Mamici de septembrie-octombrie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am uitat sa zic ca am fost si la doctor...Erikuta a crescut 300 grame in 2 saptamani.Ne laudam cu 1630 grame.Un cap de 29.5 saptamani,lungimea piciorului de 30 saptamani.Si cu hemoglobina la pamant.Mi-au facut ditai seringa cu fier.
Ma gandeam eu asa,ca o avea capu' mic fii-mea...si ma bucuram tare...ca la ce caposi sunt japo astia...imi era frica sa nu iasa cu ditai capatana...ca si tasu' e caposAcu' sper sa-mi semene...ca si in Ro toata lumea imi spunea ca am capul mic.
Acu' serios...nu stiu cum e in Romania,dar aici aud mereu ca le-au scos copilu' cu vaccum^ul(ca e la moda,in loc de forceps)...ceea ce mi-a dat de gandit...ca ele au bazinele micute sau normale si defapt copii sunt caposi nene,si n-au loc sa iasa......ce probeleme existentiale am si yo nu?

Sabina Y. 30+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Tomitza, pai nu am mai avut parte de actiune de cava timp, deci intelegi, mda.... de 2 ori pe sapt....m-as descurca si eu dar al meu vroia mai des ca 2 sapt pe luna e plecat si in celelalte 2 recupereaza.Teodora bine ca ai scapat de contractii la mine nu cedeaza cu nimic, acum incerc niste magneziu.Nana, nu cred ca s-a suparat nimeni pe Annisia, dar totusi e a doua oara cand face observatii gramaticale desi i se spusese sa le ignore. Nu vrem sa stam stresate acum ca cineva ne corecteaza greselile, avem lucruri mai importante de discutat nu? Hai ca apare acum Annisia si ne cearta.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Mi-am masurat si eu burtica, cred ca detin recordul am 114 cm.

Tot ma doare capul, dar nu vreau sa iau nimic, nu am luat nici un medicament "interzis" toata sarcina, nu vreau sa incep acum, o sa ma chinui asa pana trece.

De tensiune nu stiu ce sa zic, de obicei toata sracina am avut 13 cu 7, dar acum am 14 cu 8. Sa sun la dr. sa vad ce imi spune?

Cand anume va intalniti? Vreau si eu sa vin

31+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Teodoran, din cate stiu eu, daca e pana la 14 e ok tensiunea, acum nu stiu daca si in sarcina e valabil. Pentru linistea ta, incearca sa iti iei tensiunea cateva dimineti la rand si sa o notezi pe ceva, si daca observi vreo marire a ei, ia legatura cu medicul care te suprevegheaza. Eu pana acum am avut numai 8-9, dar de cate ori ajungeam la moasa aveam numai 10. Nu stiu care era fenomenul. Poate ptr ca urcam scari cand ajungeam la ea, ca de luat tot dimineata imi lua si ea tensiunea.
Pupici.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

A primit avertisment??????????? Mda acum cred ca am facut si noi prea mult caz.SabinaY bravo pt fetia grasunica!Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

teodoran, suna doctorul... si vezi ce iti zice ce sa iei.

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Teodora nu ar fi rau sa suni totusi dr. mie mi se pare putin crescuta tensiunea si mai ales ia-ti-o si seara ca atunci e mai crescuta, poate e doar o intamplare si te linistesti.Incearca repaos si lichide multe.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Chiar mai fetelor, tre' sa vada moderatorii? Ca banuiesc ca a raportat cineva de aici
Urat!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am si eu o intrebare ptr cele care aveti perna de gravide:
din ce material este husa lavabila, ma refer la cea cu care este imbracata perna? Are si supraelastic/strech in ea? Daca da, de unde ati luat-o?
Eu am luat de pe doomoo.be, care este excelenta, dar cumnata mea a gasit si ea in Ro insa cu husa numai din bumbac, care nu se modeleaza dupa corp, cred.
Multumesc mult!

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor!Imi cer scuze ca dau buzna dat as vrea sa-i spun Teodorei ca este foarte important sa sune medicul daca durerile de cap persista si TA este crescuta.Mai bine dai un telefon si te linistesti decat sa stai asa pt ca nu simti cand TA creste.
Numai bine va doresc!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput