o poveste pt.revistele siropoase...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mirela fi tare!

_

Babyblue va pupa pe toti!!

Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mirela, numai bine! A propos de subiectul celalalt, o fi dat peste paraluta! In cazul asta e gata pedepsit...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Pana la urma ai idee daca are pe cineva? exista alta femeie in viata lui care sa-l faca sa provoace asemenea scandaluri?(nu ca asta ar fi o scuza), dar undeva as gasi o explicatie, ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mirela dar iti angajezi avocat, sper?

In rest... te felicit. Stii, eu cred ca chiar atitudinea ta relxata l-a scos din minti. Iti doresc multa putere si pup indienii.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by dov

Pana la urma ai idee daca are pe cineva? exista alta femeie in viata lui care sa-l faca sa provoace asemenea scandaluri?(nu ca asta ar fi o scuza), dar undeva as gasi o explicatie, ceva...

Sunt sanse mari sa existe (mai ales ca sora lui i-a spus ceva in sensul asta Mirelei). Pot fi mai multe modalitati in care ei isi "ineaca amarul": femei, bautura, prieteni ciudati care ii canta in struna...dar da, de cele mai multe ori e vreo pipitza care "ii deschide ochii" cat de nefericit e el in familia lui.

Partea proasta pentru el este ca atunci cand va putea sa judece mai obiectiv, de multe ori este mult prea tarziu. Dar fiecare isi asuma consecintele faptelor sale, nu?

Mirela, ti-am spus ca si eu am avut o perioada in care nu vroiam sa-l vad, nu vroiam sa-l aud. Nu stiu daca e strategia cea mai buna in cazul in care ti-ai dori sa refaci ceva din relatia voastra, dar probabil ca asa simti si tu acum. Poate daca aveti pe cineva apropiat ar fi bine sa-l folositi ca mediator - purtator de mesaje - ca sa evitati sa aruncati gratuit cu prea mult noroi unul in altul.

In orice caz, in discutiile cu el nu te pierde cu firea, nu-l acuza (nu foloseste la nimic, el acum te vede ca pe un bau-bau), rezolva ce probleme tehnice apar mai mult si asteapta sa mai treaca ceva timp.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Mirela, ai facut bine ca ai depus plangere la politie si ca te-ai si interesat de ce acte iti trebuie pentru divort. Trebuie sa fii pregatita pt. orice, Adina are dreptate, se vede ca a trecut prin asa ceva.

Dov, nu pleaca un barbat degeaba de acasa, de obicei sint prea lasi sa traiasca si sa se descurce singuri! Eu am o vorba urata, cand incepe sa le "puta" pe acasa, mie mi-e clar de ce...

Multa stapanire de sine si putere Mirelei si pupici micutilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Pacat! ce femeie poate face asa ceva unor copilasi? dar ma rog, Mirela e o fata puternica, o sa-i fie bine, si ei,si puilor ei, pe el nu-l vad prea bine, dar, cum isi asterne asa doarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by dov

Pacat! ce femeie poate face asa ceva unor copilasi? dar ma rog, Mirela e o fata puternica, o sa-i fie bine, si ei,si puilor ei, pe el nu-l vad prea bine, dar, cum isi asterne asa doarme.

O femeie care are o prietena "de bine", care a facut asa ceva la randul ei si care da sfaturi de genul: "nu sunt primii copii care cresc fara tata". Cu parere de rau, va spun ca este adevarat (no comment).
Mirela curaj, multa sanatate.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

quote:
Ramona J Posted - 24/07/2007 : 23:00:53
--------------------------------------------------------------------------------
Mirela, numai bine! A propos de subiectul celalalt, o fi dat peste paraluta! In cazul asta e gata pedepsit...

Paraluta sau nu,sigur una ca ea...Asta daca chiar mai are pe acea cineva....Nu mai conteaza oricum,eu pun de data asta capat...
quote:
J G Posted - 24/07/2007 : 23:08:58
--------------------------------------------------------------------------------
Mirela dar iti angajezi avocat, sper?

In rest... te felicit. Stii, eu cred ca chiar atitudinea ta relxata l-a scos din minti. Iti doresc multa putere si pup indienii.

Da,imi iau avocat,desi ma gandesc ca doar pentru partaj...Avocata cu care am vorbit m-a sfatuit sa cumparam pe banii casei 2 apartamente, amandoua pe numele copiilor...Si sa incerc sa fac asta inainte de divort.Bineanteles ca el va sta in unul,si eu in celalalt,dar nu il va putea instraina si nici lasa mostenire unor alti eventuali copii ce probabil vor mai aparea...Doar e tanar.
Bluel draga,chiar daca a avut o aventura,eu totusi tind sa cred ca dorinta de libertate l-a facut sa ia aceasta hotarare...Dar ar vrea si libertate,si papica calda,si copiii sa ii vada cand vrea,si haine spalate,daca s-ar putea...,ce mai,ca la hotel si la parcul de distractii...Te duci cand vrei si stai cat poti....Nici gand sa accept asemenea compromisuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

E bine ce te-a invatat avocata. Insa este posibil ca el sa nu fie de acord. Si eu propusesem ceva similar cu un apartament proprietatea amandurora (sa-l trecem pe numele fetei) - si mi-a raspuns ceva de genul - lasa, ca fata are destule (de la mama ei adicatelea), iar el nu are nimic.Mda, cititi si va minunati. V-am zis eu ca au o perioada in care in mintea lor e blank, nu incercati sa intelegeti ceva, ca nu-i nimic de inteles in momentele respective.

Asa ca, dupa discutii interminabile, a ramas ca-n tren. Adica nimic modificat, apartamentul in continuare jumi-juma. El ar fi vrut sa i-l cedez gratuit, si chiar as fi facut-o, daca nu m-ar fi oprit cei din jur sa-mi atraga atentia ca asa imi defavorizez fata, instrainand un bun catre taxu care nu se stie ce ganduri poate avea pe viitor.

Poate tie iti iese pasienta cu trecutul proprietatii pe numele copiilor. Mie nu mi-a iesit.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput