Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 29

otim spune:
quote:
Originally posted by nma
am fost acum la dr de familie pt concediul prenatal si mi-a pus codul 01 pe el, adica boala obisnuita. nu trebuia codul 08 adica sarcina si lauzie? va rog sa ma scoateti din ceata.
nico34+
![]()
21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
la noi e 08 (sarcina si lauzie platita cu 85%) vezi ca la boala obisnuita e 75 %
Otilia

cristina_ana spune:
Jeni,!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

arhdy spune:
nico vezi ca pentru prenatal codul este 08, adica 85% din salariu brut. Poti sa te duci si iti schimba doar codul si iti semneaza si iti pune stampila. Poate a vrut sa te mai tina in medical si sa te bage mai tarziu in prenatal, ca sa intrii mai tarziu pe cei 800. Dar asta este OK, doar daca ai acum salariu mai mare.
Felicitari Ghinetz si nicoll_mada. Iar voi doi prichindei Victor-Constantin si Alexandra Stefania bine ati venit pe lume, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari.
Azi am spalat iar, am calcat si am facut bagajul de maternitate. Este gata 90%. Mai am doar 2,3 lucruri si gata pot sa nasc.Diana 37+ si
Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

jeni71 spune:
Luna 1 al tau se relaxeaza vopsind gardul, al meu are porumbei voiajori. Cand vine acasa primul drum e la mine apoi se duce la porumbei, si sta acolo vreme buna. Abea dupa aia vine sa manance. Acum e iar plecat in delegatie si de cate ori suna (ca si datile trecute cand a mai fost plecat) intai intreaba de porumbei nu de mine cum ma simt. Asa ca te inteleg perfect! Am zile cand nu am de ce sa-l sun, si zicle cand ma apuca strechea si sun de 3-4 ori. Deja a patra oara sun stresata ca stiu ca e la servici si poate are treaba.
De vreo saptamana am o foame continua si simt mereu nevoia de dulce (de aia am facut ieri priji cu indulcitori). Si dupa ce mananc simt ca nu mai pot sufla din cauza ca bebe e fix sub diafragma si cd imi baga cate un picior mi se taie resuflarea. Sau cand se aseaza comod pe vezica mea urinara, este iar o alta senzatie deosebita.
Paticut, evident ca nici un sistem nu merge bine in Romania. Doar zvonurile circula perfect. Iar acum fo doua saptamani parlamentarii aveau o mare problema existentiala-ce marca de autoturisme sa-si ia, Audi sau BMW. Misto, nu? Vorba lui Columbeanu!
Jeni35+

andutzy spune:
Luna si al meu sufera de sindromul gradinii de multi ani! Si stiiiiuuuuu ce inseamna gelozia pe o nenorocita de gradina ca am zis ca nu m-ar mira daca intr-o zi s-ar usca totul si nu ar mai creste nik pe pamantul ala de cat am blestemat-o! Dar la noi e boala grea, se trezeste dimineata 2 ore mai devreme ca sa faca ceva prin gradina inainte de serviciu... in week-end-uri cu amanintari il scot de acolo...
AndraSapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

roxanadum spune:
Bun venit bebelusilor Alexandra si Victor!
Felicitari mandrelor mamicutze Nicoll_mada si Ghinetz!
E, asa mai merge. 2 tineri azi, sa vedem ce ne aduce si ziua de maine, ca a fost cam liniste.
Roxana 38+ cu
Robert

andutzy spune:
Bun venit pe lume piticutilor Alexandra si Constantin! Felicitari mamicilor, refacere rapida si laptic mult si dulce!
AndraSapt37 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

brazuca25 spune:
FELICITARI ghinetz si nicoll_mada!!!
Bebelushi mancaciosi si refacere usoara!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Luna1 spune:
Valen m-ai terminat cat am ras. Vine barbatu, nu mai sunt suparata, zice ca sunt cu capul.
Cristina eu am ajuns la concluzia ca ma sexez de frica, adica al meu sot cand ma vede ca sunt depresiva ma curteaza. Dar nu mai am chef si am zis stop. Si eu am vrut bebe mult dar stii cum e, e normal sa mai ai si depresii.
Jeni super taare cu porumbeii.
Andutzy zi si mie blestemele alea poate functioneaza.
Gata m-am hotarat de maine am viata mea proprie, vad eu incotro o apuc.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin Is the final countdown!!!

andicu spune:
FELICITARI proaspetelor mamici, Ghinetz si Nicoll-Mada !
Sa va traiasca Victor si Alexandra , sa fie sanatosi si mancaciosi!
ALina,bebe Elisa e frumoasa foc! si grasunica bine! n-ai zice ca la nastere a fost mai harnicuta decat restul bebeilor!
Eu nu stiu ce sa fac cu bebe, legat de imbracat. Inca e in salopeta cu maneca lunga, desi in casa sunt cam 26 de grade. Dar cum il dezbrac mai sus de burtica sau la manute si picioare goale, cum incepe sa stranute!dr a zis ca e bine asa; dar vreau sa ies cu el la plimbare si sunt in ceata cu imbracatul...daca asa il tin in casa, afara ii pun maneca scurta ca e mai cald sau il las tot asa??!
Valen, am iesit cu el in curte , dar nu mult pt ca la noi a tot batut vantul si azi a plouat, asa ca nu m-am riscat sa-l scot. Dar week-endul asta o sa iesim oficial cu carutul mai mult. Merci de sfaturi, oricum!
Andicu mami de

Cum crestem noi