Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinusa spune:

alexi ce bine ca Giulia e ok! strange bine genunchii in continuare cat de mult poti!

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusa spune:

Maine ma duc de dimineata in Kappa sa vad de paturica... stiti cumva la ce ora se deschide?

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alinusa kappa se deschise de la ora 9.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 23+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

am sa strang cat pot numai sa nu fie ea mai incapatanata sa vrea ma repede.

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mi-am cumparat azi patut de la Kappa .cand am venit acasa m-am pus sa il montez bineinteles sa il mai vada si restul familiei si nu mai imi venea sa il impachetez inapoi

25+
Raul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexi22

fetelor multumesc de incurajari ,am fost la dr numai ce am ajuns totul este bine bb este ok,dar contractiile tot le am si deacea mi-a dat sa fac o injectie pt maturarea plamanilor la bb .dr a zis ca daca ar fi sa vina acum nu ar mai fi nici o problema micuta e dezvoltata de 35 sapt si e ok .mai avem 3 sapt jumate pana la marea intalnire,daca tot decurge normal.acum va las si mai revin maine cu detalii.

34+giulia rebeca

cumnata mea a nascut la 36 de saptamani...pur si simplu i s-a rupt apa si nu a avut contractii prevestitoare... si bb avea 3200 de grame si e sanatos si poznas.... nici nu s-a vazut vreodata ca s-a grabit cu vreo 4 saptamani.... deci daca bebica e dezvoltata bine pana acum eu zic sa stai linistita ca ce era riscant a trecut

25+
Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alexi, bebelina e deja maricica. Si chiar daca ar fi sa nasti acum, nu ar mai fi probleme. Sigur, de dorit e chiar la DNP . Eu mi-am facut ieri si bagajul de spital, si acuma astept. Sper si eu sa mai stea bebele macar 2 saptamani, dar daca el vrea sa vina, nu o sa-l opresc.

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

dr mie mia zis ca sa mai iau tratament pana la 36 sapt si dupa aceea dac va vrea sa iasa o vom lasa.sincera sa fiu sunt cam prostuta dar nu mai am rabdare sa o vad si parca nu mA supar sa vina mai repede.

ashera cum te mai simnti?

34+giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Si eu parca abia astept sa nasc , desi ptr bb e mai bine sa mai ramana in burtica. Sunt egoista. Maine incheiem saptamana 36 si incepem saptamana 37. Si dupa 37 saptamani, bb este considerat la termen. Deci, peste o saptamana il astept !

35+

Christian

Mergi la inceput

Sunt putin invidioasa pe voi ..... de abea astept sa fiu si eu la 2-3 saptamani de venirea puiutului... oricum astept sa povestiti cu lux de amanunte cum a fost prima intalnire cu bb

25+
Raul

Mergi la inceput