hai la o cafea!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hei, nu sunt rea
spun doar adevarul

dar slabanoagele tot nu ne plac

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

bine , atunci fa-te ca n-ai vazut ce-am scris si uitzi ca mai sunt si slabanoage

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

tu stii cat de greu e sa tii dieta dupa dieta? sa fii atent cand se inchide usa, ca nu cumva sa te loveasca peste posterior?
sa te amagesti ca celulita e noua piele?

sa nu credeti ca stau si plang pe mine: nu, dimpotriva, mananc cat pot de sanatos, fac miscare, in masura in care imi permita doctorul, pentru ca am o problema de sanatate si trebuie sa fiu un pic mai atenta

si totusi, slabesc destul de greu

am o colega in Office care e modelul meu, e slaba acum, a slabit sub ochii nostri din iarna, toata ziua mananca fructe, tot timpul are pe masa o cutie cu bucati de fructe,
am incercat si eu, in afara de drumuri dese la toaleta, alt efect n-am observat. Nu am renuntat, mai sper

sa nu intelegeti acu ca sunt obeza, nu, dar poate as arata mai bine cu 10 kg mai putin, mama lor de kg

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

iar nu este gazda???

am venit odata nu avea cafea ,acum nu este acasa.
de ce nu pune pe usha "inchis la cafenea pauza de ...."....scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

pai e in vacanta, nu asa a spus?
da daca vrei pot oferi eu una- doua cate vreti...

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Stimatei ,ėmi poti oferi si mie o cafea?
Probleme cu slabitu am si eu dar sėnt cam lenesa ,adica ma misc cam greu pe jos ,aproape deloc .Ca sa arati bine trebuiesc facute sacrificii daca nu culegi ce semeni ,nu?Si eu ma chinui sa dau jos 3-4 kg.,pot renunta numai la mėncare dar nu ajunge din pacate .Aici se moare de cald ,la mine-n casa sėnt 30grade, azi am hotarėt sa mergem cu cortul pe munte poate se respira mai bine .Gazda ėnca nu sa ėntors? Va salut ,ne auzim curėnd.

http://community.webshots.com/user/mihaela2703

Mergi la inceput

Cum sa nu marumiha? cam cum o vrei cu lapte ,fara cu frisca?
iute una simpla si daca vrei sa-ti mai adaug ceva te rog sa-mi spui!
eu nu va spun nimic de ingrasat....am X kg in plus, dar am motiv... dar nu mai plangeti de ele.. caci daca vrei se poate(sa slabesti)...probat pe propia pele...am incercat si s-a putut sa slabes 25 kg in 5 luni ..numai ca in aceste momente chiar nu se merita sa-mi stresez odorul... dat fiind faptul ca nu-mi pare rau sa mananc... pot spune ca e un hobii?

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Gazda maine se intoarce , parca asa am tinut eu minte.
Fetelor azi am fost plaja ... dar nu am stat , pentru ca mi-am uitat slipul acasa si m-am intors imediat. Culmea e ca mi-am dat seama abia cand am ajuns acolo .
Un pahar cu suc cine da ?

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

pai gazda pleaca in conced shi o lasa pe sraca slimatei linga ibric dupa ce ca e shi cu burticutza o mai chinuie shi cu caldura de la ibric

slimatei nu ti se face rau de la miros??

Mergi la inceput

da de unde atata rau .....si ce placere inca im face...ca as bea si 3 kg. si la noi aici de din aia super concentrata...am voie la 2 dar eu prefer doar una (caci ma gandesc la bb)...
belutza tb sa fie urat tare....
la toate fetele...noi mergem la cumparaturi ca a crescut burticiul si nu mai avem ce imbraca sper sa gasesc ceva deschis ca la noi e mai greu duminica cu magazinele...

Stefania20 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...

Mergi la inceput