Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomasa, superbi cerceii si stralucesc de parca ar avea pietricele si au si 2 fete.Sim eu ma gandeam sa spal bebelul in baie (si nu am unde pune cadita) si sa nu ma mai car cu cadita dupa mine in dormitor cu apa apoi arunca apa iar cand o fi mai maricica 6, 7 luni sa nu stropeasca totul in jur cum zicea Ana parca.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

tomasa, sunt superbi cercelushii, sa-i poarte domnisoara cu placere!

Apropo de cercelushi, mamici de fetite, v-ati gandit daca le gauriti urechiusile si cand? Tocmai azi am citit un subiect despre la parintii intreaba,, parintii raspund si s-a lasat ceata...deasa :))

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Tomasa, superbi cerceii, sa-i poarte sanatoasa.

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Andrruzza, eu o sa-i pun cerceii in maternitate. Am inteles ca asa se practica, in ultima zi de stat in spital, dai ceva unei asistente si se rezolva

Tomitza 31+ Natalia Ioana

Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

alinus_25, Nana, Mandarinutza, aniast72, danielle, Bee, piccaflor, valentina_22, kriss79 va multumesc mult de urari. Si voua va doresc acelasi lucru: nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi!
Imi cer scuze pentru intarzierea mesajului, dar tocmai ce am revenit in Bucuresti.

Pup toate fetele fara exceptie

Adhnana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

tomasa sunt super cercelusii.sa ii poarte sanatoasa micuta Maria!
offff tu nana nu stiu ce sa iti zic.vad ca nu ai mancat mult.pe mine ma doare numai daca mananc mult si pe deasupra mai impinge si bebelusha cu picioarele de simt ca imi iasa stomacul afara prin gura. incearca sa mananci cate un kiwi sau un iaurt activia.
andrruzza eu o sa ii pun cercei mai incolo,poate pe la 6 luni.sa fie putin mai marisoara.

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu ma mai gandesc cu cerceii, binenteles ca ar fi frumos sa ii aibe asa micuta dar in maternitate nu stiu in ce conditii se pun, in schimb cand e mai maricica dupa 6 luni se pun cu un aparat, un fel de pistol la bijutier nici nu simte mare lucru dureaza o secunda.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Nana sa stii ca si eu am aceleasi simptome ca si tine,eu nu cred ca e cazul sa ne panicam.Mai ales daca stau mult pe scaun ma doare foarte tare in cosul pieptului si abia respir.Eu cred ca bebeii nostri sunt sus pozitionati iar cum ma intind ma iau arsurile pe gat asa ca nu mai stiu cum sa mai stau.Deci eu zic sa stam linistite ca bebeii sunt bine,baietoi fitosi si frumosi.Si cu greata la fel am cateva episoade.Iar daca iti amintesti si la inceput cred ca noi am fost cele mai chinuiteCum am mai spus,fitosi.Pupici multi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Legat de cercei, eu cand s-a nascut fina mea am cumparat cerceii si bineinteles cu acordul mamei i-am pus in maternitate. Asistenta de acolo mi-a zis ca este mai bine cand e mica, ca nu stie,mai tarziu percepe durerea altfel.
Chiar asa, mamici de fetite, nu cumpara nasa cerceii???????S-au si asta este ''cate bordee atatea obicee''???????????

Noapte buna,

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vai, Tomasa, ce frumosi sint! Si eu vreau pt Sara mea! Sa-I poarte sanatoasa frumoasa ta Maria!

Myral si eu o sa imi iau suport din ala pt cadita, mi se pare mai sigur!

V-am tot citit si m-ati innebunit cu vinetele voastre. Asa ca prestez in seara asta. Plus, bonus, porumb fiert!naaaaaa!!!!

Somn usor!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput