Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Nataly numai pe Chris il si iau.Plecam doar noi doi ca sotul are servici si nu se poate rupe,plus ca mai are si alte treburi ce nu-i permit acum vacanta,speram alta data sa mergem cu totii.
hai sa ma laud si eu cu ce mancare am facut azi:creier pane cu pireu de cartofi si ardei copti.
bye,bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Diana,mersi de recete,arata foarte bine.Sper sa gatesc si eu vinetele,caci eu nu pr le gatesc ,dar imi plac.Si mai ales stiu ca contin ele cite ceva de care are nevoie organismul
Eu am facut sapt trecuta niste acordeoane,si cred ca voi mai incerca si dupa cealalta receta.
Lilia,ia sa mai aud inca o data din gura unui cunoscut,chiar erau bune vinetele?s-au copt bine,.......
va spuneam eu ca nu prea gatesc vinete,doar coapte si apoi in tocanita(deci iar un pic coapte).
Silvia,sa faci si poze la mincarica,sa vezi ca pina la sfirsitul anului te trezesti cu o colectie inpunatoare de pozici cu bucate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alincic, am facut si eu vinete din alea, dar am avut un fiasco total. Ori au fost vinetele mele batrine, ori le-am tinut prea putin la cuptor, nu stiu, dar miezul a ramas tare, iar sotului nu i-au placut deloc deloc. Mi-a lasat un gust amar acea experienta.
Dar eu nu vreau sa te descurajez, ti-am povestit doar din "opitul" meu.

Tanya, creier pane am mincat la nasa mea, de citeva ori. Il face f. bun, dar eu nu m-am incumetat niciodata sa incerc. Se prepara greu?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare dupa un we lung..

Violeta La Multi Ani cu fericire si multa sanatate,succese in job si tot ce-ti doresti.Cred ca acum esti la Paris cu paharul cu sampanie in mina si cu o bagheta cu cascaval ...hihi.

Lilia ma bucur mult ca va simtiti mai bine la ochi,sa dea Domnul sa scapati mai repede .
Alincic ce frumoasa flower girl a fost Evelina,si cavalerasul e cute.Am zarit-o si pe Anca Marianei in poze.Miresuica era graviduta sau doar rochia era asa?
Diana mie imi plac unele bucate din bucataria asiatica,poate incerci vre-un restaurant ceva.Am citit despre alge ca sunt bogate in minerale si fibre.
Tania suna bine mincarea dar nu cred ca gasesc creier aici ,as fi vrut sa incerc ca niciodata n-am mincat.Am citit si eu zilele astea ca e bine de inceput de pe la 20 de ani de folosit creme preventive, sper ca n-am scapat trenul inca .De la Ganier am vazut aici numai produse de par,cu care ma impac eu bine.

Noi ieri am fost la Disneyland si am serbat aniversarea casatoriei.Deanna seara cind sa plecam plingea ca nu vrea acasa si azi dimineata s-a imbracat in rochie si astepta la usa sa mergem iarasi.

Mergi la inceput

Nati tare frumoasa painica ti-a esit ,poti sa-mi spui te rog daca poti inlocui drojdia cu una uscata ?cite paini ti-au esit ?

Am facut si eu receta cu vinete cu bacon si a fost un succes la noi ,i-am dat-o si cumnatei dar ei i-a esit un pic uscata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, felicitari pentru aniversarea casatoriei! Si noi am aniversat de curind (la inceputul lunii), am facut 7 ani, voi citi ati implinit?
Piini mi-au iesit 2, am facut in forme lungi, cu dimensiunile de 25x11 cm, si inaltimea de 7 cm, transforma tu in inch, ca eu nu ma pricep.
Da, poti inlocui drojdia proaspata cu cea uscata, cu o cantitate corespunzatoare pentru circa 900-1000 g faina (cam atit inseamna 6-7 pahare, am cintarit special).

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... numai ca e si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Mersi fetele de complimente la adresa fiica-mii
Alina,cred ca rochia arata asa.Ca de gravida stiu ca nu e,100%.
Ce bine ca aveti Disney pe acolo.Citi ani ati facut de casatorie?
Felicitari,si casa de piatra mai departe.
Cornelia,asteptam sa-ti revii si tu,si sane povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

He,he,da eu vroiam sa intreb cine si citi ani are de la casatorie.
Si noi pe 16 ianuarie am facut 7ani.
Hai fetelor ,cine mai are 7ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Alina, felicitari cu aniversarea casatoriei.
Noi facem 4 ani de casatorie anul asta. Nici pana acuma nu e sigur cand trebuie sa sarbatorim, ca noi am avut intr-o zi cununia religioasa si o nunta, in alta zi alta nunta si in alta cununia civila.
Cred ca ramanem la primul eveniment in septembrie, dar pana acuma sotul s-a tot prefacut ca nu stie la care sa se orienteze

alincic, da, la noi a iesit vanata buna. S-a copt bine. Acuma mi-am amintit de experienta Nataliei. Ca eu i-am dat sperante ca e foarte bun si ea a ramas ft dezamagita de rezultat.

Tania, nu mai stiu, tu ai cetatenie RO? ca poti circula liber peste tot? Ce frumoasa vacanta planificati..mmm
Interesant meniu ai avut azi

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Fetelor multumesc de felicitari.
Nati si Alincic felicitari si voua cu aniversarile ,si cit mai multe inainte.Noi am sarbatorit 4 ani.Sotu mi-a zis ca la 4 ani se daruieste haine sau mai nou ceva din matase sau in,asa ca eu m-am ales si cu o pijama si niste lenjerie de la victoria secret.

Lilia da ce ati facut mai intai religioasa sau civila ?

Nati mersi de explicatii la paine ,poate ma apuc diseara cind se racoreste un pic.

Mergi la inceput