Gravidute&mamici de Timisoara (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Dia1609 spune:
inca una si ma duc: v-ati facut tampoane pt spital? din alea de vata infasurate in tifon??? ptr primele zile ... eu zic ca va tb minim 30-40 bucati ca lohiile sunt f abundente in primele zile... eu de abia dupa vreo 10 zile am putut sa folosesc tampoane din alea imense de noapte... pana atunci nu-mi erau de nici un folos
Dia de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-7-a
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sorinatim spune:
Dia1609 Sfaturile tale sunt foarte bine venite.Iti multumim.
Happyclau Sutienul de la Jolidon tot din Terra l-ai cumparat?Din acelasi magazin cu camasile de noapte?
Violeta BINE AI VENIT PRINTRE NOI
DISTRACTIE PLACUTA LA INTALNIREA DE AZI regret ca nu pot si eu sa vin ...............poate o sa am ocazia alta data sa va intalnesc.inceput 36+
BEATRICE ANNE-MARIE
Ashera spune:
Oti, ai simtit cand ai pierdut dopul ? Sau l-ai vazut ? Ca si pe mine ma streseaza. Eu de doua zile stau numai in pat cu no spa si cu niste dureri de burta si de spate, ca la menstruatie. Nu le simt ca si contractii, ci ca dureri constante. Sper sa nu nasc pana saptamana viitoare, sa am si eu 37+ . Tu mai ai si alte simptome ? Ti s-a lasat burtica sau ai contractii ? Ti-a zis dr cam cand poti naste ? Scuza-ma ca te bombardez asa cu intrebarile, dar avem DNP-ul asa aproape.. Te pup
36+
Christian
alexi22 spune:
sorinatim acelasi raspuns l-am primit si eu prima data si mi-a zis ca pot sa merg doar la control dar acolo sa schimbat treaba altfel discuti cu el nu prin tel .intradevar luna august e in concediu dar vine la cezariana daca esti pacienta lui mie imi face mai devreme cezariana undeva prin 07.08 ca dnp ii pe 18 08 nu l-am mai schimbat eu pe forum .ce sa zic multa bafta!!!!!!!!!!!!!!!!35+
giulia rebeca
pussi spune:
eu sunt supa ... sper sa-mi revin pana la intalnire: mi-a iesit rezultatul la TT risc 1/100
. L-am facut la BIOCLINICA ...intamplator rezultatul a ajuns in ODOBESCU si cina nu-i ok! Dar nici caz de amniocenteza... O sa mai fac niste ecografi .. vad eu: Grigoras, Budau si Ciota, poate si Crisan...
Ideea e ca rezultatul de la BIOCLINICA a venit in franceza, ca in RO nu fac TT pt. gemeni! si valoarea BHCG e 78... cand ar trebui sa fie 500.000... ori difera unitatea de masura, ori e gresala ...fiindca placentele sunt super ok ecografic!
Nu s-a luat deloc in calcul translucenta nucala si varsta gestionala a bebelinelor! asa ca nu-mi ramane decat sa cred ca e rezultatul eronat! Voi ati avut probleme cu BIOCLINICA??
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
sorinatim spune:
alexi 22 dar ce te faci daca scumpica ta vrea sa vina mai devreme de 07.08 cand esti programata pentru cezariana? O sa vina daca il suni? inceput 36+
BEATRICE ANNE-MARIE
alexi22 spune:
pussi nu fi suparata eu una am patit-o cu testul de urina si o prietena a pati-o cu TT si a plecat in ungaria sa faca amniocenteza si unguri au zis ca sigur e rezult gresit si i-au facut acolo testul si nu avea nimic dupa aia a venit la bioclinica si la refacut din nou dar cu alt nume si a iesit ok.le-a zis si si-au cerut scuze ca sa produs o eroare.las ca daca vin azi iti pove mai multe de bioclinica sper sa vina sotul sa ma aduca.unde intalnirea la scarile de la diverta?
cred ca sunt cea mai mica de acolo 23 ani.35+
giulia rebeca
alexi22 spune:
sorinatim da il sun si vine la spital la orice ora a zis.e un dr super ok eu zic ca daca insisti te ia parerea mea nu stiu sarcina mea a fost si mai cu probleme si poate si deaia,habr nu am.35+
giulia rebeca
pussi spune:
alexi si eu am mai patit-o ... cu glicemia in 2006, dupa ei o aveam de diabet ... si si tu sti ca BHCG de 78 ar fi de sarcina unica de o sapt! si fetele misca.. si le-am vazut la eco de atunci! Intalneala e la scarile rulante ..cealalta intrare!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Ashera spune:
Pussi, testele astea au doar valoare informativa si nu se poate pune un diagnostic in baza lor. Eventual repeta testul, daca te mai incadrezi in saptamani. Eu tot la Bioclinica l-am facut. Sau, fa o amneocenteza si macar stai linistita. De acolo chiar primesti un rezultat concludent. Si riscurile sunt minime. 36+
Christian