Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
amar spune:
ALOOOOOO::::ALOOOOOO!!!!!!!Liniste in sala va rugam.....ia auziti mai are cineva fac. de drept...a profesat cineva ca avocat...nu cred ...Permiteti-mi atunci sa asist pe reclamata Annisia...care din cauze credem noi obiective nu s-a trezit nici pana la ora asta....asta e ,onorata instanta si stimat juriu auditoriu mai sunt si oameni care dau cu bata in balta, asta e cuvantul potrivit doar pt simplu fapt ca se trezesc cu fata la cearsaf....si apoi mai au si circumstante atenuante...pe care de altfel toate le avem...doar ca la unele se manifesta mai pregnant...Acesta este temperamnet coleric specific berbecului....sare da cu capul si atat..va spun eu s-a stins de mult sau poate acum spune ,ooops...iar am facut-o...credeti-ma ca stiu ce spun....
Si apoi mi se pare ca Annisia a facut ceva afirmatii..dar autorul moral al acestei dispute este colega de odisee Andries..permiteti-mi sa citez:
,,mey.. ia hai sa scoatem CV-urile la vizionare ca nu ma mai joc .. io ma plimb pe forumul asta din 2003 si pe cinstea mea daca tin minte cine are facultate, master sau doctorat (ma refer la mamicile mai vechi, despre care am apucat sa aflu cate ceva), da' iote ca la odiseea noastra e mai cu staif treaba , deci hai... cum vreti: in doctorate sa ne lovim, in ascutimea limbii sa ne taiem ori cu marimea burtii sa ne luptam? ,,
Andries
Deci iata ..instigatorul acestei dispute....si apoi daca Annisia inca doarme nu o putem judeca in lipsa..decat daca e rea vointa din partea ei...asa ca lasati avertismentele... eu propun o ,,achitare,,...si o trecere pe subiecte de gen ,ca asa am niste arsuri in perioada asta ca nici sa scriu nu mai pot..ma ustura de imi dau lacrimile....
una peste alta merg la control azi si va spun eu ce si cum cu bebe al meu... inca nedefinit...poate i-o fi crescut putica intre timp cine stie...
va pup
carmen 30s 70% fetita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Bey, terminati cu masuratul burticilor ca eu sunt la birou si n-am centimetru la mine.
Dar cum ajung acasa asta o sa fac.
Chiar dimineata, zburdand prin casa in chiloti si sutien, am dat cu ochii in oglinda de pe hol si am constatat ca e numai burtica d emine. Parca am inghitit o minge.
Al meu sot zice: scoate mingea si suge burta.
Oricum eu eram sigura ca o sa ma fac cat Fulga, dar uite ca pana acum nu s-a intamplat asta, am avut noroc, ca eu sunt terminata cand trebuie sa slabesc 1-2kg, unde mai pui 'nshpe kg. Brrrrrrrrr.
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/toma_lly/toma_lly.jpg)
toma_lly spune:
cecilia L, ti-am trimis PM
amar, ce tare esti
Tomitza 31+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
tomasa spune:
Eu nu stiam ca Annisia a primit avertisment. In fine, chiar daca l-a primit nu mi se pare o tragedie, e doar un avertisment pana la urma si poate ii va prinde bine. Pe mine una m-a deranjat in mai multe randuri agresivitatea din mesajele ei precum si stilul in care-si face comentariile. Un pic de moderatie nu cred ca ii strica, ea fiind de altfel singura de aici care ataca ba pe una ba pe alta dintre noi. Din pacate ea uita destul de des ca noi suntem un grup de suport si ca suntem aici ca sa ne incurajam intr-o perioada frumoasa si sensibila din viata noastra. Mie mai mult decat comentariile la adresa gramaticii mi se par deranjante atacurile ei nejustificate la persoana, pe care nici macar nu spune explicit impotriva cui le indreapta, lanseaza cate o chestie si o lasa asa...in aer ca sa lezeze pe cat mai multe dintre noi. Cel putin faza pe care a facut-o de data asta, din senin, m-a lasat...masca. Chiar n-am inteles ce a deranjat-o asa de tare si de ce a folosit tonul ala. Care era ideea? Sa o faca pe una dintre noi sa se simta prost? Sa nu mai posteze aici? Ca numai asta putea obtine cu mesajul ala.
Oricum cand am simtit nevoia, (adica acum) si mi s-a parut ca iar a sarit calul in mod complet nejustificat i-am spus-o in fata, nu am raportat-o moderatorilor, nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa o fac si chiar nu cred ca una dintre noi a facut-o.
Eu una sunt de acord cu Sim pt. inchiderea subiectului. Sincer, nu mi se pare ca merita atatea pagini scrise din partea noastra si nici macar glumele facute pe tema. Oricum eu personal am spus acum ce am avut de spus si am incheiat subiectul asta.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
27+
Maria
tomasa spune:
Gema, sa stii ca azi pun poza cu cercelusii, nu uit. Am reusit aseara sa-i pozez.
27+
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happiness_4_us/Happiness_4_us.jpg)
Happiness_4_us spune:
Tomasa, nu trebuie neaparat sa raporteze cineva la moderator. Pur si simplu, daca moderatorul care supravegheaza odiseea este pe faza, poate da acest avertisment, iar asta se vede la profilul utilizatorului, sub nume, apare scris mare.
Sincer eu cred ca asta s-a intamplat, nu ca a raportat cineva.
P.S. nu imi raspunde si mie nimeni legat de perna ptr gravide?
Nana,
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
In asteptarea lui
![](copilas.gif)
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
da da Tomasa, vreau si eu sa vad cercelushii
daca nu cumpara nasa cercei pt Natty, o sa-i pun cercelushii pe care i-am primit eu la nastere de la nasa mea
Tomitza 31+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
tomasa spune:
Amar, . Ai fost o dulce si ai dreptate putin umor nu ne strica.
27+
Maria
toma_lly spune:
NANA, eu nu mi-am cumparat perna pt gravide, deci nu stiu ce sa-ti raspund
in schimb, mi-am "incropit" una
am o pilota destul de groasa pe care am rulat-o si am legat-o din loc in loc cu niste sfori (sa nu se desfaca)
e ditamai ruloul si ma descurc foarte bine cu ea asa
Tomitza 31+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
tomasa spune:
Tomitza, mi se pare frumos asa, sa-i pui pe ai tai. Desi eu cred ca iti va cumpara nasica.
Nana, eu nu stiu nimic in legatura cu pernele pt. gravide. N-am si nu am avut nici la Tudor asa ceva, sincer nici nu stiam ca exista.
Sim, cum a ramas cu intalnirea? In Herastrau, la Trattoria?
In alta ordine de idei, am fost si eu azi la medic, mi-a facut doar o eco simpla, de spital si spre surprinderea mea fetitza este acum transversala, desi la eco anterioara era cu capsorul in jos. Sper sa mai aiba inca timp sa se intoarca, mai ales ca e al doilea copil si se pare ca la a doua sarcina intoarcerea se poate produce pana mai tarziu. Pe mine, care oricum voi naste prin operatie cezariananu ma afecteaza prea putin din punct de vedere al nasterii propriu-zise, insa nu as vrea sub nici o forma sa am probleme cu displazii de sold si altele. Mai ales fiind fetita...of, of, mai, mai. Mereu trebuie sa am cate un "pitic" mic care sa ma obsedeze in sarcina asta.
27+
Maria