Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 24

Balbina spune:
Iulia, aha, m-am prins despre care tort vorbesti, si mie mi-a placut ala f. mult. Eu am mai folosit reteta de blaturi, dar cu alt fel de crema, tot bun a iesit.
Despre circei pot sa-ti spun ca m-au chinuit enorm in prima sarcina. Mai ales imediat dupa ce am nascut, am avut niste circei groaznici, cred ca ma dureau mai tare decit nasterea prin care tocmai trecusem. Din cite am inteles, asta denota lipsa de ceva minerale (calciu, magneziu). Am si acum, dar mai rar. Am citit pe un forum rusesc o metoda simpla de a scapa de un circel, si de fiecare data cind o aplic, functioneaza instantaneu. Daca ai remarcat, circelul pe picior te apuca atunci cind intinzi piciorul. Ei bine, trebuie imediat sa tragi virful piciorului spre tine ("nosok na sebea"). La mine circelul dispare momentan, incearca, poate te ajuta si pe tine. Iar intre timp, poate faci niste analize de singe, sa vezi daca ai vreo carenta de ceva, sa suplimentezi cu niste pastile, vezi ce te sfatuieste medicul.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

julya spune:
multumesc Natalia , am sa incerc metoda asta sper sa functioneze...am avut si cu prima sarcina dar nu asa insistenti, de data asta parca nu mai fac fata, persista durerea si a doua zi...nush de ce ma gandeam ca poate ar tre sa fac mai multa miscare,uite ca la lipsa minerale nu m-am gandit...mersi de pont..adevarul e ca in afara de fier nu iau nici un supliment,nu pun astia accent pe asa ceva, cica sa insist pe fructe si legume bla bla bla....cu siguranta imi voi face ceva analize...in cel mai rau caz poate iau ceva suplimente din Ro cand ajung...mersi mult...te pup

alincic spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
La noi e ora 10,tati e liber astazi,si am incercat sa dormim mai mult
Pina vine tati de la banca,noi ne facem planuri unde sa iesim astazi
Vai Julia,mi-ai adus aminte de circei,brrrr.Si pe mine m-au chinuit la fiecare sarcina,de imi venea sa ma urc pe pereti.
Ar fi bine sa mearga acea metoda data de Nati si la tine.Eu daca imi dadeam seama la timp si ma opream(sa nu ma intind) atunci scapam,dar de obicei se primea totul fara sa vreau.Si ma dureau si a doua zi muschii de la picioare.
Tare as vrea astazi sa incerc prajitura cu prune,sa vad daca reusesc pina se intoarce tati.
Gata ,v-am si cite o
la toate mamicile(si nemamici) si puisorii lor.
Sa aveti o zi buna

mamanati spune:
Buna seara fetelor. A adormit smecherita si am venit si eu pe-aici. Azi i-am facut un filmulet cu statea singura "copacel" in parculet. Poarnea sa faca si cati-va pasi dar imi era frica sa nu cada si am sustinut-o. In casa face vre-o 3-4 pasi singurica. Poate-l pun cat mai curand.
Cristina, inteleg ca ai avut treaba de dimineata. Pupam ursuletul.
Pe mine circeii ma terorizeaza si acum. Cred ca e da lipsa de calciu, acum nu prea ma alimentez trebuie, ca e cald. Si mai alaptez inca, desi f putin. Dupa cum spunea si Balbina la mine functiona remediul asta. Sau daca ma apucau carceii cand eram intinsa, ma ridicam repede in picioare si calcam cu putere pe piciorul cu pricina.
.
Fetelor vroiam sa va intreb daca stiti vre-o crema sau altceva autobronzant. Dar sa nu sa se ia ca "rapanul" (pardon), dupa cateva zile. Eu nu prea am voie sa stau la soare, dar vreau sa fiu ma bronzata.
Merci pentru complimente in adresa ochioasei mele. Incersc sa pun ceva mai fresh cat mai curand.
Va pup pe toate si noapte buna.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Balbina spune:
Nati, cum ma repezisem eu sa deschid linkul din semnatura ta, in speranta sa vad filmuletul de care ziceai, dar nix. Astept pozicile noi. Felicitari pentru progresele Cameliei, ai sa vezi ca la un anisor deja o sa alerge.
Despre autobronzant, pot sa-ti recomand lotiuni de corp care contin autobronzant. De ex. de la Johnson, Garnier sau Nivea. E o lotiune de corp, pe care o folosesti ca de obicei, dar pe zi ce trece, pielea devine mai bronzata, in functie de gradul specificat pe eticheta. Atita timp cit folosesti lotiunea, bronzul se mentine. Eu am folosit anul trecut Johnson (apropo, cumparata din Chisinau). Dupa ce am terminat-o, bronzul s-a dus treptat, cam in 1-2 saptamini.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

