Barbatii
Raspunsuri - Pagina 11
Bluel spune:
Uite ca ti-a raspuns Diana in locul meu, eu chiar nu ma obosesc pt. ca esti irecuperabil and ....time is money
Eu cred totusi ca problema ta e alta, am incercat sa leg engleza de problema ta, dar probabil am fost foarte subtila pentru tine.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
Rele-lor! pardon! re-lelor..........
Cititul dauneaza grav prostiei!
Blue eyes, corect este relel-or. Mai pune mana pe gramatica.
Adina + Olivia 04.03.2004
wonderful spune:
Ultima postare a lui Gelu m-a lasat bouche bee-na,ca vorbim si franceza- pt. ca am citit-o de 2 ori si n-am priceput nimicCe are a face copilul ranit si lacrimos cu engleza?A avea acces la o limba atat de uzitata nu inseamna neaparat ca-i pupam in fund pe americani sau britanici si alti vorbitori, nativi,de engleza.Fa un efort,Gelule, si zi ceva inteligibil si pt. muritorii de rand.Please!
wonderful spune:
Din tot ce a postat Gelu cred ca am prins 1,2 idei.Sunt atat de tuta(toanta)?Daca da, va rog sa mi-o spuneti delicat-am sa ma prind eu-si am sa incerc s-o fac pe docta si pe 'dashteapta'.
iuliana_2007 spune:
A intrat un barbat sa ne tina piept la toate la subiectul asta despre ei(barbatii) si noi i-am sarit la jugulara...
Are ceva sange in o*a...
Ce or avea cu noi barbatii astia ca suntem asa de fine,dragalashe,ca niste ingerasi?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da' chiar, frumuselul nostru nu mai da pe-aici?
Adina + Olivia 04.03.2004
'Tot patzitu-i priceput'e o zicala.Tu ai mai fi venit daca erai Gelu?Are si el un instinct de aparare si de supravietzuire.