Am nascut in februarie, iar de o saptamana, am inceput diversificarea copilului, ceea ce imi lasa si mie niste timp liber (daca ar veni bunica sa mai stea cu ea). As vrea sa incep un tratament compelx de electrostimulare + diverse impachetari, mai am de dat o gramada de kilograme. Eu am mai facut acum 2 ani un pachet d-asta si la mine a avut un super efect.
Problema mea este ca pe unele situri zic ca nu este recomandat in perioada alaptarii. Momentan mai alaptez dimineata si seara, in rest mancarica. Stie cineva de ce extista aceasta interdictie si care ar fi riscurile?
Va multumesc.
Iriss - mami de Yvonne Maria 05.02.2007
http://family.webshots.com/photo/2509791670098051179gBsgDY
Nu stiu sa-ti zic care sunt riscurile dar eu cred ca ar fi mai bine sa nu te grabesti cu asa ceva.Intarca si dupa aceea apuca-te de ce vrei tu.Si eu am o gramada de kg de dat jos dar prefer sa alaptez in continuare pana cand renunta bebe si dupa aceea am sa fac ce trebuie facut.
Mai bine intreaba un medic de specialitate si el iti va spune daca este bine sa faci electrostimulare.Impachetarile cred ca sunt ok ca sa le faci.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Electrostimularea e contraindicata in timpul alaptarii. Mai ai putintica rabdare...
mariavlad
NU elctrostimulare atat timp cat alaptezi.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Si eu stiu ca poti face electrostimulare doar dupa ce nu mai alaptezi. Dar cel mai bine ar fi sa intrebi un dr.