Stelute de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adinus,te-as putea si eu numi frustrata ca ai ramas acolo,daca as continua cu aceeasi rautate cum o faci pt ca nu poti sa te opresti la un moment dat. frustrata ca sunt aici...,am declarat cumva ca vreau sa fiu in Las Vegas si nu pot ajunge?

sau sunt data in urmarire de Interpol si nu ma pot intoarce in tara mea?

nu,nu puteam sa vin de pe luna si sa am acelasi tratament,pt ca tocmai pt ca locuiesc afara ti-ai dat frau liber apelativelor de tot felul. acum o dai ca si cand eu as fi zis din senin,vaaai aveti ceva cumine ca sunt afar! asta e absurd,faceti in asa fel incat sa se intortocheze totul.noi vorbeam de una..deja nici nu maiconteaza diversificarea!!! aia a fost asaaaaa ca sa aveti de ce va lega.TREBUIA sa va legati neaparat de fetele de afara si sa le faceti snoabe ,puteam sa vorbesc eu si de starea vremii.ca tot nu eram patrioata,daca aici ploua si la voi nu.
deci nu eu sunt frustrata,pt ca tu m-ai acuzat ca ceea ec spun e pt ca sunt o snoaba care cred ca m-am emancipat pe-afara.
Cred ca am si venit pe forum si m-am laudat cu mai stiu eu ce!
hai sa ne vedem fiecare de treburile noastre si continuati-va insultele pe conferinta.

sunt in locul pe care l-am ales cu drag,nu m-a obligat nimeni ,am familia mea aici,am casa mea aici,si viata mea aici.
deci nu am cum sa ma simt frustrata .
tu continui cu acuzatiile si jignirile gratuite pt ca asa te simti bine.si iti justifici toate apelativele la adresa mea prin faptul ca am zis eu pe nu stiu ce ton...hai sa fim seriosi,stim cu totii ca nu asta e motivul,ci pur si simplu rautati gratuite.

te-as ruga sa iti editezi mesajul si sa scoti de acolo locatia mea,v-am rugat pe toate pe privat lucrul asta, imi place sa imi pastrez anonimatulun forum PUBLIC ,asa cum am telefonul,pozele si adresa mail. e alegerea mea si daca la un moment dat am depozitat in voi increderea mea ,as vrea sa cred ca nu mergem pana acolo incat sa ne dezvaluim ceea ce nu e cazul.

cat despre faptul ca toate spuneti ca se panicheaza Catalina din mesajele mele,si de-asta ati sarit la gatul meu,ca s-a plans pe conferinte ca e considerata mama denaturata,cred ca netul e lung si lat si se poate panica de tot ce citeste.Nu stiu daca o puteti apara de tot ce se scrie.Pot sa ii spun eu de inca o mie de ori ca nu e o mama denaturata,daca ea se vede asa,daca ea are o imagine negativa despre ea,va crede tot timpul ca eu si altii o vad asa si atunci pot sa stau eu si in cap ca ea nu isi schimba parerea,orice as spune,m-ar acuza ca o declar mama denaturata.

si mai nou ca fac tara de kkt.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

buna seara mamici si bebici,

Eu tot citesc, insa nu prea apuc sa scriu..
Vroiam sa va intreb si pe voi, ca eu una simt ca innebunesc cu Erik, e fff putin daca mananca:
150 ml lapte dimineata
1/2 borcanel legume - sau mai putin
120 ml lapte in in jur de 14
1/2 borcanel fructe - sau mai mult
150 ml ceai
90-120ml lapte in jur de 18
150ml lapte seara

va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Amin!

Ce se intampla fetelor aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Am crezut ca polemica a fost ingropata cu fostul capitol...

