Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 17
sorinatim spune:
pussi FELICITARI pt bebeline grasute si frumoase.
remaliss si eu am avut asa dureri in primul tim. de sarcina dar cu papaverina( sau nospa) , gravibinon , utrogestan si mult....mult repaus la pat am trecut peste si acum astept sa-mi tin fetita in brate.
inceput 37+BEATRICE ANNE-MARIE
Timi07 spune:
remaliss si eu am avut dureri (destul de usoare) la inceputul sarcinii, in primul trimestru. Aici mi-au zis ca e uterul care se mareste si se pregateste de sarcina iar la Timisoara mi-au zis ca am toate sansele sa pierd sarcina,drept urmare mi-au dat ceva medicamente. Eu am ales sa nu iau medicamentele am zis ca organismul meu stie mai bine ce e de facut, daca e sau nu cazul sa elimine sarcina...si multzam Doamne am fost norocoasa si acum sunt foarte aproape de termen. Sper sa ai aceeasi bafta si tu.... Nu stiu exact care a fost cauza sau care dr a avut dreptate, ideea e sa nu te descurajezi.
Sarcina usoara iti doresc.
Timi
39+
freya spune:
Ceau fetelor,
Nici eu nu am mai resusit sa mai intru pe forum. Am avut mai mult de lucru la servici si abia de azi am ramas acasa in concediu. Voi cum va mai simititi pe caldura asta? Eu nu mai am stare. De abia astept sa-mi tin puiul in brate! Desi stiu ca greul de abia atunci incepe!
Am reusit astazi sa aranjez patutul si toate hainutele lui Luca in dulapiorul lui si le-am facut si poze, asa ca sa ne amintim cand vom fi mari de toate astea cu drag.
Remaliss, eu zic sa stai linistita si sa faci ce te sfatuieste medicul tau. Eu am pierdut anul trecut o sarcina la 7 saptamani, a fost oprita in evolutie, si stiu exact prin ce treci. Trebuie sa fii optimista. Mie mi-a prescris dr. mea utrogestan si no spa atunci cand am dureri. Dar pot sa spun ca am fost norocoasa si nu a trebuit sa iau nici un no spa toata sarcina. Arsurile la stomac m-au cam chinuit acum ultima perioada, dar am luat Rennie si a fost totul ok!
Nu inseamna ca, daca ai pierdut o sarcina, asta se varepeta si cu a urmatoarea. Stai linistita si va fi bine.
A, si am mai facut o chestie importanta: am reusit sa-i fac o lista sotului cu ce acte sunt necesare pt. inregistrarea copilului, pt.
primirea contravalorii trusoului pt. nou nascuti (150 ron), pt. alocatia pt. copii nou nascuti (204 ron) si pt. alocatia de stat pt. copii pana la 2 ani (200 ron). Alocatia pt. copii nou nascuti si alocatia de stat sunt 2 chestii diferite, nici eu nu am stiut. Alocatia de stat de 200 ron se primeste in fiecare luna, iar cea pt. copii nou nascuti se primeste o singura data dupa nastere, doar pt. primii 4 copii.
Va pup pe toate,
Freya 36+ Luca
remaliss spune:
Dragele mele, va multumesc mult pentru sustinerea voastra!!Despre durerile astea nu stiu ce sa mai zic, cand ma lasa, cand ma apuca...Mie mi s-a spus ca am si uterul retrovers, desi nu cred ca asta ar fi una din probleme. Sunt dintre voi care are uterul in felul asta? Inca nu vreau sa iau medicamente de capul mau, joi merg sa vad ce-mi spune medicul...
pe toate!!
Remaliss
happyclau spune:
Freya poti te rog sa ne dai si noua listutza cu actele necesare ce ai facut-o pt sotul tau, please! Cred ca ne-ai face un mare bine la toate!
Multumim din suflet !
Stie cineva cate randuri de hainute pt bb sunt necesare pt spital? M-as apuca si eu sa-mi fac bagajelul, sa nu m-apuce disperarea pe ultima suta
Multi pusi!
33+ Patrick
Ank83 spune:
remaliss sa stii ca am auzit cuvinte de lauda de Dr Zahner.E foarte deschisa si se implica mult cand vede ca o persoana isi doreste acea sarcina.Cumnata mea a nascut cu ea....Cumnata mea e fanul no 1 Doctor Zahner
alexi22 am fost foarte ocupata cu lucrul... si mi s-au umflat picioarele de la stat pe scaun si caldura...parca am 2 rude de parizer in loc de picioare ...dar maine si poimaine sunt libera si se dezumfla ele
Ieri am fost si m-am balacit putin in timis mai pe seara si am mai scapat de focul ce il aveam in mine .
Maine merg la doamna doctor la control sa vedem ce mai face bb-ul.. de abea astept sa mai imi faca cu mana ca data trecuta
pusilici la toate
Ank 26+
Raul
Ank83 spune:
fetelor pe cand urmatoarea intalnire ????
Pussi papam o inghetata????
alexi22 abea astept sa vad pozele cu bebita
Ank 26+
Raul
alexi22 spune:
ank83 si la mine a fost prima zi in care sau umflat picioarele si le-am dat cu lioton gel si e mai ok.si eu tanjesc la o balaceala in apa dar asta e eu nu am voie.maine merg la dr si sper sa venim tot in varianta 2 in 1.
va pup si sper sa vin maine cu detalii.
35+giulia rebeca
Ank83 spune:
alexi22chiar a functionat cu lioton gel... m-as da si eu pe tzampi sa mi se dezumfle.
ashera a stat bebe pana azi in burtica?...intreb ca tu esti foarte activa pe forum si nu te-am vazut nici ieri nici azi si poate....cine stie
Ank 26+
Raul
happyclau spune:
alexi22 multa bafta maine la doctor, drum bun si sa va intoarceti tot asa 2 in 1 ca sa mai creasca putin bebelina! Ai zis ca ti-a crescut mult burta in ultima saptamana, ai mai luat si in greutate? pe mine ma sperie putin ca nu ma mai ingras, poate si de la caldurile astea, sper ca e totul ok, am programare abia in 1 august.
Asteptam maine seara vesti bune!
33+ Patrick