Romania

Romania | Autor: iuliana_2007

Link direct la acest mesaj

Daca A-ti pt o perioada la conducere ce a-ti schimba la Romania?(stiu ca multe)Cum a-ti vrea sa fie?
Imi este asa de mila cand vad ce se intampla cu tara mea.Dumnezeu ne-a oferit o tara frumoasa in care avem:munte,mare,delta,manastiri fff frumoase,niste zone superbe si nu-i pasa nimanui.Totul se duce de rapa.
Sunt si multi cetateni care nu prea sunt educati(mizerie,multe gunoaie,merg la padure si isi lasa toata mizeria acolo,oare cand o sa existe civilizatie,rusine),nimeni nu vede pe nimeni.Toti sunt platiti dar dupa cum bine stit degeaba.
Ma doare enorm sufletul.Nu am inebunit,dar ma gandesc asa si io,deh.
Sunt asa de multe de spus.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

cred ca trebuie sa treaca ceva generatii sa putem avea intai oameni si apoi o tara normala
asa ca rabdare !!!

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

http://www.evz.ro/article.php?artid=305164
asta este unul dintre exemple.asta se intampla cu tara noastra.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu as face o campanie agresiva in toate mijloacele mass-media pentru pastrarea curateniei si as da amenda celor care mananca seminte prin parcuri si merg cu cainii peste tot, desi au locuri special amenajate.
si as mai face o campanie de "educare " care sa invete oamenii sa se poarte cu ceva mai multa solicitudine unii cu altii...

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu vezi ca pe nimeni nu intereseaza mizeria,chiar daca ies din casa si calca pe gunoaie dar daca au ei curat in casa restul nu mai conteaza.Fiecare este pt el.

Mergi la inceput