Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 25

LiliaToma spune:
Diana, imi pare rau ptr neplacerile cu banii. Dar gandeste-te ca important e sa fiti cu totii sanatosi ca se rezolva incet-incet.
Sanatate Elenei mici si scumpe. Poate ii ies maselutele, de aici si febra.
Si Amelia a avut ieri si asta noapte febra, asa ca azi sta acasa.
Hai, fii mai optimista ca o sa fie bine.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

alincic spune:
Neata si de la noi!!!! se trezesc si unii cind e miezul zilei la altii.
Noi simbata am facut cumparaturile pt scoala(rechezite),au mai ramas de luat doar hainutele. Si dupa planurile mele vroiam sa ajungem la Mall,(acolo e frizeria unde obisnuim sa frezam barbatii),dar dupa cum zicea si Diana(in privinta ascultari),al meu barbat a preferat o noua frizerie de linga casa noastra.Cind am intrat si am vazut ca e o doamna "in virsta" Americana,il imploram pe sot sa nu faca "prostia" de a se lasa pe mina ei.Dar....,lenea de a ajunge la Mall(el zicea ca sa nu cheltuim benzina).....au fost fezati pe masura.Bine ca nu a luat prea scurt din par,ca era jale mai mare
Deci,Diana,eu zic ca uneori merita sa asculte si de femeie barbatii istea,daca nu ,o simt pe pielea lor.Dar uneori si a altora(in cazul nostru si Samuel a fost frezat).
Of,si nunta si zile de nastere....dar nu puteti sa evitati o zi de nastere(ca a mamicai precis ca nu o puteti) si de nunta fratelui,e clar ca iar nu puteti. E mare cheltuiala si aici.
A masurat dadaca febra fetitei??? ce are?? sau e doar infierbintata de la caldura?

alincic spune:
Nati,am vazut si noi scumpetea de fata,dar te-am vazut si pe tine.Ce frumoase sunteti. la printesa mica.

oxy spune:
Salutare moldovence!
Am vazut si eu pozicile si filmuletul cu printesa mica a lui Nati,m-am topit toata dupa ea,tare dragalasa mai este pitica,mai ales cand incearca sa o imita pe mami si sa gingureasca.
Alincic spor la treaba cu cumparaturile pt.micul scolar,cand incepe el scoala? de fapt cum e in America,se numeste clasa intai sau e un fel de grupa pregatitoare? ca ma gandesc ca totusi are doar 5 ani,sau incep ei mai devreme?
Diana nu te mai gandi la bani,lasa-i sa se gandeasca ei la tine,asta e marea problema a banilor,oricat de multi ai avea tot nu iti ajung,mai ales cand merge vorba de cheltuielile de zi cu zi sau strictul necesar atunci daca nu-i ai,ii bija.
Lilia multa sanatate Ameliei sa ii treaca febra cat mai repede..voi cand plecati in Moldova?
Noi acum de vreo cateva saptamani suntem in cautarea apartamentului,vrem sa ne luam si noi in sfarsit casuta noastra cu voia Domnului.Vreau sa va spun ca e o adevarata peripetie sa umbli dupa case,sa vezi zeci de case,sa se iveasca zeci de probleme din diferite parti si multe alte chestii .E un proces destul de complex de la a vedea ceva si pana la a cumpara apart.propriu zis.De preturi ce sa mai zic,sunt astronomice,si mai ales intr-o zona cat de cat semicentrala.Eu imi doream si speram sa ne luam unul pana a pleca la Roma,dar dupa cum decurg lucrurile nici nu stiu ce sa spun,sper totusi
v-am pupat si o seara placuta mai departe!

