o poveste pt.revistele siropoase...

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Adina,draga,cum ai trecut peste vizitele saptamanale?
Ziua de azi m-a intors pe dos(parca mai era ce...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mirela
La mine nu au fost de la bun inceput vizite saptamanale, ci aproape zilnice .
Solutia a fost simpla: nu eram acasa.
Ce-i drept, m-au ajutat mamele mult cu asta. Nu l-am vazut o perioada destul de buna de timp. Am si refuzat contactul, la sms-uri raspundeam rar, il rugam sa ia legatura acasa (mama mea sau mama lui, ca amandoua ma ajutau cu fetitza) ca sa stabileasca cand vine, pe mine ma anuntau doar ca sa-mi fac si eu programul.
Te cred ca e greu.
Trebuie sa ajungi la indiferenta. Este singura solutie pentru tine sa nu mai suferi.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Iar revin cu o noutate...
Tocmai am aflat ca motivul pentru care a plecat este o colega de a lui...As vrea sa iau masuri,dar nu stiu cum sa procedez...Voi ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Mirela, la ce fel de masuri te gandesti?

Parerea mea este ca acum sa fii cat se poate de indiferenta.
Varianta de soc si care l-ar zgudui putin este sa-ti gasesti si tu imediat pe altcineva. Altceva...orice altceva o sa-l cam lase rece.

Sunt cateva variante aici:
1. Nu faci nimic si relatia lor o sa moara de la sine, in cateva luni - o sa se intoarca cu coada intre picioare, va depinde exclusiv de tine
2. Nu faci nimic dar el va avea o relatie frumoasa cu colega - tot te va innebuni cateva luni ba ca vrea sa se intoarca, ba ca nu vrea - insa cata vreme ii tii usa deschisa el va fi nehotarat, cand i-o inchizi in fata il va apuca disperarea
3. Iti gasesti pe altcineva - indiferent de relatia lui cu colega va fi turbat.

Acum...va depinde si de ce ai sa vrei tu. Acum e greu de spus. Insa in cateva luni te vei linisti si vei putea sa judeci la rece daca il mai vrei pe el asa, dupa tot ce a facut, sau daca e vorba doar de orgoliu la tine. Acum ca ai aflat ca e vorba de alta il vrei mai mult decat inainte cand nu stiai, nu-i asa? Ce-ti spune chestia asta?

Mergi la inceput

Adina,esti o scumpa...
Ce fac,ies cu 2 copii mici la vanatoare?Slabe sanse...Iar,sincera sa fiu,nu m-as cobora atat incat sa amagesc pe cineva doar pentru a-i demonstra lui ca pot gasi pe altcineva...
Indiferenta?Sa zicem,nu stie ca am aflat si nici nu am sa ii spun... Sau poate ar fi bine sa ii spun ca stiu?

Mergi la inceput

Pai daca nu ii spui ca stii se chinuie mai tare.
Cand o sa afle ca stii, o sa fie usurat.

Acum depinde ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha, Adina, n-as vrea sa negociez vreodata cu tine

Mirela, sint total de acord ca ceva iesiri cu "altcineva" ti-ar prinde bine din mai multe puncte de vedere. poate sa fie si numai un prieten, doar el n-o sa stie tot ce faceti. te-ar ajuta si pe tine sa te gindesti la altceva si sa te relaxezi putin.
ce e aiurea e ca tipa pare disponibila daca l-a cazat la ea. si probabil ca va face ce trebuie ca sa-l tina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

probabil ca asa se explica si schimbarea lui referitor la casa si bani. ca doar nu il primeste d-ra asa fara nici un leu in buzunar. (mirela auzi d-ra nu o fi paraluta? sotul tau are masina bengoasa?)

Mergi la inceput

quote:
irinabobe Posted - 30/07/2007 : 11:14:13
--------------------------------------------------------------------------------
probabil ca asa se explica si schimbarea lui referitor la casa si bani. ca doar nu il primeste d-ra asa fara nici un leu in buzunar. (mirela auzi d-ra nu o fi paraluta? sotul tau are masina bengoasa?)

Sorry,nu are masina,are motocicleta...De la accidentul primului copil nu am mai vrut eu sa ne luam masina,cel putin pana terminam casa...
quote:
buli Posted - 30/07/2007 : 11:09:40
--------------------------------------------------------------------------------
hahaha, Adina, n-as vrea sa negociez vreodata cu tine

Mirela, sint total de acord ca ceva iesiri cu "altcineva" ti-ar prinde bine din mai multe puncte de vedere. poate sa fie si numai un prieten, doar el n-o sa stie tot ce faceti. te-ar ajuta si pe tine sa te gindesti la altceva si sa te relaxezi putin.
Ah,Adina,as vrea sa se chinuie...Si as vrea sa stau de vorba civilizat cu colega lui.Dar nu stiu daca e omul cu care se poate vorbi civilizat..
ce e aiurea e ca tipa pare disponibila daca l-a cazat la ea. si probabil ca va face ce trebuie ca sa-l tina.

Pai nu sta la ea,sta intr-o garsonierea in chirie...Ea e o pustoaica de 22 ani care sta cu parintii si ica 2 frati in 3 camere...Buna partida cu sotul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel03 spune:

Am citit subiectul, cumva din umbra. Am trecut prin ceva similar in urma cu 3 ani... am ramas singura cu un baietel de nici un an atunci... Aceeasi lipsa de respect, aceleasi justificari ca vrea libertate, ca-l cicalesc, etc. Motivul de baza, blonda colega. Timpul trece, adauga riduri, intelepciune, detasare, intelegere, acceptare, deschidere spre viata. Dar acum doua seri, copilul (4 ani de-acum), imi spune "era mai bine daca reuseati sa ma cresteti impreuna...". Am crezut ca n-aud bine! Am dat-o pe gluma, ca "era bine mami, dar lasa, ca nici asa nu e rau", dar m-a durut aceasta constatare precoce a lui...
Mirela, imbina situatia ta cu sfaturile de la Gandirea pozitiva, si trebuie sa-ti fie bine! Sa fiti sanatosi si curaj.

Mergi la inceput