca o sa se schimbe vremea.Ce-ti pot oferi ,e bine o bere sau ceva fara alcol?
marumiha spune:
Sper ca ai reusit sa te racoresti putin ,si la noi aici situatia e asemanatoare ,nu sti unde sa te bagi ,meteorologi au spus ca o sa se schimbe vremea.Ce-ti pot oferi ,e bine o bere sau ceva fara alcol?
wonderful spune:
[quote]Originally posted by marumiha
Mersi pt. urare.De racorit ma racoresc acum acasa unde-s 26 grade.Asa ca-mi vine sa beau orice de bucurie.
slimatei spune:
wauu a venit gazda...am incercat sa-ti tin locul sa te acopar cum se spune... acum, nustiu daca am reusit..caci fetele astea m-au cam criticat...ei ce sa-i faci nu poti sa-i multumesti pe toti..
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
wonderful spune:
Slimatei,multumesc frumos.Eu de fapt nu tin sa fiu gazdoaie,ci am incercat sa gasesc un topic mai generos.Cand am ajuns acasa,m-am distrat citind postarile voastre ca sa-mi fac o idee despre ce s-a mai intamplat.Te dulce!
belutza spune:
Buna seara. Bine ai revenit wonderful - ti-am dus dorul .Noi am incercat sa ne mai racorim pe aici , ba cu o apa minerala, ba cu un paharel cu bere ..
belutza
iuliana_2007 spune:
Buna seara wonderful.Bine te-am gasit si te .
Nu ne mai gaseam cuvintele pe aici de atata caldura si ne tot intrebam cand vine gazda ca sa ne mai trezeasca putin din amorteala.A mai avut grija de noi slimatei dar nu am chinuit-o prea tare ca trebuie sa se odihneasca si sa aiba grija de bebe.
S-a servit si mancare pe aici.
Si-a facut toata lumea de cap.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
belutza spune:
doarme gazda la ora asta ?? o fi obosita. si eu care ma gandeam ca stam la taclale pana dimineata acum ca s-a intors
belutza
lulu_boches spune:
quote:N-ai somn beluto?
Originally posted by belutza
doarme gazda la ora asta ?? o fi obosita. si eu care ma gandeam ca stam la taclale pana dimineata acum ca s-a intors
belutza
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
belutza spune:
Buna dimineata fetelor. M-am trezit dis-de-dimineata sa fac ceva de haleala ca mai tarziu ma asteapta o zi de plaja .
Voi leneshe mai sunteti , tare tarziu va mai treziti .
lulu - pai n-aveam somn aseara , dar daca nu mai era nimeni pe aici m-am bagat in pat vrand nevrand , ce era sa fac ..
O zi buna la toate. v-am
belutza