Davina spune:
Salutare moldovence si de la noi.
A venit caldura si pe meleagurile nostre si am fost ieri la plaja pe citeva ore sa ne racorim .Sper sa cumparam o umbrela si sa stam mai mult data viitoare.
mamaNati am admirat pozele si video cu Camelia ,e tare dragalasa si dulce si tu arati bine.Inca n-a inceput sa va faca curatenie prin casa ?
Silvia felicitari pentru primii pasi a Katei,pina la ziua ei o sa fuga deja.
Cristina pupa-l pe Vladut din partea noastra ,bine ca nu si-a facut ceva ca curatenia facem noi.
julia sa terminati cit mai repede si eficient reparatiile.Nu ne arati niste pozici noi cu Adrian ? pupici la burtica.
Nati frumoase hainutele ,sa le poarte don'shoara sanatoasa.
Alinicic spor la cumparaturi.si eu ca si sotul tau mergeam la frizerii de pe linga casa pina m-am lecuit (de tunsori aiurea ).Sunt sigura ca daca viitoare o sa te asculte sotul si o sa mergeti la alta frizerie.Cu ce fel de cartele suni ?e mai eficient ?
Diana nu te mai stresa de la bani ,o sa se rezolve totul incetul cu incetul ,ai sa vezi.Pupici puiului mic.
Lilia ce bine ca Amelia se duce in we pe la bunici.Tare imi lipseste mama ca sa-mi stea macar citeva ore cu Deanna sa ma relaxez si eu .Pupici Ameliei si sa-i treaca febra.
Tania spor la cautat apartament si sa fie asa cum v-ati dorit .
V-am pupat fetelor si va doresc o saptamina frumoasa.

Balbina spune:
Diana, te inteleg perfect cum e cu mocirla financiara, cind vin toate o data si ti se pare ca te ineci efectiv in cheltuieli, de nu mai stii cum sa le faci fata. Dar lasa ca le luati voi incetisor si va reveniti, doar stii ca in viata perioadele proaste alterneaza intotdeauna cu cele bune.
Alincic, eu demult am zis ca sotii fara neveste ar fi pierduti. Pacat ca nu recunosc din prima acest lucru, ci abia dupa ce dau cu nasul in glod.
Lilia, cum se mai simte Amelia, a mai avut febra?
Tanya, mult spor la cautat locuinta visata, am trecut si noi prin asta, asa ca stiu foarte bine cum e. Faceti-va o lista cu prioritati, de la care nu ati renuntat pentru nimic, si o lista cu chestii secundare, pe care le-ati putea si accepta pina la urma, in folosul altora. Ginditi-va ca nu exista locuinta perfecta, ci cea care are mai multe parti bune decit rele. Multa bafta in cautari si in alegere!
Alina, e departe plaja de voi? Banuiesc ca Deanna e incintata sa mearga si ea, nu?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
Woau,Oxi, spor la gasit apartamentul potrivit si sa va ajute Dumnezeu cit mai repede sa gasiti ceva bun si dupa pret.Asteptam si noi sa ne dai vestea cea mare!
Aici grupa pregatitoare (KinderGarten)incepe la 5 ani si first grade(cl 1) incepe la 6 ani.Dar grupa pregatitoare este in cladirea scolii.Si de asta noi ii zicem scoala.Ziua usilor deschise este pe 9 august,dar prima zi de scoala incepe pe 13 august.
Mai avem 2 saptamini.........
Allina,eu cumpar "call europe" ele costa 5$ si au pe ele 70 minute.Dar cu MD poti vorbi 50 minute(daca le vorbesti pe toate o data),iar daca incerci sa vorbesti de 2-3 ori(in diferite zile) se primesc mai putine caci se mai duc minutele si in vint.Iar daca nu tii greu,le suni si iti ceri minutele inapoi,eu asa fac,macar mai comunic cu americanii la telefon
Apropos,daca ai telefon eu te pot suna(avem long distance) si mai vorbim si la tel daca ceva
Ce bine ca veti plaja pe aproape,eu uneori as sari si intr-un bazin,dar iata nu prea am ocazia.
Salut la toata lumea!!!!!!!!!!!!!

alincic spune:
Salut la toata lumea!!!!!!!!!!!!!
am editat un pic,caci s-a trimis de doua ori.
Sanatate la toti.

Davina spune:
Alina multumesc de info ,o sa ma uit si eu dupa cartelele astea .Nu stiu de ce aveam impresia ca nu merg in MD ci numai in partea de vest.Chiar iti dau minutele inapoi daca-i suni?am telefon si acasa si mobil ,la care ai free long distance ?
Nati plaja e la vreo 20 min de casa ,problema e ca nu gasesti parcare ,ieri am fost norocosi .Deanna s-a balacit aproape 2 ore ,a sarit pe valuri,a inghitit apa si a vomat un pic ..nu stiu cum a rezistat atita ca mie mi s-a parut apa rece .

alincic spune:
Davina,daca se duc minutele in vint,ti le intorc.Eu le spun ca nu am putut vorbi dar minutele s-au dus,si atunci ele imi intorc inapoi. Eu am long distance(de fapt stapinii au) la telefonul de casa.Si la mobil sunt la Singular,simbata si duminica e free,si seara dupa ora 9.