Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Noi am fost in parcul Moghioros, am vrut sa ne plimbam cu barca dar mi-a fost teama ca nu cumva sa nu aterizeze Alexa in apa , si asa ne-a zapacit ca vroia numai pe marginea lacului.
http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, f frumoase pozele, ce i-a mai crescut perisorul alexei si ce cumintitca sta cu moatele in cap... fetita frumushica

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Neata!
Monica, ne-am chinuit o perioada cu prinsul parului asta primavara, acum sta cu orice fel de clama, si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
La multi ani (cu intarziere) VioVio! Sper ca ati petrecut frumos!

Noi am avut un week-end teribil, sunt la capatul puterilor. Mariei ii ies vreo 4 dinti, unul a spart deja, iar 3 cred ca azi-maine vor iesi. Sambata a facut febra 38,6 si putina diaree, ieri dupa-masa a vomitat...Si toate astea au culminat cu plansete sfasietoare incepand cu 2-3 dupa-masa si pana pe la 5-6, cand in sfarsit reusea sa adoarma, terminata de oboseala. Ieri n-a vrut sub nici o forma sa adoarma in patut, parca o puneam pe ace, desi se vedea pe ea ca e franta. Pana la urma am dus-o in camera socrilor, am dat TV-ul pe MTV,ca ei ii place mult de tot muzica,si in secunda urmatoare fii-mea dormea dusa la mine in brate. Cam asa ne-am petrecut noi sfarsitul asta de saptamana

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,
monica,noi ne-am cumparat o carte...se numeste "prima mea carte se stiinte!"
am fost sambata la unirea si am colindat prin magazine(de asta am si terminat banii ) la diverta am cautat cartea "copii sunt din rai" care e f buna,te invata cum sa te porti cu copiii...v-o recomand si voua....si lui Mihnea i-am luat cartea asta despre stiinta!
el nu a vrut-o initial,zicea ca se plictiseste si mai bine sa-i iau o jucarie(au si jucarii acolo!)...
dar i-am explicat ca mai tare se va plictisi de o jucarie si ca intr-o carte o sa descopere lucruri interesante..
i-am luat-o mai mult ca am vrut eu..nu el....
si acasa am citit-o aproape toata,si are cam 200 de pagini,sunt si multe desene...e un fel de atlas!
apoi nu se mai dezlipea de carte,sa citim si iar sa citim...sa facem experimente .....
in carte sunt descrise mai multe: de la plante ,animale,corpul uman,pana la geologie si ecologie....dar cel mai mult i-a placut chestia cu vulcanii

aseara cand a venit fratele meu sa stea cu el a inceput sa-i povesteasca cum e cu vulcanii,cum e cu animalele...mai din toate ce-i citisem eu.....si nu se mai dezlipea de carte

apoi am facut prajituri impreuna
el sa sparga ouale,el sa puna laptele,el sa bata,el sa prajasca.....el tot!
si l-am lasat,sa invete ca sa stie sa-i faca nevestii de mancare
nu sa stea numai sa astepte de la ea,sa mai faca si el
glumesc...adica nu chiar glumesc.....dar e bine sa stie si pt el si evident ca daca va face ceva si cand se va casatori asta nu-i va aduce decat beneficii....n-am sa-l invat ca femeia e scalva si barbatul da ordine sau asteapta sa fie servit!!
lexi si sa treaca mai repede durerea de la dintisorii printesei....

Dory,Cistina

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Lexi, sa speram ca dupa ce ii vor da dintisorii sa se linisteasca micuta, eu stiu ce inseamna explozia dentara caci Alexei numai cate 4-6 dinti odata ii dadeau.
Ahaaa, deci Vio, ai facut prajituriiii,daca stiam, iti faceam o vizita aseara , desi nu stiu pe unde stati .

Mergi la inceput

buna fetelor,
scrisesem un mesaj si mi l-a sters ruxi...nu stiu cum a reusit.
lexi, un mariutei sa nu o mai doara cand ii ies dintiosrii
vio, super cartea...am sa o caut si eu candva deocamdata alex are una despre planete si tot asa stie tot el cand era asa cam de barsta ruxandrei i-am luat Marea cartea a celor mici(parca se numeste) cu tot felul de activitati si faceam impreuna dar ruxi nu are rabdare...deja a rupt-o asa ca mai asteptam
Dory ce mai faci tu bun pe-acolo?
mama vio o sa fi o soacra buna bine ca stiu
azi am ratat trezitul de dimineata al lui alex pentru gradi, tati a inchis mobilul si s-a intors pe partea cealalta asa ca acum suntem toti acasa
va pup pe toate, sa aveti o saptamana buna

monica

Mergi la inceput

Monica, astazi nu mai fac nimic , am de ieri mancare,pt. Alexa mi-a dat mama Gulas cu pui , nu ma intreba ce este daca nu stii ca eu una habar am, nu am facut si nici nu am mancat niciodata, o sa vad diseara cand desfac borcanul sa-i dau ei sa manance.O sa fac o salata de varza si mancam cu rosii umplute(eu si Adi).
Tu ce ai mai facut bun?

Mergi la inceput

e bun gulashul dory face soacra mea
fetelor mi-a spus un prieten ca a murit Patriarhul Teoctist
Dumnezeu sa-l odihneasca

monica

Mergi la inceput

Dumnezeu sa-l odihneasca!, intradevar a murit, am auzit si eu in seara asta la stiri.

Mergi la inceput