Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 9

LiliaToma spune:
Natalia, viata lunga impreuna si voua. Parca am retinut ca e pe 1 iulie ziua voastra, nu?
alincic, la voi cand a fost?
Alina, le-am facut separat ca nu am putut sa le coordonam: cununia religioasa a fost in Moldova, iar civila, mult mai tarziu din cauza birocratiei cu hartiile, aici in Romania.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Balbina spune:
Mi-am facut o completare la semnatura, va place?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
Nati,imi place mult comppletarea ta,e adevarul pur
Lilia.noi civila am avut-o pe 11 ianuarie iar religioasa pe 16 ianuarie.Si mereu sarbatorim data de 16.
Davina,ce faine cadouri,eu ador lengeria de la victoria secret,desi am doar o pereche de sutien de la ei
Sotul tau,stie cumva ce trebuie de daruit la serbarea de 8ani?
Daca da,zimi si mie,sa-l pregatesc pe sot de pe acuma.
o zi buna la toata lumea,si numai zimbete la toate fetele frumoase si Moldovence

Davina spune:
Am facut si eu painica ,tare buna a iesit.mi-a placut ca se face repede .Nati multumesc de receta .
Alina la VS au reduceri mari la moment ,am vazut sutiene de 40$ care se vind cu 12.99$.Pentru a 8 aniversare se daruieste tourmaline,nu stiu cum e traducerea ,sunt bijuterii cu aceasta piatra.Pe stil vechi se daruieste ceva din lut sau bronz.
Rodica cum te simti ?ce mai face micutza Delia ?sper ca totul e bine la voi.
Pupici si o zi buna

Balbina spune:
Alina, ce ma bucur ca ti-a iesit piinea si tie, si ti-a placut! Si mie mi-a placut ca se face repede, nu trebuie sa astepti f. mult. Eu am congelat una din piini, ca zilele astea sintem doar eu cu Vlad acasa, asa ca avem consum redus de alimente. O sa-ti zic cum e piinea dupa ce o decongelez, de fapt, sint convinsa ca isi va pastra gustul.
Hihi, bijuterii cu tourmaline suna mai frumos decit lut sau bronz.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
Davina,chiar vroiam sa intreb daca la VS se fac reduceri din alea mari.Uf,nu stiu daca imi ramin si mie vre-o pereche din alea ieftinite,tare as vrea.
Mersi de informatie si cu privire la cadou pt aniversare,eu totusi speram ca vor fi ceva haine,caci mai tare ma tenteaza ideea de tzoale sau parfumuri

LiliaToma spune:
Neata
ce harnicuta esti, Alina, ai si facut painica deja.
Ii spuneam acuma sotului sa tina cont ca anul asta se dau haine si matase. Si el a zis" ei, de unde ai mai scos-o.." Ziceti si voi: nika romantism in el. I-am zis ca de ziua mea nu vreau nimic, oare o sa o ia in serios chiar? , ca eu am o lista pe care o tot completez si tare sper sa o vada( nu ca pe aia de Craciun
) sa aleaga ceva de acolo.
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

oxy spune:
Sal'tare!!
Davina multi ani impreuna si toti fericiti,iti doresc si eu casa de piatra!!
Noi in septembrie facem 6 ani de casnicie.
Nataly eu creierul pane pe care il fac imi iese foarte bun si dupa o reteta clasica:se ia creierul,se spala in mai multe ape,f.atent dupa care se taie felii. Se sareaza,se da prin faina, prin ou si pesmet si se prajeste in ulei.Se serveste cu garnitura de cartofi sau orez(sau dupa preferinte)Noua ne place creierul f.mult,mai ales decand l-am descoperit il fac mai des.
Lilya eu am cetatenie Ro,mi-am facut-o inca pe timpurile alea "bune",cand era f.usor.
v-am pupat,o zi buna!

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
am verificat. Noi am facut www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_157.shtml" target="_blank">asta. Aproximativ pe-acolo. Si mi-am amintit ca mie mi-a iesit ft buna.
Poza cum mi-a iesit mie e aici
Acum ca am vazut poza miam amintit ca sa vorbit de asa ceva, daca faceam stiam si eu sigur, da nam facut.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by oxy
hai sa ma laud si eu cu ce mancare am facut azi:creier pane cu pireu de cartofi si ardei copti.
bye,bye
poze
[b]SSST, vorbeste mai incet, sa nu te auda sotul ca ma pune sai fac creeri, asa de tare ii iubeste!!!
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem