Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 27
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irina_p_c_p_/irina_p_c_p_.jpg)
irina.c. spune:
quote:si burta mea e micuta, dar eu am senzatia ca explodez
Originally posted by gema
Fetelor nu vreau sa mai aud de circumferinti de burti ca ma supar rau de tot.......
Aveam o aliata in Myral si in Toma ily ca si ele au burtici micutze, dar acum deja sunt codasa..
![](icon_smile_big.gif)
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](images/user_woman.png)
myral spune:
Gema abia astept daca e asa bunnnn.Alice despre pompe de sani s-a tot discutat pt unele fete au fost salvatoare iar altele nu au avut nevoie. Eu nu as cumpara dinainte.Myral31+
amar spune:
Fetele v-am promis ca vin cu noutati...
Lui bebe nu i-a crescut putulica asa ca e fetita 100%..e o ditamai gogoasa 1886g dupa masuratori ecografice..la 30 s si 4 zile ,mie mi se pare cam marisoara...miscareata nu mai zic si inimoasa foc...
Apoi la analiza sangelui ..of course ca am anemie ...de aia vedeam eu stelute cand ma ridicam din pat ..si mi-a dat Tardyferon 2 pe zi...si la urina ceva o bacterie fara nume...desi eu simptome nu am de niciun fel ,...mi-a dat sa beau ceai pt vezica si rinichi..3 litri zilnic si sa ma duc vineri sa vada cum e ,ca daca nu imi da antibiotic...Am luat ceai pt asa ceva si contine lemn dulce, fenchel,macese,menta, si inca ceva...vom vedea...
aaa si e deja intoarsa cu capul in jos e pe fagas...avea o bucurie doctorita...si colul inchis...sper sa se deschida la tip si repede... cam atat..deci la listuta ma puteti trece si pe mine cu un carut rozaliu , culoare care marturisesc greu se va gasi in garderoba fetitei mele ca nu-mi place deloc
carmen 30s
Oana Isabella
Bee spune:
Prisi sa-ti fie de bine cumparaturile.
Sim, spor la achizitionat cadita. Tu de unde vii cu mashinuta ta, de treci prin Dristor? CA ai intrebat odata. Eu stau in Titan. DAr nu cred ca voi avea nevoie de transport. Ma bate un gand sa plec mai devreme, metrou si apoi pe jos. CAt poate sa fie. CA o rata cum merg eu acum si tot nu cred ca fac mai mult de 20 de minute de la Aviatorilor. Si chiar am nevoie de plimbare ca de aer.
Alice, pompa de sani e buna si manuala. DAca ai noroc de bebe mancacios si canale care se desfunda ok, teoretic n-ai nevoie de ea. Eu am ochit-o inainte de nastere, si dupa ce-am nascut si nu iesea nimic, a fugit barbatul s-o ia. Am avut Avent Isis, cu 2 biberoane Avent cu tot.
Despre pediatru. LA fata am avut medicul de familie, mai de langa casa, unde mergeam la vaccinuri, la alte probleme simple, sau cand nu gaseam altceva disponibil. In rest am fost pe la diverse clinici particulare. IN special la Medlife, unde au pediatrii buni si dispoibili si fara programari cu multa vreme inainte. Deja eram disperata cu fata. Ce te faci cand se imbolnaveste copilul, face febra mare sau alte minuni si ei te cheama peste 2 saptamani? La spital nu stii peste cine dai si tot asa.
Bee 26+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
luy spune:
OK, Sim, pana maine Danielle e campioana . Insa refacem punctajul dupa ce vedem ce achizitionezi pana joi
Felicitari, amar, pentru printzesa ! E maricica, intr-adevar, a mea avea 1850 g la 31 sapt + 1 zi si era oricum peste medie. Vad ca deja ti-ai schimbat semnatura si ai pus si numele, bravo !
Luy 32+ cu
amar spune:
Cat despre pete vinetii si eu am ....nu mai stiu ceine spunea...nu sunt vergeturi ..eu pielea mai alba si se tot vad vasele de sange...cel putin sanii sunt albastri de vene si canalele prin care va veni lapticul... eu am si in jurul buricului ca o pata albastrie si doc. a zis ca s-a intins burta si fiind deschisa la piele se vede asa.. si intepaturile alea ale burtii sus tot de la crestere este..acum pe ultima suta se mareste considerabil si asta e...trebuie sa suportam cu stoicism...
carmen 30s
Oana Isabella
mandarinutza spune:
Amar, felicitari pentru gogosica bine dezvoltata!
Alice, si eu am vergeturi pe sani de vreo 6-7 saptamani si sunt tare suparata din cauza lor.La mine sunt niste firisoare rozalii. Eu ma dadeam cu crema si inainte si cu ulei de corp, dar tot mi-au aparut. Acum folosesc o crema antivergeturi pe baza de ulei de masline Olivella Mama.
Sim, e ok pana la 20.30 si daca esti draguta vin si eu cu tine si Cecilia.
Mandarinutza 31+
Antonia Maria
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by aeperju
Buzz! A mai luat cineva DETRALEX in sarcina pentru varice?
Emma 29+
Daca nu ma insel, vezi ca este o mamica de iulie-august, mychyduta parca, care a luat asa ceva. Intra la ele si intreaba ca sigur primesti raspuns.
Nana,30+
Razvan Andrei
In asteptarea lui![]()
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Mersi frumos!
EMma
myral spune:
Carmen felicitari pt fetita grasunica. Deci si fetitele sunt grasunele, inseamna ca a mea e mai finuta. Despre roz si eu sunt satula ca mai am o fetita. Dar ce sa faci ca de la o varsta isi alege singura lucrurile, a si vor fi si cele primite cadou pe care parca le vad de acum numai roz si rosu.Myral31+