Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dia mersi frumos. tu cate zile ai stat in spital?? si..continui cu intrebarile:
- care e diferenta dintre aleze si campurile sterile?
- de ce sa nu luam pampers nr. 1??

PUSSI 18+ MARA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by pussi

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

-5 zile am stat in spital, si 4 nopti ... dar la cezarian iti cam da drumul dupa 6-7 zile de regula... dar eu alptam si bebe lua bine in greutate si ne-au dat drumul mai repede... plus ca eu mi-am revenit super bine
- sa luati pampers nr. 1 dar nu multe.. eu am luat 3 baxuri si dupa 10 zile Oana nu mai incapea in ele, o stangeau rau la picioare ... daca bebe ia bine in greutate, nu stati mult cu pampers 1 ca o sa-i stranga la picioare
- habar n-am ce-s alezele... campurile sterile sunt de unica folosinta, nu trebuie spalate, pur si simplu le arunci ...daca am vreme va pun o poza sa vedeti despre ce vorbesc

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Dia, multumesc mult ptr sfaturi. Ne sunt foarte foarte utile.

36+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freya spune:

quote:
Originally posted by pussi

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Pussi, cred ca alezele si campurile absorbante sun acelasi lucru. Am gasit aleze aici http://www.bella.ro/ro/produse/produse_pentru_incontinenta/produse_complementare/seni_soft/seni_soft.htm.

Freya 35+ Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

dia ..multumim mult pentru sfaturi , eu nici nu ma gandisem la campuri, nu imi spusese nimeni
deci fetelor nu am reusit sa numar cine vine maine la mall!!!!
happyclau
pussi
alexi22 daca se simte bine
si eu...
... mai e cineva, ca am fost prinsa in citirea discutiilor si poate am sarit pe cineva?

25+
Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata ... eu nu prea am curaj sa ies pe temperaturile astea afara mai ales ca am fost la medic aseara (control de rutina ) si raportam lispa dop de saptamana trecuta , bebe a cam coborat ... deci nu vom ajunge la DNP asa ca va doresc o seara frumoasa si va astept nerabdatoare la calculator cu povesti

Dia - foarte utile informatii ne dai , chiar sunt lucruri de care nu stiam mai ales de campuri absorbante sterile ( de fapt nici nu stiu cum arata si nici ca exista asa ceva ) . Si daca imi permiti sa profit de experienta ta am o mare rugaminte la tine MEDIC PEDIATRU nu avem poate ai vreo idee sau o propunere abia asteptam ( noi locuim in zona UMT ) . Multumim mult .

Otiliainceput 37+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

intrebare unde ati gasit sutiene de alaptat ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau fetelor. Ma primiti si pe mine in randul vostru.
Voi aveti sarcina avansata, aveti mai multa experienta si sper sa aveti rabdare si cu o incepatoare.
Ieri am aflat ca sunt insarcinata, azi fac 5 saptamani.
va dau datele mele ca sa ma treceti pe listuta
DN 22,10,1982 DPN 18,03,2008
Medic D. Miculita Odobescu

vio , 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by otim

Buna dimineata ... eu nu prea am curaj sa ies pe temperaturile astea afara mai ales ca am fost la medic aseara (control de rutina ) si raportam lispa dop de saptamana trecuta , bebe a cam coborat ... deci nu vom ajunge la DNP asa ca va doresc o seara frumoasa si va astept nerabdatoare la calculator cu povesti

Dia - foarte utile informatii ne dai , chiar sunt lucruri de care nu stiam mai ales de campuri absorbante sterile ( de fapt nici nu stiu cum arata si nici ca exista asa ceva ) . Si daca imi permiti sa profit de experienta ta am o mare rugaminte la tine MEDIC PEDIATRU nu avem poate ai vreo idee sau o propunere abia asteptam ( noi locuim in zona UMT ) . Multumim mult .

Otilia, eu stau in Bucovina si pediatra am in Lipovei ... nu prea conteaza cat e de departe dc aveti masina, important e sa fie un pediatru bun....

fetelor, cand va cumparati sutiene de alaptat, sa luati cam cu 2-3 marimi mai mari decat ce purtati acum, ca altfel nu aveti ce face cu ele

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinatim spune:

alexi 22 Am reusit sa vorbesc ieri seara cu doctorul de la Szeged , din pacate fara prea mare succes.Ceea ce mi-a zis a fost ca el este in concediu in august si nu poate sa-mi promita ca ma va asista la nastere dar daca vreau la control pot sa vin.Dar tu ai DNP in 21 august , nu? La mine DNP e pe 19 august .Ceea ce m-a facut sa trag concluzia ca mi-a zis ca e in concediu pentru ca i se pare prea tarziu sa il am pe el ca doctor .Cezariana la cerere mi-a zis ca nu mi-ar face doar daca situatia o impune ( fatul sau mama e in pericol ).Poate daca as fi mers mai repede altul ar fi fost raspunsul lui.

inceput 36 BEATRICE ANNE-MARIE

Mergi la inceput