Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 14

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Davina
Diana ce pozne mai face Natalitza ?poze noi n-ai?
poze
Alina tu mai bine intreaba ce nu face.A scos la hat doua mobile deja, un fix si la unu io rupt antena.Aseara am ramas in oras, asa ca am esit afara in curtea blocului si am vazut ce face copilu meu ziu, deci se joaca in nisip, dar isi pune totul in cap, nisip in cap, pamint in cap, plus ca nisipul il baga peste tot, cind am dat la baita curgea nisipul din ea.
Dimineata ea e depinsa ca ori ne sculam imbacam si in masina, ori ne sculam mincam si ne jucam, azi so schimbat, neam sculat, ea a mincat eu sa plec la servici, cind o vazut ca ma imbrac so pus pe plins si numai la mine in bate, nu voia sami dea drumul sa plec, ei am convinso eu cum necum si ma lasat, dar imi era jale.
Poze nam ca tot uit aparatul in masa la sevici.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by alincic
http://entertainment.webshots.com/photo/2329109340100595596TsrODy
s-a reparat problemaprin rarirea si cioplirea suvitei+un pic luat din lungime si zaodno si ciolca scurtata.
Tot auzeam cum alte mamici taiau parul lipit de guma,uite ca si eu am avut aceasta experienta
Diana,da de unde s-a luat barbat-tu asa de pretentios la mincare?cred ca nu a prea stat el prin camin la anii studentiei
acolo precis ca murea de foame cu pretentiile.
Al meu sot cind maninca,neaparat lauda mincarea si imi multumeste de parca am facut nu stiu ce delicatese,dar este doar un bors sau cartofi cu carne. Si imi zice mereu ca mincarea mea e cea mai buna.
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album
Alincic ce bine ca sa rezolvat cu suvita, dar since nici eu nu stiu alta metoda.
Si sa stii ca sotul o trait in camin, de aceea e pretentios, dar vezi ca satul nui departe de oas si el se ducea acasa la sfirsitul fiecarei saptamini.Si ca sa nu credeti ca chiar e asa alintat, el maninca, si chiar ii place, da asa ii naravu sa gaseasca ceva care sa mio zica, numai sa nu ma simt bine si eu ma inervez, asta ii narav de la tatsu, da eu il bajcuesc bine sapu ii zic ca nui mai fac mincare, si vad ca in ultimul timp da roade, oi o fost buni bostaneii ori se apuca omu meu sa se cuminteasca.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
Sa va spun ca la noi e cald de te prapadesti?
Ei cica au fost 40grade la umbra, va dati seama ce se intimpla in soare?
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem

Balbina spune:
Neata si de la mine!
Diana, si aici e o caldura infernala, si ziua, dar si seara, nu se racoreste mai deloc, chair daca e noapte afara. Am iesit aseara la o terasa cu niste prieteni si curgea apa de pe noi. Zilele astea eu stau mai mult in casa, noroc ca avem aer conditionat. Numai il duc pe Vlad dimineata la cresa si tzup acasa, de unde scot nasul abia la cinci, cind merg sa-l iau pe Vlad. Nici nu mai mergem nicaieri pe asa caldura, venim direct acasa. Mai iese cu tati dupa ora 20 la o plimbare, cind tot cald e, dar macar nu bate soarele.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

julya spune:
cum sa va trimit cativa stropi macar?... de vreo 2 luni ploua intruna, ne e dor de o raza de soare...dar nici cum e la voi...sa aveti grija, special puiutii si gravidutele...pupici de la noi

doroti_5 spune:
Nati asa te inteleg, eu cind es de la servici am impresia ca intru in sauna.
Iulia bine pe voi cai plaie, dear fi si la noi macar o leaca...
Eu va doresc un we placut si odihnitor.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem

alincic spune:
La noi e abia 31 grade si abureste un vintisor,asa ca noi mergem un pic afara. Dupa ce se incalzeste va spun cit e si la noi la soaree
Julia,sanatate si sarcina usoara .Va trmitemm niste soare virtual de la noi
Diana,eu zic ca omul tau are sanse de schimbare,mai ales cind tu ii gatesti mincaruri ,nu va mai rezista sa zica ceva.Poate il invata si pe taica-sau

lia_c spune:
salutare
Noi tot ne luptam cu canicula, iesim doar noaptea si stropim/udam totul si mai rasuflam oleaka de aer... Mirelus face baita de citeva ori pe zi, inclusiv in bazinas... Adoarme tirziu in noapte, 01.00-02.00, iar ziua tot nu poate dormi din cauza caldurilor - nu stiu ce ne faceam daca eram la apartament...
Inca nu pot sa-mi revin dupa cumatrie...
Acum scrim ambele, asa ca sa ne credeti...
Am pus poze de la botez si cumatrie...
Va recomand sa evitati restaurantul Venezia in caz daca voi sau rude/prieteni vor sa organizeze ceva... Totul a fost f bine pina cind pe la vreo 23.00 a venit patroana beata s-a urcat pe scena si a inceput un show... Nici muzicantii nu puteau s-o acopere, a insultat invitatii, pe noi, M-a lovit pe mine si pe sot... Niste cumatri, au zis ca p/u ea e un obicei sa faca asa la fiece eveniment organizat in "localul ei"... Ei au mai fost prezenti la asa show-uri acolo... Intr-una repeta "voi sinteti in localul MEU"... pentru cine vrea detalii imi spuneti si vi le dau in particular...
iaka asa experienta a trebuit sa avem...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Davina spune:
Wow 40 de grade la umbra? la asa calduri cred ca numai in apa vrei sa stai.Da la cresa copii au aer conditionat ?
La noi acum timpul mi se pare perfect,dar nu stiu ce-o sa fie luna viitoare.Dimineata e racoare si seara si numai e cald de la 12-5 (cam 30grade).Seara e racoare ,eu ma invelesc cu plapuma groasa :-)
Alincic bine ca ai rezolvat-o cu parul Evelinei,o sa vezi ca o sa-i creasca repede .

Davina spune:
aoleu Cornelia prin ce ati trecut ,cum adica sa va strice petrecerea tocmai patroana ?trebuie numaidecit s-o dai in judecata ,cum adica sa va loveasca ..si altele..omg..
acush ma duc sa vad si pozicile .
pupici voua.