Gravidute&mamici de Timisoara (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Mersi Ank83, esti o scumpa! Eu chiar as fi super incantata sa ma intalnesc cu voi toate si de foarte multe ori!
Speram sa vina racoarea si mai bagam o intalnire cat de curand...ca eu ma apropii de marele eveniment

33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Happyclau, ai perfecta dreptate!! Cu optimismul rezolvam multe din starile astea contradictorii ale noastre!! Mai ales ca suntm aici cateva dintre noi care au trecut printr-o experienta trista, traumatizanta as zice...Dar, sigur ca nu vom uita niciodata aceasta durere,dar trebuie sa mergem mai departe pentru ca bebeii nostri au nevoie de o mama calma si cu o gandire pozitiva!!
Ank, cu mare placere!! Sunt aici, iar cand va fi nevoie doar sa-mi spui...

Remaliss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyclau spune:

Na remaliss, m-am linistit, asa te vreau, pot sa ma duc la culcare acum, ca e cam tarziu. Va pup pe toate si ne mai auzim maine!

33+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Ciao fetelor! Sinteti extraordinare! Am citit toate cele 13 pagini ce le-ati postat pina acum si am retrait cu voi emotiile de acum un an si 2 luni.
Daca va pot impartasi ceva din experienta mea, nu ezitati sa intrebati. Sfaturi nu va pot da..oricum instintctul isi va spune cuvintul, veti vedea si singure asta. Tot ce as vrea sa va zic (vis-a-vis de unele postari)este ca nasterea nu doare. Este o eliberare..este "in sfirsit" acel nou inceput ce l-ati asteptat. Nu exista durere daca nu va e frica. Teama si panica nu au ce cauta prin preajma voastra pt ca ele-s "mama durerii" si nu va fie asa de frica de nasterea naturala. Cezariana este o operatie si prezinta mult mai multe riscuri.
Si inca ceva..apropos de pompe..am facut si eu furia laptelui si nu m-au ajutat...pina la urma, dupa multe incercari solutia a venit de la o asistenta draguta si amabila..cu mana faci cel mai BINE, doar ca trebuie sa te invete cineva cum.
V-am pupat! Somn usor burtici si sa auzim numa'de bine! Ciao!

cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

alexi facem fgalerie pt. Printesa Giulia sa mai stea la mami in burtica Te asteptam cu vesti bune!
ank papam inghetata...poate sapt. viitoare! Si eu raportez.. 2 kg. in plus! Si nu te stresa ca in primavara o sa mergem impreuna la recuperari(impachetari,saune, masaje, sala) Sa vezi ce mamici sexoase o sa fim
happyclau deci asa?? compoturi si altele... si noi vrem sa papam! Si mai ai pana la marea intalnire, doar nu crezi ca nasti asa... Vezi ca sunt listute facute pe la Bagaj de spital!
ashera ce faci?? sa incep sa citesc pe la odisee???
Freya multumim de lista cu acte!

azi merg la eco la Budau..sa-mi tineti pumnii!

PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pupici fetele . Ce harnicute ati fost. . Eu tot 2 in 1, dar cu dureri tot mai mari de burta. Am decis sa nu astept pana in 30 cand vine dr din concediu, si mi-am facut o programare ptr un control la un cabinet ptr seara asta. Macar sa vad daca a inceput colul sa se dilate. Sper sa nu mai dureze mult si sa vina marele moment.

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Freya, pls, sa pui listuta cu acte. O sa ne ajute mult pe toate. Pussi, tinem pumnii azi la eco. Sigur o sa fie bine.

37+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by sorinatim

remaliss BINE AI VENIT FELICITARI PENTRU BURTICA

dia1609 dupa cat timp dupa cezariana ai putut de exemplu sa iesi la plimbare , ti-ai revenit repede ?Si eu cred ca trebuie sa fac cezariana pentru ca bebelina mea e inca cu capul sus si sanse sa se intoarca nu prea mai sunt( eu asta si mi-am dorit - cezariana - nu stiu daca e cea mai buna alegere dar mi-e frica de nastere normala ).

inceput 36+ BEATRICE ANNE-MARIE

eu mi-am revenit super repede, dar depinde de fiecare... eu mam mobilizat si a doua zi patreul m deja prin salon, mi-am ridicat fetita in brate din prima zi si in ziua a 7-a deja conduceam masina ... dar conteaza mult sa te dai repede jos din pat (de a doua zi) sa scapi de sonda urinara si sa te chinui sa mergi, desi e ingrozitor de dureros la inceput

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by alexi22

ashera nu am eliminat dopul sau nu stiu dar am niste scurgeri galbui de se uda chilotul dar dr a zis ca nu e nici o problema.

35+giulia rebeca

sa te vada dr, sa nu fie perforata membrana si sa pierzi incet lichid

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello timisorence!!!

la urmatoarea intalnire ma bag si eu!! numai sa nu mai fie asa de cald afara!!
ank, vb de kg, si eu am pus 7 kg deja!!! restul cate kg ati pus??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput