Barbatii
Ce va place la un barbat si ce nu va place?A-ti schimba ceva la partenerii vostrii?Ce va deranjeaza cel mai mult?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Raspunsuri
pisimuky spune:
Ce nu-mi place :
1) sa povesteasca despre viata noastra intima sau despre aventurile lui cu altele ;
2)sa nu-si respecte o promisiune facuta
3) sa nu fie punctual....
samd, samd, samd
Si cu toate astea, n-as incerca sa-l schimb .
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
ileanna spune:
Mie nu imi place ca asculta numai cred ei ca e important ... restul e vorbaraie si informatie care ii aglomereaza.
Nu imi place ca nu-s capabili sa-si exprime sentimentele. Etc etc
Sunt plini de defecte
Dar au monopol de piatza asha ca ...
Never say NEVER.
wonderful spune:
Sa fie tandru,cald,cu mintea deschisa,sa simt ca locul meu e acolo langa el.Nu-mi lpace barb. posesiv,gelos,incuiat de 1000 de prejudecati,mitocan,misogin.Ah,si nu-mi place barb. care-ti spune ca te adora dar te inseala cu mulra nonsalanta.
Kya spune:
Despre alti barbati nu stiu, asa ca o sa vorbesc despre al meu.
Nu-mi place cand e uituc, zapacit si imprastiat, si se comporta ca un copil. In momentele alea ma face sa cred ca nu pot sa-mi pun baza in el.
Insa, are dragul de el, multe calitati cu care compenseaza
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
belutza spune:
Nu-mi plac barbatii gelosi, posesivi , reci si care nu fac ceea ce spun ca o sa faca.
belutza
wonderful spune:
Pe cand un subiect'Femeile'?Dar asta ar insemna sa vorbim noi de noi insene pt. ca nu prea vad barbati care sa se aventureze pe aici.
J G spune:
Barbatii nu-si bat capul cu asta... ne lasa pe noi! Si noi le facem acest serviciu, din pacate.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
wonderful spune:
Atunci sa-i lasam sa sforaie si sa mai barfim si femeile,mama lor,ca ele zic mereu ca-s perfecte.Hai sa ne facem'albie de purcelusi' si sa vezi cum se umple pag.de baieti.
principe spune:
la barbatzi in general imi place simtul umorului,intelepciunea,amabilitatea ,imi place sa-i vad cu un copil de mina altul dupa git shi unul in bratzeimi place sa-i vad la bucatarie preparind o cina ptru doi.etc
ce nu-mi place la barbatul meu este metamorfoza pe care o sufera cind pune mina pe volan....curat birjar
wonderful spune:
Principe,si eu am remarcat asta.Al meu,altfel calm,devine aproape altul la volan.Noron ca nu-s masina.