teapa mare!!concurs flanco

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Tocmai am fost si eu anuntata ca am castigat 3000eur si un televizor cu plasma
Bravo mie
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce faza...acum vreo saptamana, si sotul meu a primit un sms tot cu o plasma si ceva bani, nu retin suma..tot de la un magazin d-asta, cica..evident ca am ignorat sms-ul..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

eu am patit'o acu ceva ani... invers. Ma suna un nr foarte scurt, parca 4 cifre avea... Si ma anunta ca am castigat marele premiu la nu stiu ce extragere de la vodafone... Am inceput sa rad, le'am spus sa ma lase in pace cu tampeniile, ca nu "musc" minciunile astea.
Ce nu stiam eu, era ca sotul meu (pe atunci prieten) a trimis sms'uri si de pe mobilul meu la cei de la vodafone, la nu stiu ce campanie/concurs... Si bietii de operatori au incercat de vreo 4 ori sa vorbeasca cu mine... imi stiau si numele si numarul si adresa... eu nu si nu. Haha, ce gluma buna... Pana a venit o scrisoare de la vodafone care ma anunta ce am castigat... Abia atunci am inceput sa ma gandesc ca poate e real si m'am dus la un magazin vodafone sa intreb ma multe. Si intr'adevar, castigasem 10.000 euro de la ei...
Asa ca fetelor, se poate si invers

ps: pe atunci era connex, nu vodafone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si eu am castigaaaat,ce numai voi

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelandreea spune:

ce pot sa spun,numai tampenii se pot intampla la noi in tara,niste idioti care incearca ei ceva dau mesaje aiurea,desi nu inteleg de unde fac rost de numere de telefon. numarul meu este nou pe cosmote,deci putine sanse sa stie acest lucru de la mine.in aceasta dimineata,28 ianuarie 2009, la ora 08:15 am primit mesajul:" >Flanco< felicitari!ati castigat un tv lcd 32A550,un tel.nokia n95 si un bonus de 5000 euro.pentru detalii sunati la tel. 0765752630." daniel iorga cica. cat de credibil poate fi acest mesaj care este scris prescurtat si absurd? in primul rand cand cineva este castigator va fi sunat,pentru ca este vorba de identificare in primul rand si daca au sunat persoana potrivita. mi-am dat seama ca e panarama acest mesaj,dar nu-mi pot da seama nici acum de unde are numarul meu de telefon,cand el este nou.daca primiti alt fel de mesaje de pe acest numar ignorati acest lucru,se stie cati idioti sunt in romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Mai oameni buni.
de unde au nr. de telefon:
1. cei mai "novici" in afacere mai incearca si numere "la plesneala"
2.exista in mod evident scurgeri de informatii din bazele de date ale companiilor de telefonie mobila sau ale altor companii.
Nu pot sa cuantific cate scrisori promotionale, cu NUME si ADRESA am primit, fara sa-mi fi inscris eu numele in vreo baza de date de acest gen. PLicurile aveau sigla cu numele "Publicitate Infadres" - nu stiu exact ce inseamna dar in curand am sa ma interesez ce e acest "Infadres".

Mesajele "promotionale" le-am primit si eu, si mama, si tata etc. dar nimeni nu le-a dat crezare, totusi trebuie sa fii tare neexperimentat ca sa cazi intr-o asemenea plasa.
Bineinteles, prilej pt. soacra sa se dea mare: "Cine stie cu cine oi fi vorbit tu, mie nu-mi da nimeni mesaje de-astea" - scuze pt. off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelush_9 spune:

Pot sa ma "laud" si eu? Pe la inceputul anului a primit sotul un mesaj cum ca a castigat 3000 de euro, sa sune la nu stiu ce numar pentru detalii, bla bla bla, in 16 ianuarie m-am trezit si eu cu un mesaj cica de la sc.dacia.sa (cum piticeii mei mi-o fi intrat mesajul cu nume si nu cu numar e o maaaare enigma pentru mine, dar deh, ce ti-e si cu tehnologia asta moderna) care suna asa: "In urma tombolei organizate de Dacia Groupe Renault numarul dvs. de telefon a fost desemnat castigatorul unui autoturism DACIA LOGAN. Pentru detalii: 0764805359"
Am pastrat mesajul ca ma batea gandul sa le fac un mic cadou alora pusi pe pozne din astea si sa fac o micuta reclamatie pe la politie, dar din pacate inca n-am avut timp, ca tare ar merita d'alde astia.

Desi, la o adica, vorba zicalei: Omul e dator sa incerce... nu? Depinde de restul daca au vreun castig din asta sau nu. Nu-i critic pe cei naivi, dar fiecare dintre noi ar trebui sa aiba o doza de reticenta fata de castiguri nemuncite fluturate pe sub nas, in ziua de azi nimeni nu da nimic gratis.

Mergi la inceput