Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 9

Dory232002 spune:
Monica, tu ce ai mai facut felul II de mancare?, maine trebuie sa gatec ceva si as vrea sa fac ceva ce se face repede

monica-elizabet spune:
Dory eu nu am facut nimik azi dar uite iti vand un pont chiar acum am la cuptor ceva(prietena mea avea cuptorul ocupat cu un pui la rotisor si a adus la mine o rulada din muschiuletz de porc. o poti umple cu ce-ti doreste tie inimioara
ficatei de pui cu multe condimente, spanac, ciuperci...
"decupezi" muschiuletul si-l bati ca pe snitele, il intinzi o foaie cat mai mare apoi pui umplutura pe foaie, rulezi, legi cu atza sau daca nu vrei sa-l legi cu ala il infashori in folie de staniol pentru vreo 25-30 de min si-l bagi la cuptor apoi scoti folia si rulada ramane asa...o mai lasi acolo pana se inmoaie si se rumeneste .
pupici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Monica, merci de pont, acum am vazut mesajul tau, poate data viitoare fac rulada spusa de tine, acum deja am facut nistechiftelute din carne de pui cu sos milanes, iar cand o sa mancam o sa fac piure de cartofi, cu salata sau castraveciori bulgaresti si asta este ....

MIRCLAU spune:
buna dimineata fetelor dupa o luuuunga absenta am mai intrat si eu un pic sa mai scriu,nu va suparati pe mine dar lenea e mareeeeeee si acum stam mai mult pe afara in curte
am citit mereu ce a-ti mai facut,am ras odata cu voi,m-am intristat odata cu voi la micile patanii ale copiilor dar de scris nu am mai scris din cauza timpului
DORY si noi am scapat de pampers de vreo 2 saptamani si copilul meu tot "caca"zice si la pipi si la caca asa ca e ceva normal,cred...
MONICA ce delicatese stii sa faci.......
CRISTINA v-ati revenit din concediu?
LEXI lasa ce ies ei dintisorii si pe urma sa vezi ce linistita o sa fii,incepi cu pampers,suzete si alte chestii mai usoare
VIO am fost alaturi de tine in problema ta cu mihnea dar sunt de parere ca tot educatoarele sunt de vina dar ce sa faci asa e sistemul la noi in romanica
fetelor va multumim ca v-ati gandit si la noi,speram sa putem intra mai des cu toate ca sambata plecam in concediu dar venim noi cu forte proaspete si stam la sueta
va pupic pe toate
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Azi-noapte a fost prima noapte dupa vreo 2 saptamani in care nu a mai trebuit s-o legan pe Maria in miez de noapte ca sa adoarma la loc. Sper s-o tina tot asa ca mi-era groaza ca-si face un obicei din asta
In rest, eu sunt cu nervii la pamant din cauza serviciului, sunt ingrozitor de deprimata imi vine sa-mi iau catrafusele si sa plec si sa nu ma mai intorc de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Dory232002 spune:
Mirela, ma bucur ca ne-ai putut da vesti despre voi, unde va-ti hotarat sa plecati in concediu?
Lexi, ce bine ca nu a trebuit sa o mai adormi pe micuta leganata..., cat despre servici si eu am avut de multe ori aceeasi senzatie ca si tine, imi pare tare rau , caci stiu cum este.

violeta69 spune:
buna fetelor...mie imi e somn si frig.....ca la mine sunt 26 de grade,mi-am pus pulovarul ....dar cand ies afara s-a zis cu fericirea asta
monica pe toti...cat mai e pana veniti,ca ni s-a facut dor de voi....si Mihnea ma intreaba mereu cand vine Alex sau cand mergem noi la el
Lexi,lasa-l naibii de serviciu daca te streseaza atata...nu merita nimeni si nimic sa te faca nefericita!!!
nu poti sa-l schimbi?
sa gasesti altceva?
sau daca nu se poate cauta sa dai la spate,sa nu te mai afecteze....
sa te gandesti la puiutzul ala mic, ca ea merita sa aiba o mama relaxata...
Mirela,pai acum i-ati un laptop....sa poti scrie si din curte ...glumesc....
multumesc ca ai fost alaturi de mine
dory,ma mai lasati-o cu mancarea pe caldurile astea ca ne facem cat ...si eu ziceam sa mai slabesc ca daca ma duc la mare sa fiu si yo dragutza
numai ca aseara am facut pizza....si am mancat pana ......
apropos de asta,am auzit un copilas(care nu avea mai mult de 3 ani) in maxitaxi cum ii povestea bunicii(erau mai de la tara asa si mancau salam cu paine dintr-o punguta,el si fratele lui mai mare) ....
si-i zice bunica-sa....mai,cutarescu(ca nu am retinut cum il cheama) ia si paine....
si asta mic zice....nu mananc cu paine ca ma fac cat vaca!!!
probabil ca o auzise pe maica-sa si ghindocul repeta si el
asa ca,sa mancanc mai putin sa nu ma fac si eu cat
da' cu voi care gatiti care mai de care...si imi faceti pofta si imi mai dati si idei...nu merge....
o zi buna va doresc si
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by violeta69
Lexi,lasa-l naibii de serviciu daca te streseaza atata...nu merita nimeni si nimic sa te faca nefericita!!!
nu poti sa-l schimbi?
sa gasesti altceva?
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Pai incerc sa-mi schimb serviciul dar pana acum nu mi-a iesit. Marti merg iar la un interviu.

monica-elizabet spune:
salutare fetele,
aseara am facut si eu o pizza asa ca vio am papat la fel ...lasa macar sa fim grase, frumoase si sanatoase
...nu-sh ce-am ca mi-e o foame incontinuu
lexi, bafta la interviu
Dory...bbbuuuuuun...chiftelutze, ia sa fac si eu ca de multicel nu am mai facut...mersi de idee
mirela, distractie palcuta in cncediu si elicitari ca ati scapat de pampers
eu m-am apucat sa pregatesc carnitza pentru gratar fiindca diseara avem musafiri dar mi-a zis sotul ca ma ajuta cu gratarul si eu fac o praji si niste gustarele
va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)