ADINUSH, ai fi facut bine s-o lasi moarta. Poate te vedem in cateva luni sau ani peste mari si tari, si cu alte pareri la purtator. Niciodata sa nu spui niciodata, caci viata e ciudata si da lectiile cele mai neasteptate, doar sa fim noi dispusi sa le invatam.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

citesc din urma si raspund/comentez:

dana am facut si poze. nu stiu cand incarc dar o sa pun mai multe oricum.

catalina putin lapte ai pus in legume?

fete de cand manaca bebeii carnitza mananca mai putin? eu ii pun emmei carnitza in legume si papa mai putin, ma gandesc eu ca asa sunt mai consistente. am dreptate?

bai adina nasoala zi ati avut! dar macar ai gasit suzeta?

dana spune si lucas ce vrea cel mai tare. emmi primul cuvant ca sa spun asa a fost PA, si asta in prima zi la mare. dar acum e cu tata si-n sculare si-n culcare, si cand il vede si cand nu-l vede...

dana super dragutze ambele filmuletze.

ufffffff, nasol ca aveti copii mofturisi. la noi inca nu sunt probleme: emmi papa dimineata bibe, apoi fructe cu biscuiti, ii dau intre mese compot de mere, de piersici, suc de portocale- in total cam 2oo ml/zi. apoi legume cu carnitza si seara dupa baitza iar lapte.

lili nici scaunelul meu nu se prinde in ventuzele alea. dar eu nu am pus-o in ala decat intr-o seaa, asa de proba si a fost ok. mai nasol cand tre sa o scot.

mai citesc si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

ar trebui sa-ti dea de gandit de ce dintre toate fetele care traiesc in afara granitelor m-am legat strict de tine pt ca,in caz ca n-ai observat,mai sunt atatea fete care nu traiesc in Romania si carora nu le-am spus nimic.
Tocmai pt ca nu aveam nimic sa le reprosez pt ca din punctul meu de vedere,discutia s-a referit strict la pozitia ta referitor la diversificare.
Daca erai din brasov ti-as fi zis la fel,si daca ai fost de pe luna de asemenea adik sa-ti cresti copilul dupa ce cercetatori vrei si sa ne lasi pe noi sa-i crestem cum vrem.
Ca snob slava Domnului,poti sa fii si in Romania pana la refuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mi-am promis ca nu mai intru dar un singur lucru vreau sa mai zic. Ca ma intristeaza groaznic ce s-a produs aici dar ca sincer nu am nevoie de cineva sa ma tina de mana. Imi pare rau daca am constituit o povara cu faptul ca sunt mai panicarda. Asa sunt eu si credeam ca aici gasesc sprijin. Probabil ca transmit din "imaginea negativa" si asta deranjeaza, imi pare rau. Daca am incarcat si aici si pe conferinte. Felicitari tuturor celor de la care iau lectii in fiecare zi. Luam cel putin.
Daca ma dadeam panicoasa rau si faceam misto de mine insami era pentru ca sa ma corectez si sa imi atenuez din temeri cu ajutorul vostru.
Imi pare tare rau pentru ca chiar imi placea aici de nu mai puteam dar ma consum prea tare citind ceea ce scrii Aelita asa ca prefer sa ... caut in padure. Cum ziceam.
Numai bine si inca o data scuze daca am jignit. Astept inca citatele din mesajele mele ca sa stiu si cu ce.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

hai ca eu va las si va spun noapte buna ma duc la copil marait

catalina sper sa te gasesc si maine pe forum

o noapte linistita va doresc

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

era sa uit delfinuta eu zic ca nu manca putin cand incepi diversificarea manca mai putin laptic cam 500 din cate stiam eu deci tu te incadrezi dar vezi ce mai zic si restul fetelor

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adinus,e cazul sa incetezi si sa faci snob pe cine iti permite din jurul tau.

sa iti amintesc ca nu v-ati luat doar de mine,ci ati folosit o ttrambulina ca sa adresati tuturor fetelor din afara diverse apelative.deci daca eram de la brasov nu ne puteati acuza pe noi astea din afara care in viziunea voaastra va vedem prosti doar pt ca ati ramas acolo si care in viziunea voastra ne-am emancipat peste hotare.

sa iti amintesc ca "luatul " asta la tine se transforma in insulte si jigniri personale ,pt ca asta cautati de mult,si cumva trebuia sa gasiti nod in papura.
daca e cautam nod in papura gasim oricui,cand avem chef de insulte.

si sa iti mai amintesc ca mi-ar fi si mie usor sa te numesc snoaba,frustrata ,beata si naiva si toate pe care mi le-ai adresat, cred ca esti obisnuita sa se ajunga aici si asta cauti ,insa nu ti-ai gasit partenerul de schimb de injuraturi.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput