hai la o cafea!
Raspunsuri - Pagina 21
slimatei spune:
fetelor da rele mai sunteti! n-are voie omul sa-si hraneasca odorul...a cam inceput sa-si ceara drepturile...si dadea cu piciorusele, de mama mama... ce pot sa va spun..incep obligatiile
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici
ina78 spune:
Belutza nu stiu cit sint de constructive... stiu dor ca exista... si sper sa nu anticipeze ceva rau.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
belutza spune:
slimatei - nu suntem rele,dar asa este . De dimineata care mai de care spuneati de cafea si ca nu s-a trezit nimeni , iar acum v-ati retras toate...eeeeee, pai e frumos asa
belutza
A_Iulia spune:
Hai Stefania, treci la taclale, ca ti-am tinut eu pana acum locul de gazda primitoare, am si gatit
Adina + Olivia 04.03.2004
belutza spune:
Multumesc Adina , arata f bine ..
ina - lasa-le incolo de emotii , sa ne tii la curent.
slimatei - unde-i apa minerala?? ne-am dishadratat pana ai revenit tu..
belutza
ina78 spune:
Daca ma mai intimpinati cu cafea ... va povestesc tot...
In schimb nu stiu ce fel de cafea mi-ati oferit voi, ca mi-e o foame ... . In schimb nu mi se pare foarte cald astazi... sau am simturile amortite ...
Edit: am inceput prin a minca din litere... graba asta...
belutza spune:
ina - eu acum am vazut ca esti constanteanca. Este cald azi.. eu am iesit dimineata sa iau ziarul si-am zis ca lesin .
Vrei si o gustare? Vorbeste cu Adina . Ea e bucatareasa azi .
Te mai asteptam la cafea .
belutza
ina78 spune:
Belutza sint constanteaca ... ca si tine, dupa cum vad... eu de la 8.45 nu am mai iesit afara si inca nu s-a incins biroul ca in alte zile... de unde am dedus ca nu e asa cald. In curind insa va trebui sa ies... sper sa nu ma torospesc.
Adina astazi oferi si o gustare??? Asta pina nu lesin de foame. Ne amageste un coleg ca merge sa cumpere o pizza dar ... inca nu s-a indurat.
belutza spune:
ina sa ai pofta in cazul in care vei manca pizza .
eu ma duc sa fac un dush si revin in 5-10 min.
v-am
belutza