Ce masina v-ati cumpara din categ. 4 usi berlina?
Raspunsuri - Pagina 4
Hildegard spune:
iaca am configurat o skoda octavia cu motor de 1,6 la 102 CP (ca nu ne trebuie mai mult)....si am pus la optionale:covorase, inchidere centralizata, alarma,tempomat, 4 difuzoare suplimenatre...in rest are...ce-i trebuie inclusiv clima, fara scaune incalzite.
AICI
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
iaca sau octavia tour motor de 1,9 diesel cu pret cip la 12.889
aici
de-ale gurii
Ashera spune:
Si noi cautam masina, cam in aceleasi conditii. Ne-am hotarat pana la urma la un Peugeot 307 diesel si suntem foarte multumiti.
Hildegard spune:
Azi mergem pana la reprezentanta la skoda sa vedem....
dar cum am mai zis poate imi schimb parerea.
de-ale gurii
Veronica si
Siminaf spune:
Da, Maru, m-am grabit. Nu m-am referit la Corolla ca fiind cea mai mica dintre toate. Mai sint cele din clasa economy: Yaris, Echo. Si mai e Prius, hibrid exclusiv.
A propos de Corolla noua, prietena mea si-a luat acum o luna Corolla '07 nou-nouta si zau daca nu se simte diferenta intre ea si o Toyota SUV de exemplu. Troncane. Parerea mea.
Hildegard spune:
Stiti cat e de mare portbagajul la skoda octavia? 560 l
de-ale gurii
Veronica si
grati.ela spune:
Skoda e urata rau si puturoasa...Eu am Megane Sedan (115CP)de care suntem f. multumiti (are 2 ani) si un Mondeo (130CP)de 9 ani care este superb. La viteze mari Meganul se tine bine pe sosea si are forta si la 170Km/h. Skoda gafaie rau...
Despre interior nu are rost sa vorbesc...Meganul este de departe cel mai ferchezuit, desi Mondeo modelul 2000 este tare finut (plus materiale de calitate).
10+
Hildegard spune:
E urata rau zici skoda..eu zic ca nu.Daca tie personal nu-ti place asta nu insemna ca nu e buna....noua nu ne trebuie masina de viteza 170 km/ora.....asa ca....ne intereseza consumul in primul rand si portbagajul.
skoda e o masina reusita, eleganta, plina de dotari care le ai in standard.
nu compara mondeo cu skoda ca este alta clasa.
Eu stiu ce e mondeo ca am lucrat la Ford si cunosc fordul asa ca.....
skoda anu e facbrica in turcia si nici in mexic....pe cand mondeo da si meganul la fel.
de-ale gurii
Veronica si
grati.ela spune:
Draguta mea, ai cerut pareri...Dak vrei skoda, sa o porti sanatoasa si fara incidente!
Dar tot urata ca draq este (sic!).
10+
ariana31 spune:
skoda e o masina buna ,asa ca daca va hotarati la ea nu faceti rau
insa,daca v-ati uita si la opel nu ati pierde nimic
avantajul intre cele doua este ca service-ul la opel e mai bun fata de cei de la porsche,iar intretinerea la opel e mai ieftina ca la skoda.
altfel,bineinteles ca nu compari o skoda (care e vw ,in paranteza fie spus ) cu renault megane care mai e facut si in turcia pe deasupra.