Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vio e f important daca gasesti unde a facut sa-l iei de-acolo kk pipi ce-o fi si sa i-l pui la baie sau unde vrei tu sa faca si sa-l tot duci pe-acolo sa invete locshorul

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Salutare fetelor!
Noi putin mai devreme am ajuns acasa, pana pe la ora 16-17 am petrecut acasa la noi cu finii , apoi am plecat la cumnatasi am continuat acolo.
Acum merg sa ma culc ca dimineata vreau sa ma trezesc devreme sa fac o supa si niste pulpe la cuptor.
Cristina, tare faza cu rujul
Va pup!

Mergi la inceput

Dory, ma bucur ca v-ati distrat...maine iar vrei sa fi harnicuta....

monica

Mergi la inceput

Monica, daca trebuie...., ce sa fac?, ca ieri nu am facut mancare , iar azi am facut gratar....

Mergi la inceput

si eu trebuie sa fac o ciorbitza maine, supa mai am pentru astia mici
iar felul 2...este o nebuloasa totala ce voi face

monica

Mergi la inceput

Neata!
Eu sunt cu mancarea aproape gata, pulpele le mai las 2-3 min. si le oresc, iar supa ma apuc acum de ea sa o pasez si sa fac niste galuste.
Andreea, nu ai venit de la mare?
Mirela, nu vrei sa ne spui cum a fost in concediu?
Lexi, ce mai face Mariuca?
Monica, Cristina, Vio, va pup pe toate!
O saptamana buna sa aibe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor!
Dory, multumim ca ai intrebat de noi . Suntem bine, Maria e cumintica, n-am de ce sa ma plang. La mancat mai facem nazuri, dar nu ma supar, are cu cine sa semene Ce sa zic? Ne-am giugiulit in week-end pana am obosit. De maine am liber 3 zile si dupa aceea toata saptamana viitoare la fel. Abia astept!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Lexi, sa profiti de libere si sa odihnesti cat poti de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salut si de la mine. Ce e fetelor vantul asta? M-a durut capul la serviciu de am murit, am luat acum un panadol si m-a mai lasat vad. La noi s-a trantit azi usa de la sufragerie si s-a spart geamul.
Pe Ale am gasit-o treaza ca n-a dormit la pranz si Tony pleaca de noapte, asa ca o sa ma zapa pana la culcare.
De mancare nu fac, halesc sarmale de la mama, mai am si mazare de sambata, Ale are ostropel....asa ca macar la asta am liber.
Andre_ea a venit de la mare, am vorbit la telefon ca era suparata ca n-a venit redutu nici la ea, nu a avut net, o sa intre probabil azi-maine.

Mergi la inceput

buna fetelor,
eu am facut ciorbitza dar felul 2 azi o sa fie fripturica de pui + piure de cartofi si salata ca nu am chef de complicatii
am luat dovlecei si poate fac niste submarine mai incolo...
va pup pe toate
sa aveti o saptamana buna

monica

Mergi la inceput