Rahova sau apropiere (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, asa sper, ca in seara asta ma-m intalnit cu tata pe Barca si a luat-o el la ei, si ia-m plasat-o pe sustache , dar ia-m spus sa i-o dea doar daca e musai, eu sper sa nu fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neata
cris te vad pe ym ce matinala esti, ce faci tu bun pe-acolo?
nu ne zici nimik de ale
Dory. cum s-a descurcat alexa?
vio, voi pe unde mergeti azi?
noi avem o petrecere de pitici
va pup pe toate sa aveti o zi buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata
monica,nu mai mergem azi....poate maine prin Cismigiu...sa mai facem o plimbare cu hidrobicicleta
iar va petreceti?!
sa nu ramana astia mici in urm,nu?
Dory cum a fost cu suzeta azi-noapte?!
eu cred ca bunicii au cedat..."nervos"

o zi buna sa aveti

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Monica, Vio, sa descurcat bine Alexa si azinoapte fara titi, bunicii nu au cedat nervos pt. ca nu plange dupa ea, o cere o data de doua ori si gata...., pe urma nu o mai cere deloc.
Monica, distractie placuta la petrecerea de pici .

Eu acum am venit de la cumparaturi din Cora, si am trecut sa coc niste vinete sa bag la congelator si niste ardei capia, pe care la fel sa-i pun la congelator, este o caldura in bucatarie..... de mor.
Cristina, am primit pm-ul tau, cand ma hotarasc la ceva anume vorbim si vedem cum facem, merci mult, ce mai face Ale?, cum a decurs tratamentul?

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salutare fetelor si scuze de disparitie. Ieri am avut treaba la munca, aseara in parc, dimineata in parc, acum prajesc snitele...
Ale e bine, de marti parca nu a mai facut febra, insa nu mananca mai nimic dupa antibiotic, ma dispera, deja se vede ca-i atarna pantalonii dar sper sa isi revina curand. Va pup, sper ca maine dimineata sa am bona si sa apuc sa va citesc din urma.
Dory ti-a zis, te ghidez. Iti fac cont, iti trec datele tale si apoi imi dai tu ce vrei sa cumperi, iti pun in cos, dau comanda ca si pt mine pe datele tale. E simplu ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
am facut cafea va servesc?
poftiti

noi suntem bine, am fost la petrecere a fost super, super misto, atatea tipe care supravegheau incat puteai si tu ca parinte sa stai linistit la masa...astia mici s-au simtit tare bine si dupa vreo 5 ore de petrecere tot mai vroiau sa stea
cris, ma bucur ca sunteti bine
dory, bravo, flicitari pentru alexutza ca nu a vrut suzeta
vio...deci azi faceti plimbari cu hidro...distractie placuta ai grija la maneta...sa-l lasi pe mihnea sa conduca
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Azi e ziua lui Viovio! La multi ani!

Mergi la inceput

'neata!
monica multam de cafea...
nu stiu daca mai mergem azi cu hidrobicicleta...mai face o pauza....azi tb sa facem mancare si parca nici chef nu mai am de iesit pe canicula asta!
sunt f obosita!
cristina,dory
la multi ani Vio!
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutz!

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Noi astazi ne-am trezit ca doi puturosi pe la 9.30, am baut o cafea, am spalat gresia, si pe la 10 ne-a sunat un prieten de-al sotului din copilarie ca sa coboram jos ca sa mai bem o cafea ca in casa sa saturat si nu a mai vrut sa urce sus la noi, ne-am intors pe la 13 acasa si ma-m apucat de gatit , acum merge cuptorul este groaznic de cald in bucatarie.Diseara mergem sa luam printesa acasa , si poate mergem in vreun parc.
Monica, ma bucur ca va-ti simtit bine la petrecere atat voi cat si cei mici.
Viovio, la multi ani!
Vio, tu ce ai mai facut de mancare?
Va pe toate, sa aveti o zi buna in continuare.

Mergi la inceput

Dory,eu nu coc ca tine....ca am ajuns la concluzia ca mai bine le iau din magazin(vinete,ardei copt,etc...)!!
azi,in pana de inspiratie...si de bani...am facut mancare de cartofi cu ficat(ca mai aveam o pungutza prin congelator)....ei,sa mai si schimbam,nu?
in rest,pe caldurile astea mai mancam si rosii cu branza,pepene....si apa,multa apa....
tu ce faci bun?!
prajituri?!
vezi ca ingrase

Mergi la inceput