Barbatii

Barbatii | Autor: iuliana_2007

Link direct la acest mesaj

Ce va place la un barbat si ce nu va place?A-ti schimba ceva la partenerii vostrii?Ce va deranjeaza cel mai mult?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Ce nu-mi place :
1) sa povesteasca despre viata noastra intima sau despre aventurile lui cu altele ;
2)sa nu-si respecte o promisiune facuta
3) sa nu fie punctual....

samd, samd, samd

Si cu toate astea, n-as incerca sa-l schimb .
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mie nu imi place ca asculta numai cred ei ca e important ... restul e vorbaraie si informatie care ii aglomereaza.

Nu imi place ca nu-s capabili sa-si exprime sentimentele. Etc etc

Sunt plini de defecte
Dar au monopol de piatza asha ca ...

Never say NEVER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sa fie tandru,cald,cu mintea deschisa,sa simt ca locul meu e acolo langa el.Nu-mi lpace barb. posesiv,gelos,incuiat de 1000 de prejudecati,mitocan,misogin.Ah,si nu-mi place barb. care-ti spune ca te adora dar te inseala cu mulra nonsalanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Despre alti barbati nu stiu, asa ca o sa vorbesc despre al meu.
Nu-mi place cand e uituc, zapacit si imprastiat, si se comporta ca un copil. In momentele alea ma face sa cred ca nu pot sa-mi pun baza in el.

Insa, are dragul de el, multe calitati cu care compenseaza

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Nu-mi plac barbatii gelosi, posesivi , reci si care nu fac ceea ce spun ca o sa faca.

belutza

Mergi la inceput

Pe cand un subiect'Femeile'?Dar asta ar insemna sa vorbim noi de noi insene pt. ca nu prea vad barbati care sa se aventureze pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Barbatii nu-si bat capul cu asta... ne lasa pe noi! Si noi le facem acest serviciu, din pacate.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Atunci sa-i lasam sa sforaie si sa mai barfim si femeile,mama lor,ca ele zic mereu ca-s perfecte.Hai sa ne facem'albie de purcelusi' si sa vezi cum se umple pag.de baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

la barbatzi in general imi place simtul umorului,intelepciunea,amabilitatea ,imi place sa-i vad cu un copil de mina altul dupa git shi unul in bratzeimi place sa-i vad la bucatarie preparind o cina ptru doi.etc

ce nu-mi place la barbatul meu este metamorfoza pe care o sufera cind pune mina pe volan....curat birjar

Mergi la inceput

Principe,si eu am remarcat asta.Al meu,altfel calm,devine aproape altul la volan.Noron ca nu-s masina.

Mergi la inceput