Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

...pentru vergeturi...mai bine zis pt prevenirea lor.. ulei de masline presat la rece ...e cel mai bun ...e scump ca naiba..dar se merita o sticluta acolo de 100 de ml sa o dam pe noi...sau daca nu orice crema sau lotiune de corp dar mai mult asa fara economie...imi zicea doctorita... si masare usoara..

carmen 30s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

felicitari Carmen pentru majoreta Oana... incet, incet ajung fetitele la numar pe baietei!!! Vezi sa ai grija daca iei fier, iar ceaiul ala are menta, sa nu dai in altele

prisi dr mea de familie are si specialitate pediatrie... acum sper sa fie ok si ca pediatru.

Emma uite aici un subiect despre sarcina si varice: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=52530. Mai cauta si pe google cu cuvintele detralex sarcina si vei mai gasi cate ceva

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

multumesc Alehiam am experimentat eu o constipate de am zis ca nasc si imi era frica sa imping sa nu iasa pe amandoua partile... vad eu ce fac...combin cu vit. C ...

carmen 30s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Nu stiu voi cum sunteti, dar pe mine in zilele astea m-a atacat sindromul cuibaritului.
In asteptarea puiului...pregatesc cuibul
M-am pus pe schimbat perdele, cumparat asternuturi, lucrusoare in bucatarie, chiar toata casa o "renovez". Logic ar fi sa pregatesc doar camera pentru Sasha, ma gandesc eu...
Nu eram niciodata o shopomana, dar acuma bat magazinele si pierd ceasuri bune, spre disperarea consortului

Fac poze maine, vreau sa ma mandresc cu lucrusoarele noastre !
Stiti...in ultimii ani chiar eram convinsa ca nu voi trai niciodata aceste clipe, si iata-ma cu burtica tzuguiata alergand printre biberoane si paturici.

29+ Sasha Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Eu nu am vergeturi, dar am o piele uscataaaaa , adica cad pieile de pe mine. Deci uleiul de masline nu prea intra in piele si nu pot sta asa uleioasa, crema de la Mustela mai merge dar a doua zi e deja uscata pielea si chiar in fiecare zi sa ma dau e cam scump, as termina un tub intr-o sapt. Dar decat sa ajung la vergeturi, desi am inteles ca daca e sa apara oricum apar.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Dragele mele, mi-am luxat piciorul..........e groaznic, bine ca era sotul meu langa mine, s-a intamplat cand coboram niste scari. Acum stau in pat cu comprese...sper sa nu se fi fisurat ceva, ca ma doare rau si s-a umflat. Doamne! bine ca nu am cazut.

31+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bee, in Dristor stau. Daca te razgandesti, sa ma anunti. Eu o sa o iau pe Cecilia, pe Mandarinutza si probabil pe Luy de la metrou de la Aviatorilor, deci mai am un loc.
Amar, felicitari pt fetita grasunica! Eu folosesc ulei de masline de ala presat la rece si chiar imi place, se absoarbe bine si lasa pielea catifelata.

Sim 31+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

teodoran, fii mai atenta. Poate ar fi bine sa faci o radiografie sa vezi daca s-a rupt ceva ...dar nu stiu daca ai voie.
sim, e bine pana la 20.30 Avem timp sa mancam cat pentru 3 Imi trimiti si mie te rog PM cu nr tau de tel ca sa comunicam in caz ca intervine ceva?...si ca te-ai ocupat.
Am vorbit si cu betty78 si a zis ca vine si ea, deci daca mai putem adauga un scaun la masa ar fi super.

Andreea 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

teodoran, vai, ce ghinion ! Maine mergi la medic, neaparat ! Of, asemenea intamplari nu sunt de dorit, mai ales acum... Nici nu stiu daca iti poate face radiografie...
Fetelor, nu mai tin mainte cine intreba zilele trecute de recoltarea de celule stem. Vedeti ca se discuta acest subiect la mamici de iulie-august la paginile 1 si 2, este o fata care a facut, dar nu in Romania (Antoanela23, cred) si inca doua fete care au vrut si dupa ce au discutat cu medicii s-au razgandit ( de fapt una dintre ele deja are kitul cumparat si nu stie ce sa faca, deoarece s-a lovit de scepticismul medicului ).
Va urez odihna cat mai multa in noaptea asta !

Luy 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

prisi, noi avem medicul de familie pediatru. Si este foarte bine. Vizite acasa, doar la vaccin am mers la cabinet, telefoane oricand am avut nevoie. Si fiind pediatru e altceva, are experienta cu bebeii. Chiar daca Rares imi fu sanatos tun, doamne ajuta, la 1 an si jumatate am vazut primii muci, prima raceala, asta nu inseamna ca n-am chemat-o la inceput una doua, ca mi se parea ba ca se uita copilu' nu stiu cum, ba ca are un picior mai lung, ba ca.. :)) Si acum, la cei 2 ani si 4 luni ai copilului, tot acasa il consulta daca e cazul.
Pana la doi ani am avut si abonament full la Medicover si-l vedea si acolo din cand in cand o pediatra, pentru analize, pentru ortoped, etc. Bine, eu am fost disperata, dusa rau :) Dar l-am avut pe Rares dupa aproape 7 ani de asteptari, asa ca sunt de inteles, nu? :)
Acum la Stefi voi fi mult mai relaxata, sunt sigura!

edit: teodoran, ai grija. Bine ar fi sa mergi totusi la medic daca nu-ti trece pana maine. Sanatate!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput