Nicolit, tratament impotriva cancerului sau....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Dana, te inteleg... eu l-am pierdut pe tata anul trecut pe 31 iulie... am vrut sa incercam Nicolit, insa era prea tarziu.
Dar altceva vreau sa-ti spun: sefa mea l-a operat pe tatal ei (cca. 70 de ani) acum 2 ani de o tumoare la ficat, la spital la Cluj. Au dat tumoarea aceea la biopsie si nu-i mai dadeau rezultatul.. se tot ducea sa intrebe.. ca nu-i gata, ca mai dureaza. In final i-au zis ca rezultatul e neconcludent... L-au externat si dupa 1 luna a facut ascita (apa la ficat).. l-au internat iar, i-au scos apa... se simtea tot rau, slabise.. sefa mea plangea intr-una pe aici. Ei, nu stiu cum a descoperit o farmacie pe langa Gara de Nord, str. Mircea Vulcanescu parca, cu tot felul de produse combinatii de plante chinezesti si unele au si componenta homeopata (am vazut un prospect). Te duci acolo cu analizele si un medic iti da o schema de tratament. Costa cam scump, am inteles, mai ales la inceput, cand iti da mai multe tipuri de produse. Cert este ca au trecut 2 ani de la operatie, tatal ei se simte bine, nu a mai facut ascita... prin luna mai l-a adus la Bucuresti si i-a facut markeri tumorali, totul este OK. Ea este asa de bucuroasa, a zis ca intr-adevar nu s-a stiut daca chiar a avut cancer sau nu, dar nici nu vrea sa stie, ii multumeste lui Dumnezeu ca tatal ei e bine sanatos.
Zilele trecute am rugat-o sa-mi de prospectul pentru o prietena de-a mea al carei socru a fost operat de cancer de piele. Cand mi-l da inapoi, iti dau coordonatele daca vrei. Tratamentul se poate face si in paralel cu citostatice, daca este necesar.

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dana - normal ca oamenii vor sa aiba speranta ca se vor vindeca. si sunt de acord cu asta. insa nu sunt de acord cu sarlatanii care scot bani frumosi din specularea acestei sperante.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Deci bolnavul de aceasta boala categoric traieste cu speranta pina in ultima clipa. Chiar si cei care sufera alaturi de ei. Ca daca nu ar fi speranta ar muri mult inainte. In cazul meu , mai bine zis al mamei speranta nu prea a fost speranta ea fiind cadru sanitar stia exact ce se intimpla si care-i sint sansele. Poate putin la inceput a fost mai bine respectiv dupa operatie cind tumora a fost in regresie. Oricum ce pot sa spun e ca a distrus-o chimioterapia si eu sint convinsa si stiu nenumarate cazuri care inca traiesc si care au avut sanse mai mari nefacind chimioterapie. Ceea ce pot sa spun e ca este o boala cumplita si nu doresc nimanui sa aiba parte de ea. Pe mine una boala mamei si disparitia ei m-a imbatrinit cu 20 de ani.Si pe ea la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Dana, ti-am trimis un PM.
Sper sa auzim vesti mai bune, ce face socrul tau ?

Mult multa sanatate va doresc

Ingrid si Cristi 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Dana_d, nu stiu despre acest medicament, insa stiu ca socrul meu, care a avut cancer la stomac (i-au scos tot stomacul) si care nu face chimioterapie pentru ca nu are rezultate la tipul asta de cancer, ia GLEEVEC. Este un tratament ca o chimioterapie la domiciliu, recomandat in special pentru cancerul de sange insa nu numai. Cica da rezultate, se iau 6 luni si costa enorm, insa merita orice incercat.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Indingren te rog da-mi si mie reteta care ti-a dat-o sefa ta.
multumesc mult.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Vin si aici sa raspund. Eu am citit despre CARCTOL am fost foarte incintata cind am citit. Am zis clar , o sa-mi salvez mama, desi spuneau acolo ca a dat DOAR in proportie de 50 % rezultate. Si le-am cumparat. Un flacon costa intre 100-200 de euro depinde de unde le iei. In disperarea mea am dat bani si am zis ca trebuie sa se intimple o minune. Regimul ca sa zic asa e destul de strict dar biata mama ar fi stat si doar cu aer si apa numai sa scape. Din nefericire am ramas cu ele dar si fara mama.Dati o cautare pe google si cititi poate va intereseaza.Si apropo de acest NICOLIT am citit si eu mult cind eram in suferinta cu mama dar am gasit la un moment dat un articol unde spuneau ca le-au inchis''farmacia'' celor doi ca nu stiu ce nereguli au gasit.Cert e ca merita incercat orice. Sint fel de fel de tipuri de cancere si in diverse stadii si unii chiar pot avea sperante de viata.
Numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Socrul meu a murit azinoapte. S-a sufocat. Avea o tumora si la un varf de plaman dar nu credeam ca poate avansa atat de fulgerator. Exact acum o luna a fost operat si atunci tumora era mica la varf. Am inteles ca s-ar putea si sa fi facut o complicatie pulmonara de la tumora aia, o pneumonie. De cateva saptamani se sufoca dar azi noapte asta i-a fost fatala.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Dana sincere condoleante!

Tocmai ma pregateam sa iti raspund ,am citit tot ce s-a scris de la inceput, ... si am vazut ultimul mesaj ...

Imi pare foarte rau! Cu asta nu e de joaca.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Aida.

Mergi la inceput