Ce masina v-ati cumpara din categ. 4 usi berlina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dar cred ca toate masinile au un sistem de blocare de siguranta pentru usile din spate.

Eu recomand Skoda Octavia, am avut si am fost foarte multumiti de ea, consum bun (diesel), bagajul foarte incapator, spatioasa, nici cea mai mica problema in doi ani si jumatate cat am avut-o.
Acum avem Toyota Avensis, dar nu se incadreaza in banii de care zici ca dispui. Poate o Corolla.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Toyota Corolla sare un pic de 15.000. Ar ramane Skoda Octavia, Renault Megane Sedan sau Renault Clio Symbol, Ford Focus (putin peste 15.000 varianta cu o motorizare de 1,6l si aer conditionat).
Ar mai fi ok noul Opel Astra, e pe la 14-15.000 si are portbagaj mare.
Hyundai Accent - e ok dar se pare ca stau foarte prost cu service-ul
Kia Ceed - 12.000 super dotari, e foarte cautata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Hildegard, noi avem Ford Focus, am luat-o acum 6 ani nou-nouta si e OK! La vremea respectiva costa vreo 16 mii de euro.
Tata are tot Ford Focus, a comandat-o in Romania si i-au adus-o din Germania tot noua si, la fel, e multumit de ea. Nu mai stiu cat a dat pe ea, dar pot sa-l intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Parintii mei si-au luat noul Opel Corsa. E super fain, super incapator in interior, doar portbagajul nu-i foarte mare, dar poti rezolva treaba cumparandu-va un thule (nu neaparat firma asta) cu vreo 500 euro ai rezolvat si bagajele

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Skoda Octavia.
http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Suntem in aceeasi dilema.
A ramas sa decidem intre Opel astra si Ford.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Noi am fost in dilema asta vreo jumatate de an.
daca ai 15.000 solutia cea mai faina este Skoda Octavia, vezi ca-s tot felul de oferte.
Chevroletul consuma enorm, avem cateva familii prietene care e plang de acest subiect.
Noi am avut 12000 si un pic... si cum nu ne puteam indatora prea mult si cum fiecare mie se aduna, ne-am limitat la suma asta. Si ne-am luat un Hyundai Accent.
Suntem super multumiti de alegere. Intr-adevar se aude ca-s probleme cu service-urile, noi pana acum nu am avut nevoie, ne-a ferit Domnul din aprilie pana acum de evenimente.
Singura data cand ii zdranganea ceva sotului, s-a dus si s-au purtat frumos cu el la service, asa ca eu nu stiu ce sa zic decat din prisma experientei noastre... Noi suntem multumiti de alegere, de consum, de dotari, de pret.
Succes in luarea deciziei bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta, Corsa e prea mica pentru noi. Vrem o berlina,sedan. Corsa e clasa mica.

imi convine Skoda Octavia...sa vedem
dar si ford focus vreau.....sa vedem dotarile!!!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi ne-am cumparat acum un an si ceva o Kia RIO. Este un model cu toate echiparile incluse pe ea (clima, airbag-uri, CD, jante al, suporturi de tot felul, etc...), este spatioasa...adica o masina de familie.
Ca si pret...daca te intereseaza, iti pot spune cam cat ne-a ajuns. Cert e ca va incadrati in 15000.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da, mi-am configurat un ford focus 4 usi si ajunge pana la 15 mii ddp...e ok.
Apoi am onfigurat si o skoda octavia care tot asa ajune in jur de 15 mii ddp
Cei de la peugeot au oferta(de 1400 eu) la modelul 307, care iara imi place mult de tot si mi-a iesit 14 si ceva ddp.

Deci, masina va fi la comanda cu ce vrem noi pe ea.Ma intere doar clima, alarma, scaune incalzite fata si alte maruntisuri.......covarase velur

Deci, am exclus,chevroletul, toyota, renault,hyundai.

masina vrem s-ao cumparam asa pe max. 4 ani...apoi o vindem si tot asa....ne-am hortarat s anu tinem masinile multi ani sa ajungem sa reparam la ele.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput