Rahova sau apropiere (29)
Raspunsuri - Pagina 17

monica-elizabet spune:
cris, bravo...ma bucur ca nu a mai facut febra...sanatate multa si lui ale
cat depsre antibiotic...nu am auzit...la noi tot apar...
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Dory232002 spune:
Monica, eu faceam o budinca cu branza cam asa(nu mai stiu exact reteta): branza, lapte, oua, gris, zahar, le amestecam toate si le bagam la microunde, cam ceva in genul asata vreau sa fac dar cu fructe in loc de branza(dulce), vad eu... fac eu ceva improvizat ca trebuie sa iasa ceva .

Dory232002 spune:
Merci pt reteta de cornulete, sa vedem daca reusesc sa o fac pt. ca eu stau tare prost la capitolul framantat

monica-elizabet spune:
ai vazut ca nu intelesesem ce trebuie
cat despre cornulete e o coca super simpla si nu se lipeste delok de mana...se face fff simplu
monica

anangel_lexi spune:
Multumesc pentru felicitari
Ieri ne-au montat si noua aerul conditionat si desi a fost placut in casa, fii-mea a dormit ffff prost. Nu stiu de la ce, nu ne-am dat seama. Ori a speriat-o rau montatul aerului, desi eu am iesit cu ea afara, am fost chiar si la o terasa in apropiere, ori a durut-o ceva si nu ne dam seama ce. Cert e ca abia astept sa mai dorm si eu macar o noapte intreaga... de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Dory232002 spune:
Monica deocamdata nu ma incumet sa ma apuc de cocaturi pe vremea asta, poate cand so mai racori vremea putin.Destul ca e sauna in bucatarie ca zilnic fac mancare.Dimineata sa trezit fimea la 7.30 si a trebuit sa fac niste snitele cu ea acolo, noroc ca si-a facut de lucru si am facut budinca dupa reteta mea veche, deci cu branza dulce.
Lexi, imi pare rau ca micuta sufera de ceva, poate iar dintisorii?
Mai fetelor, cred ca din luna septembrie fata mea incepe gradinita , 4 ore pe zi, se angajeaza mama la o gradinita particulara si o ia acolo cu ea
, sa vedem cum so descurca ...., sper sa scapam si de "titi" pana atunci, ca altfel ne facem de ras, aa, si sa ne mai laudam putin, de 2 zile am scapat si de biberoane, ii dau laptele din cana cu cioc
.Mai avem sa scapam de pampersul de noaptea si zuzeta , incet, incet sunt sigura ca o sa scapam, ca doar suntem fete mari

monica-elizabet spune:
buna fetelor,
lexi, sa stapaniti sanatosi AC-ul pupici mariutei tale
dory, wow...mergeti la gradi...chiar ca sunteti fete mari ati scapat si de biberon....super...noi inca nu am scapat(dar nici nu am insistat pe tema asta) fiindca s-ar schimba mai multe cu sigurantza...la noi somnul de pranz este inca legat de un biberon cu lapte si leganat pe picioare ...dar ce sa facem...asta este...pana ne-om marita ne-o trece
eu l-am pregatit pe alex pentru gradi si noi stam ca fetele acasa
va pup pe toate
monica

Dory232002 spune:
Monica, lasa ca o sa scapati voi, sa stii ca nici eu nu am insistat ft. tare , dar mi-a spus mama ca ia dat sa bea laptele din canita, o data si la baut, si dintr-o data am trecut la canita, am zis ca daca a baut o data sigur poate sa bea in continuare..., Alexa bea lapte doar seara cand se culca, o data noaptea si inca o data spre dimineata sau poate chiar pe la 7-8(dimineata), cat despre leganatul pe picioare sunt cea mai fericita ca adoarme singurica, langa mine in pat, ca nu mai suportam cand in brate cand pe picioare....

monica-elizabet spune:
si laptele de noaptea tot din canitza i-l dai?
ruxi bea lapte dim cand se trezeste ii place sa leneveasca cu biberonul in pat, la somnul de pranz bea iar lapte si seara la culcare deja mananca un castron cu cereale singura cu linguritza dar cand se pune in pat imi zice mami da-mi boboionu' cu apte
probabil ca e ca un somnifer pentru ea biberonul asta
monica

Dory232002 spune:
Si Alexa imi cere "apte", la fel ma-m gandit si eu ca este mai mult obisnuinta decat sa simta nevoia de a-l bea, si da si noaptea tot din canita bea, in seara asta insa nu a vrut sa bea deloc, inainte de culcare.