Implinerea celor 30 ani
Raspunsuri - Pagina 3
bufi spune:
fetelor vroiam sa purtam o discutie civilizata si sa ne spunem fiecare din experientele noastre...plsssssssssssssss
maine este ziua mea si incet incet ma simt mai bine...si foarte bine ca implinesc 30 ani
Bufi
andriushca spune:
La multi pentru maine, bufi!
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
wonderful spune:
La multi ani si ramane valabil ce am scris la pag.1.Eu am schimbat prefixul 40 si in afara de regretul ca trec anii prea repede,incerc sa ma bucur de tot ce am realizat:familie frumoasa,copii sanatosi,un om da aur alaturi de mine si sanatate.Astea sunt lucrurile intr-adevar de capatai pt. mine.Sigu ca as fi dorit mai multe dar mi-e bine si asa.Iti doresc ca in fiecare an sa privesti in urma fara regrete,remuscari si senzatia de frustrare.Cum astea depind de noi,iti doresc sa ai puterea si intelepciunea de a-ti face tie si celor dragi tie o viata minunata!

Porumbita spune:
La multi ani Bufi!
uite subiectul pe care l-am deschis eu anul trecut (inainte de a implini 30 de ani)!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89778
Mi-Ka spune:
quote:
Initial creeata de bufi
Acum am si intrebari: cum v-ati simtit cand ati implinit 30 ani, ce cadouri v-ati dorit, ati primit?
Bufi
Bufi draga, eu cand am implinit 30 de ani, adica anul trecut m-am considerat o femeie implinita si in culmea fericirii, numai si numai pentru faptul ca in burtica aveam un puiut de exact 2 saptamani, obtinut prin FIV, dupa indelungi incercari. Daca nu ar fii fost asa cred ca sufletul mi-ar fii fost ravasit...
Si fiindca maine e ziua ta si nu as vrea sa uit sa te felicit, am sa te felicit azi ca sa fiu sigura:
Iti doresc multa, multa sanatate si Doamne-Doamne sa-ti daruiasca cat mai curand un puiut mic ca sa-ti umple sufletul de fericire!!!
LA MULTI ANI!!!

_
Printesa noastra,Alexia
hcclara spune:
La multi ani si de la mine, multa sanatate si tot ce-ti doresti sa-ti dea bunul D-zeu!
(esti mai batarana decat mine cu o zi)
pupici si sa ai o zi frumoasa!
Claudia
Poze
ainia spune:
Bufi
La multi ani , sa fii sanatoasa si sa-ti indeplinesti dorintele!!!

PS -si gemenii mei implinesc tot azi, o data cu tine, un anisor

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
ina78 spune:

La multi ani, bufi!!! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de impliniri iar viata sa-ti ofere multe bucurii.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."