LiliaToma spune:
sal
Se racorise si aici un pic si iar a revenit caldura. Tare bine a fost in alea doua zile.
Cristina, nu te invidiez deloc cu stransul borcanelor de miere.
Alina, ce am ras inchipuindu-mi-o pe Deanna muscand din tort
Mamanati, felicitari pentru progresele Cameliei. Asteptam filmuletul. Ai fata mare deja.
Iulia, spor la treaba, sa termini cat mai repede.
alincic, cum v-ati distrat pana la urma?
Amelia e la bunici( se mai duce in we pe la ei, si noi stam singurei), eu ma relaxez nitel. Oricum e ft cald si nu poti face nika.
Mi-am luat un pepene mare, astept sa se raceasca ca e cald si sa pap.
Sa aveti un sfarsit de we placut
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

mamanati spune:
Buna fetelor,
Hai sa ma tin si eu de cuvant. Nu vreau sa ma las mult rugata. La semnatura avem pozici fresh fresh si un filmulet facut ieri in parculet.
Va pup,
Noapte buna.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Balbina spune:
Nati, am vazut pozele si filmuletul, doamne, ce dragalasenie de fetita aveti, ochioasa si frumusica foc! Ptiu ptiu, sa nu v-o deochi! Mi se pare ca seamana cu tine. E tare haioasa in poza cu pantoful lui tati! Iar in filmulet se vede ce bine se tine deja in picioruse.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

LiliaToma spune:
Neata
Ce pustiu a fost pe-aici in we. Ati lenevit? V-ati odihnit?
Nati, ptiu sa nu fie de deochi ce frumoasa si mare s-a facut Camelia. Dupa filmulet cred ca in curand o sa isi dea drumul la mers. e activa? Sta locului vre-un pic?
Aici a fost destul de cald in we. Nici nu puteai sa mergi undeva in timpul zilei. Am iesit seara prin parc. In rest, nimic deosebit.
sa aveti o saptamana frumoasa.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Vineri am avut atit de lucru ca nam reusit sa sctiu nimic.
azi e ceva mai lejer, cel putin pin ese sefu de la o intilnire, ca am foarte multe intrebari la el.
Deci cum se zice la cel sarac nici boii nu trag, nui destul ca suntem in datorii, avem o nunta la fratele sotului si ziua mamicai plus ziua la un cumatru, dimineata mi so stricat si mobilul, si trebuie reparat, plus ca acumulatorul lui ma cam lasa, si Silviu cica sa cumparam altul, pe ce bani????
Asa si dupa cum se stie finantele trebuiesc minuite in casa de femee mai ales daca babatul nu are tangente cu economia da sotia are, mai in scurt, am inceput a intoarce din datorii cite o leaca, silviu o primit salariul si la intrebarea mea cui primul intoarcem el zice ca incepem de la cele mai mici, eu iam propus sa dam la parintii lui o parte din bani, apoi la doi care e mai putin, apoi iar la parintii lui, apoi... tot asa, cu gindul ca astea au nunta.... el nu mo ascultat, io intors la un cumatru si dupa doua zile maicasa ne zice ca sai intoarcem macar jumate din bani ca au nevoie, si eu amu stau si imi farim capu ce sa facem.Iaca asa daca nu asculta de nimeni babatii istea.
In alta ordine de idei, am sunat la bona sa vad ce fac si mio zis ca asta mica are febra(i se pare) si ca doarme, si stau ca pe ace ca ea la mine de cind so nascut o singura data mio facut febra, si atunci nu am idee de la ce.Chiar atunci cind imi varsa nu facea febra.
Nati foarte frumoase hainitele, da nu mai cumpara ca o sa primesti cadouri, sapoi dupa o sa vezi ce mai ai nevoie.
Lili ce noroc pe voi ca Amelus pleaca la bunei si voi va odihniti.
Simbata asta o fost sarbatoare mare si mamica mio luat copchilu afara la joaca si eu am dormit pin la 10(ce fain, mam saturat si eu o leaca de somn ca deam de doua saptamini imblam somnambula).Sami zici cind veniti in Moldova numaidecit sa ne vedem.
Cristina, eu cred ca Vladut no vrut el sa strice borcanele, da asa so primit, nam patit sa stric vreodata borcane cu miere da imi imaginez ce placere tre sa fie sa stringi.Asta deabia ii inceputul la nebunii.
Alincic cum merg lectiile de sofat?
Mamanati am vazut si io pozele si filmuletu, tre sa esim intro seara in parc.
Iulia sa stii ca si la mine merge remediul Nataliei contra circeiilor, ii aveam si io des in sarcina.Va doresc o saptamina frumoasa.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem