o poveste pt.revistele siropoase...
Raspunsuri - Pagina 14
dov spune:
eu n-am inteles ceva totusi...cum adik vrea sa doarma in cort si tie ti-au venit nervii? faza asta n-am inteles-o....oricum, ai procedat foarte bine ca te-ai scimbat cum ai vrut, si ai dreptate cu ori alba ori neagra.
cmirela35 spune:
quote:
dov Posted - 22/07/2007 : 19:10:12
--------------------------------------------------------------------------------
eu n-am inteles ceva totusi...cum adik vrea sa doarma in cort si tie ti-au venit nervii? faza asta n-am inteles-o....oricum, ai procedat foarte bine ca te-ai scimbat cum ai vrut, si ai dreptate cu ori
Sorry,in sambata de dupa sosirea noastra de la Praid,am vrut sa iesim cu totii cu cortul...,iar atunci a refuzat pe motiv ca l-ar obosi o noapte-doua,in cort
Dar nu asta m-a suparat de fapt...Ci faptul ca copiii erau morti de foame si sete...
Dar sa revin cu actualitati...Acum nu mai sunt nervoasa,dar...
cam acum o ora m-a sunat una din surorile lui,si ea divortata,dar fara copii din prima casatorie,si m-a intrebat"cand a avut timp sa ma insele???"Am fost surprinsa de intrebare,caci eu nu am pus asa problema...Dar,a recunoscut ca al meu sot a spus ca adevaratul motiv ar fi fost asta....Si ca daca a facut-o odata...,nu e sigur pe el...Nici nu mai stiu ce sa mai cred...Am obosit,si vreau sa se termine totul....
A_Iulia spune:
Mirela
Fii tare. Nu e o surpriza asta. Se va intoarce cu coada intre picioare, asta as putea sa ti-o garantez, si va depinde exclusiv de tine viitorul vostru.
Adina + Olivia 04.03.2004
buli spune:
bai, frate, ce fraieri sint barbatii astia ....
nu putea sa zica si el, ca un om normal: "auzi, draga, cit ai fost tu plecata m-a apucat amocul sau mai stiu eu ce si am comis-o cu o domnisoara. acuma tot eu sint confuz si nu pricep cum am putut sa fac asa ceva. iarta-ma, am fost un prost"
noooo ... mai bine sa paseze responsabilitatea la tine, sa stai sa crosetezi ipoteze, sa te lasi de fumat, sa te apuci de gospodarie samd ...
si uite-asa fac la treburi ... iar daca ii intrebi maia cusi, tot ei sint nevinovati, neintelesi si frustrati. nah, pai asa le trebuie daca nu stiu sa se exprime articulat in timp util.
cit, despre tine, e clar ca n-ai nevoie de sfaturi, manageriezi situatia impecabil.
Bimilit spune:
mai , io-s curioasa unde locuieste el acum? la casa?
mirelasi mii de copilasilor tai.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
clic
www.sonia.as.ro/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Ramona J spune:
... si vorba soacrei tale, tu esti de vina, nu?
Scuza-mi indrazneala, dar cred ca meriti ceva mai bun. Sincer, eu asa cred.
Eu ii trinteam telefonul in nas, daca el a plecat de acasa si eu cica eram vinovata in opinia soacrei... Daca tu plecai de acasa si raminea el cu copiii - era el vinovat?
La asa mama nu ma mai mir de fiul ei...
Mirela, sa fii sanatoasa, ca esti fata desteapta si te descurci foarte bine.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
babyblue spune:
1. soacra ta....e de cosmar. tine cu fi-su, e firesc. stiu ce simti si cat de nedrept ti se pare tot ce iti spune ea. incearca sa o ignori.nu decide ea din 3 cuvinte ca ai fi inferioara sotului.
2. cat despre el..pana la urma sexul nu e totul. iar o partida de sex, la o betie intre doua varste..eu cred ca ai fi putut tolera, mai ales dc nu aflai sau dc punea el problema altfel. e dureros ca nimeni nu prea da dovada de tact in ceea ce te priveste si esti cam singura impotriva familiei sale.
poate pare rusinoasa fuga, dar eu zic ca ideea cu plecatul din oras nu-i asa rea.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
babyblue spune:
stii...dc el te lasa pe bune, dupa ani de casnicie,dupa ce ati construit impreuna o casa, dupa ce i-ai facut 2 copii..pentru niste aventuri..inseamna ca este cam prostanac si scuza-ma ca spun asta. viseaza ca-l vor tine amantele?
oricum va trebui sa plateasca penise copiilor si va fi mereu un divortat cu 2 copii, plecat de acasa pt sex. o femeie serioasa l-ar trimite acasa la copii, una tinerica si cu gand sa-l pape de bani,sau se se mute in casa facuta de voi, o sa stea o vreme.
se va intoarce cu coada intre picioare...mai devreme sau mai tarziu. am avut o vecina tot la fel..barbatul ei, dupa ce a stat 2 ani cu o amanta, tipa s-a saturat de el..si a venit sa se milogeasca de nevasta-sa sa-l primeasca inapoi. intre timp ea ramasese cu fetele in casa. l-a primit inpoi, dar nu s-a recasatorit.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
... si vorba soacrei tale, tu esti de vina, nu?
Pai sigur ca ea e de vina, de ce a indraznit sa-si scape sotul din ochi 2 saptamani de acasa? Ha? Asta nu-i de tolerat!
Si de ce fumeaza 2 tigari pe zi? Ha? Nici asta nu-i de tolerat!
Mai gasim, daca mai vreti.
Buli, el nu e confuz acum cum de a putut s-o comita. El e confuz daca mai vrea sa fie insurat au ba, asta problema. Sa nu-ti imaginezi ca se simte cumva vinovat de ce a facut. Aaaa, nu. Mirela e vinovata, el e un nefericit.
Adina + Olivia 04.03.2004