Bucurii de sept - oct 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
Monique_new spune:
Buna dimineata. Si poftiti la o .
Azi facem 10 luninu-mi vine sa cred ca a crescut.
Ramonar Itzi face bine nu stiu dc nu mai intra pe forum poate nu are timp ca aia mica a aluat-o din loc si nu mai are astimpar deloc.
Cu somnul noi stam bine cit de cit. SE culca la 10 maxim si se trezeste o sg data pe noapte in jur de 2-3 si dupa dim la 7.In tarc sta si ea ce sta mai ales dimineata juma de ora o ora.
Iar cu papica eu nu le mai fac la blender de mult cu toate ca abia ne-a iesit un dintisor. Carnea o tai cu cutitul iar restul le zdrobesc cu chestia aia de facut piure
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
cata14 spune:
Monique, sa-ti traiasca! Sa creasca mare si frumoasa!
Dai si la fata o cafea? Desi e cam dupa -amiaza ...
Am si eu o intrebare. Mi-a intarizat menstruatia cu aproape o sapt dar toate testele au iesit negative ... ar fi posibil sa fiu totuzi insarcinata?
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
Monique_new spune:
Uraaaa ne-a spart al doilea dintucazi noapte cred.
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monique_new spune:
Cata dau normal. Multumim.
teoretic nu ar tb sa fi insarcinata dar poti sa mai faci testul peste citeva zile.Am auzit pe cineva care primele teste erau negative dupa care u iesit pozitive. DEPINDE cred.
POZE COSMINUTA
cata14 spune:
Erik are 4 dinti dintre care 2 canini. E tare caraghios, noi ii spunem "vampirul care suge lapte'.
Monique, Cosmina nu plange din cauza dintilor? ca Erik scoala melbourneul in picioare cand ii ies dinti.
Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
GETY spune:
Buna dimineata, mamici!
Cata14, bine ai revenit cu vesti! Multa bafta si sa vina barza cat mai repede.
Monique_new, chiar mi-ai dat o idee bine cu chestia de facut piureul. Inca nu m-am gandit s-o folosesc. Sper sa mearga si la noi, chiar daca suntem stirbe.
Merg sa pun la prins niste laptic pentru iaurt.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Monique_new spune:
cata14la astia 2 vad ca a fost cuminte. Daca nu ma uitam nici nu stiam ca au iest. Nu a avut alt comportament sau reactii.
POZE COSMINUTA
Monique_new spune:
GETYmie mi-a dat ideea mama. oricum merge mai bine decit cu furculita.
POZE COSMINUTA
GETY spune:
Cata14, menstruatia este dereglata in perioada asta. La mine cel putin, nu mai respecta nici un calendar. Dar fa-ti o analiza la sange. Asta-i cea mai concludenta.
Monique_new, tare mi-as dori sa-i iasa dintucii Mariei "peste noapte".
LA MULTE LUNITZE, fetitze si baietzei nascuti intr-o zi de 13. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Uite, eu m-am uitat acum, cu eforturi, ca nu ma lasa si tot nu i-a iesit nici unul.
POZE MARIA DIANA