alt prag...40

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Mai am cativa ani pana la 40 si deja ma gandesc...cu groaza, cu placere, cu nerabdare, cu tristete, cu curaj...
Parca acu aveam 25 de ani!

Incep sa ma gandesc ca femeile de 50 nu sunt chiar batrane asa cum gandeam acum cativa ani!

Am 2 vise: unul e sa calatoresc mult, si sper sa se implineasca, iar al doilea sa mai am doi copiii. Asta numai depinde numai de mine, si chiar pune in pericol celalalt vis. Nu le-am trecut in ordinea importantei, ci asa cum mi-au venit acum pe moment. Acum ma gandesc ca mamele la 40 de ani nu sunt tocmai batrane, nu-i asa?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Numai surprize de ziua mea, unele doamne au fiori la 30 altele, la 40, eu, la 52, ce sa fac, sa ma bag in formol ? Neah, n-ai sa vezi ! Traiti, doamnelor, pur si simplu traiti, bucurati-va de orice, faceti o sarbatoare din te miri ce ! La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by jennifer

Numai surprize de ziua mea, unele doamne au fiori la 30 altele, la 40, eu, la 52, ce sa fac, sa ma bag in formol ? Neah, n-ai sa vezi ! Traiti, doamnelor, pur si simplu traiti, bucurati-va de orice, faceti o sarbatoare din te miri ce ! La multi ani !

LA MULTI ANI!
SA FII IUBITA, NOROCOASA, VOIOASA!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

Eu mai am citeva (o Doamne!)zile pina la 40. La 30 am plins de-am lesinat, acum ar fi normal sa fiu mai cerebrala si sa ma bucur din plin de tot ceea ce inseamna virsta asta frumoasa (nu?) Avind in vedere ca s-a instalat deja menopauza (dont ask)as putea spune ca totul va fi ok. Sau nu?
La multi ani si sa va bucurati de tot!

Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Chiar acum cateva zile ma gandeam mai am putin pana la 40,in noiembrie schimb si eu prefixul dar ca si in randurile scrise de tine exact asta simt si eu o fi coincidentza ori asta ar trebui sa simtim la 40 ani.

"" ma plac mai mult pe mine;
- stiu sa ma iubesc si sa-i iubesc pe cei din jur mai profund;
- mi-am simplificat viata si continui sa o fac, never ending process;
- nu imi mai plac lucrurile banale, de la haine la ceea ce mananc si la cum imi petrec timpul si unde, life is too short;(ps eram moarta dupa toale acum a inceput sa ma lase rece)
- am prieteni senzationali, pozitivi si care ma inspira;
- ma enerveaza sa imi pierd vremea cu lucruri care nu duc nicaieri;
- am toleranta zero la smecheri si mincinosi;
- nu mai am rabdare sa acord the second chance oamenilor care nu stiu ce vor;
- imi respect mai des masa de pranz si ziua libera, doar pentru mine si explorarile mele personale; aici mai am inca de lucru, dar invat sa fiu “egoista”.
Unele sunt plusuri, altele minusuri, dar este fascinant sa imi fac o retrospectiva. Multa lume spune “Fugi de aici, ca nu-i arati!” Eu nu ii simt, ceea ce e si mai bine!
Daca descoperi cum sa iti pastrezi sufletul tanar si savurezi ficare clipa, totul devine real simple & sexy life.
Traieste fara reserve, ca sa nu ai regrete! Fii si naughty cateodata, fii si sexy, dar intotdeauna naturala si autentica tie si valorilor in care crezi! Tot ce e fake miroase de la o posta!!!!!! """

Oricum ma bucur, si este o varsta frumusica abia astept sa-i implinesc si sa-i traiesc din plin acum stiu ce vreau de la viatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by maru

Mai am cativa ani pana la 40 si deja ma gandesc...cu groaza, cu placere, cu nerabdare, cu tristete, cu curaj...
Parca acu aveam 25 de ani!

Incep sa ma gandesc ca femeile de 50 nu sunt chiar batrane asa cum gandeam acum cativa ani!

Am 2 vise: unul e sa calatoresc mult, si sper sa se implineasca, iar al doilea sa mai am doi copiii. Asta numai depinde numai de mine, si chiar pune in pericol celalalt vis. Nu le-am trecut in ordinea importantei, ci asa cum mi-au venit acum pe moment. Acum ma gandesc ca mamele la 40 de ani nu sunt tocmai batrane, nu-i asa?
Doamne'ajuta!

...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

quote:
Originally posted by maru

Acum ma gandesc ca mamele la 40 de ani nu sunt tocmai batrane, nu-i ?

eu ma consider o mama tinara!!! am o mindrete de domnisoara de aproape 14 ani cu care sunt foarte buna prietena!!! cind mergem pe strada ne uitam amindoua la baieti (a se retine ca sunt sub 25 ani) si ii analizam!! chestia asta ma face sa ma simt si eu de aceeasi virsta cu ea!!!

sa fim sanatoase si iubite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by jennifer

Vreau sa iti spun ceva, de fapt sa va spun...soacra-mea tocmai a implinit luna asta 50 de ani, DAR...fara pic de exagerare, femeia aceasta emana un sarm incredibil,este optimista, frumoasa(fizic si sufleteste) este amuzanta, subtila, sexy, increzatoare...credeti-ma ca e femeie absolut fantastica!
Arata si fizic foarte bine, dar se si simte foarte bine, iar asta se vede...atat de bine.
Eu una la 28 de ani nu ma simt nici pe departe atat de bine in pielea mea precum ea, si tot stau, o ascult o privesc, si ma minunez...
cred ca am si o poza cu ea in albumul meu, nu sunt sigura...

37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Nu am simtit pragul de 30 de ani in nici un fel, insa pe cel de 40 il cam simt de vreo 2-3 ani...si mai sunt doar 9 luni pana atunci...sper sa fac fata, desi cu pesimismul meu greu de crezut.

Oricum, cele postate de tine, mama lia, sunt perfect adevarate. Ciudat cum vedem diferit viata la fiecare 10 ani....nici nu ma mai recunosc eu, cea de la 20....chiar si la 30 de ani. Oare la 50, 60 cum va fi?...sau va mai fi? pentru unii da, pentru altii nu...

Ieri mi-a suflat moartea in ceafa......era atat de aproape....cum n-am simtit-o niciodata. Ce e si viata asta.....azi esti, maine....oi fi avut zile? sau am avut noroc? Dumnezeu m-a ferit. Ne-a ferit pe amandoi.

....pacat ca nu stim sa pretuim viata asa cum ar trebui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

a trecut un an si jumatate de cand am implinit 40 de ani.. ce-as vrea sa fiu ca la 27 !!! ma simt "ramolita" offf.... obosesc mai repede, s-au accentuat diverse probleme de sanatate... si nici cu psihicul nu stau prea grozav
Si copilu-i inca mic... mai am de "tras"

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput