Ce masina v-ati cumpara din categ. 4 usi berlina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by cosmi1975

toyota??buna dar scumpa d intretinut///opel astra nou marfa sau ceva mai mis dar incapeti toti opel corsa ...marfa consuma nitel si arata super

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Cum adica scumpa de intretinut?
sofez una si in afara de ulei, solutie pentru parbriz si benzina, altceva nu fac nimic la ea. Noroc ca ploua des si o spala, deci am mai taiat o cheltuiala!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Cei de la peugeot au oferta(de 1400 eu) la modelul 307, care iara imi place mult de tot si mi-a iesit 14 si ceva ddp.

Deci, masina va fi la comanda cu ce vrem noi pe ea.Ma intere doar clima, alarma, scaune incalzite fata si alte maruntisuri.......covarase velur

Deci, am exclus,chevroletul, toyota, renault,hyundai.

eu n-as da banii pe 307, e cam la finalul vietii, etc...ok, poti sa zici ca fiind la aproape final, toate problemele de fiabiliate si-au gasit un raspuns, dar eu n-as da 14k pe un 307...nu acum, in fine...
focus si octavia sunt ok, octavia e chiar un pic mai mare, chair daca tot in clasa compacta.
vezi ca scaune incalzite fata nu intra delok in dotarile standard, ba chair eu cred ca e destul de scumpa acesta facilitate...
de ce ai scos de pe lista corolla? ai vazut-o pe asta noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

stai as inceapa sa troncane si mi mai zici...eu am opel de 4 ani si n am bagat leu

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Japonezele sint fiabile, nu ai ce intretine la ele, mai ales daca o iei noua. Doar ca.... Corolla e cea mai mica din clasa ei si intr-adevar mai cheap un pic decit celelalte (Camry, Avalon), adica nu prea au bagat bani multi in ea, de aici si unele troncanituri sau un aspect mai... cheap, cum spuneam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Hildi, referitor la optiuni, noi am luat o masina de 24.000 euro (din care cca 6.000 au fost optiuni) si nu ne-au dat nici macar presurile cadou . Optiunile care le vrei tu sunt o gramada de bani, pe langa cele dotate standard.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Corolla nu e cea mai mica in gama, e Yaris.
Corolla se face de ceva ani buni, iar asta noua e buna. Noi avem plant aici in regiune, si toti ce lucreaza acolo nu neau spus decat lucruri bune.
Pe de alta parte am 5 ani garantie, daca ceva nu imi convine, pot sa o vand dupa perioada de garantie.

Doamne'ajuta!
revins a scriu ca degeaba ne "laudam" cu motoarele noastre, ea se pare ca s-a hotarat. Asta era lucrul cel mai important, sa-si faca o opinie, sa se hotarasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
Originally posted by maru

Corolla nu e cea mai mica in gama, e Yaris.
Corolla se face de ceva ani buni, iar asta noua e buna. Noi avem plant aici in regiune, si toti ce lucreaza acolo nu neau spus decat lucruri bune.
Pe de alta parte am 5 ani garantie, daca ceva nu imi convine, pot sa o vand dupa perioada de garantie.

Doamne'ajuta!
revins a scriu ca degeaba ne "laudam" cu motoarele noastre, ea se pare ca s-a hotarat. Asta era lucrul cel mai important, sa-si faca o opinie, sa se hotarasca.

Da, e o masina buna, noi am vrut sa luam Corola Verso, ne-a placut mult, dar am optat pana la urma pentru Opel Zafira, ca e mai mare.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Vas pup pe toate fetelor...respect opiniile voastre.

Eu momentan am ramasa "setata" pe Skoda Octavia...ca doara sunt de nationalitate ceha...ei, nu e asta cauza, dar multa lume de aci o au si-o lauda....si noua chiar ne place....acum sa vedem.
Vrem sa asteptam dupa ea la comanda cateva luni.

Poate ne mai schimbam optiounea...cine stie!

dar va rog s amai scrieti, ce stiti fiecare...si care e buna pentru voi!

multumesc

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, stiu ca optionalele costa la masina...ca sunt preturile afisate acolo...dar vedem......daca nu-mi pun scaune incalzite care costa mult...imi cumpar perine din acelea care s ebaga in priza masinii si incalzesc scaunul ...si gata...asa am si acum

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Vas pup pe toate fetelor...respect opiniile voastre.

so io?...

Mergi la inceput